2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
سلامممم
میشه منو راهنمایی کنید بعضی از صفحات اینجا رو خوندم ولی بازم کمک میخواممم
من یک پسر چهار سالونه ماه دارم
گاهی خیلی اروم منطقی هست ولی گاهی هم شیطون میشه وتمرکزش خوب میتونه مدتی اروم بشسنه وفعالیتش انجام بده فعالیتش زیاد واصلا خستگش نداره عاشق بلندی هست وهمش میپره از بچگی عاشق اتیش بازی بوده وهست. معلماش هم میگن خیل باهوشه وبا یک بار یک چیز وددین وشنیدن یادش می مونه
ولی روزهای که ظهرش نمی خوابه من نمی دونم چرا اذیت وشیطنتتش چند برابر میشه جیغ میزنه بد وبدو میکنه همه چی بهم میریزه حتی بهشوخی میاد منو اذیت کنه امروز جای بودیم انقدر اذیت کرد که بهم گفتند بچه ات بیش فعال نیست با اینکه مطمئن بودم گفتم نه پسره دیگه ولی دلم یک جوریشد گفتم نکنه مشکل داره ومن دارم سهل انگاری میکنم
اخه دوسالش که بود هم یک نفربهم گفت بچهات بیش فعاله بسکه اذیت میکنه وبدو بدو میکنه من شک کردم رفتم مشاور گفت نه شرایط سنیش هست بهترببریش دکتر غدد وازمایش دادم وگفت مشکلی نداره ولی معلومه باهوشه از اون سال من همه جوره با شیطنتاش کنار اومدولی امروز با حرف دوستم ناراحت شدممممم
لطفا اگه میشه کمکم کنیددد
سلام
الما جون الان هر بچه ای شلوغ کنه بش میگن بیش فعال اگه مدتی یه جا میشینه و کارای تمرکزی میکنه ب نظرم نمیتو نه بیش فعال باشه سعی کن شیطنتاشو تحمل کنی تا موقع مدرسه اگه اونموقع دیگه بازم شیطنت داره به روانپزشک مراجعه کن.البته سعی کن کل صفحات این تاپیکو بخونی خیلی بت کمک میکنه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان مگه شیطنت به غدد ربطی داره که باید برای بچه ها ازمایش غدد انجام بدیم
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان حسن من شنیدم کم کاری تیرویید روی یادگیری و هوش بچه اثر میزاره حتی کم کاری تیرویید در مادران بار دار روی هوش نوزاد اثر سو میزاره.

سومیسو جان تا حالا چند باری هم آزمایش داده مشکلی نداشته.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام .کم کاری تیروئید علایم دیگری هم داره نه اینکه فقط رو یادگیری بچه تاثیر بذاره
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
مامان حسن جون دکترپسرم که سالی یکبار رو میگه چکاپ کامل انجام بدم برای پسرم.اینجوری خیالمون راحته که دارو اثر بدی روی بدنشون نذاشته باشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام
دوستان عزیزم عیدتون مبارک طاعات و عباداتتون مورد قبول در گاه خداوند
من از دیروز خیلی به هم ریختم الان تو فاز افسردگیم .دیروز با مدیر مهد پسرم که صحبت میکردم ازش شنیدم پدر یکی از بجه های مهد که اتفاقا بچه خودش خیلی شلوغه بر گشته به مدیر گفته چرا بچه استتثنایی تو مهدت راه دادی منظورشم با بچه من بوده
اینو که شنیدم دیووه شدم .شوهرم به پدران بچه زنگ زد که تو چطور تشخیصدادی بچه ما استثناییه ازا قراره با کادر مهد در این مورد صحبت کنه من یکی که نمیتونم فورا گریم میگیره
من که مطمینم بچم استثنایی نیست ولی ازین میسوزم که جامعه ما با بچه های بیش فعال این طور برخورد میکنه بچم اه اینو ثشنوه و معنیشو بدونه چقدر تو اعتماد به نفسش تاثیر میذاره
تصمیم گرفتم اگه لازم باشه تو محیطای اموزشی داروهاشو مرتب بدم که این طور بر چسبایی به بچم نزنن
شما از دوره پیش دبستان به بچه هاتون ریتالین دادین؟
مامان حسن خودتو ناراحت نکن کاملا درکت میکنم دقیقا همین مشکلات برای خودم پیش اومده ...عزیزم روانشناسان یه چیزی میدونن که اینقدر به دارو درمانی تاکید میکنند علاوه بر شلوغ کردن به خاطر عدم تمرکز دروس رو خوب یاد نمیگیرن و متاسفانه برچسب خنگی هم بهشون میزنن دیگه کسی چه میدونه که اینها فقط تمرکز ندارند و مثلا پسر خودم آی کیوی 113 داره....

خیلیها منو به خاطر دارو دادن سرزنش کردند هم توی این تاپیک هم اقوام ولی من خودم به این نتیجه رسیدم دارو برای پسرم لازمه...من یک ماه اواخر پیش دبستانی دارو دادم زمانی که پسرم کلی سرزنش شد و مدیر مدرسه عذرش رو خواست ...یادتونه اوایل کلاس دوم دارو ندادم نتیجه این شد که شلوغ کرد و معلم بیرونش کرد از کلاس و کلی ماجراها پیش اومد هیچ مادری دلش نمیخواد به جگر گوشه اش داروهای شیمیایی بده ولی من این جمله روانپزشکان رو با گوشت و خون و استخوانم درک کرده ام که عوارض دارو ندادن برای این بچه ها بیشتر از دارو دادنه...امسال هم چند روزی بدون دارو میفرستمش معلم امسالش اگه خدا بخواد با حوصله تر و مهربانتر از پارسالیه ...حتی اول سال به معلمش میگم پسرم اضطراب شدید داره و زود دچار تیکهای عصبی میشه اگر فقط مشکل تمرکز داره خودم جورش رو میکشم ولی اگه واقعا گوش نده و حواس بچه ها رو پرت کنه و داد والدین رو دربیاره حتما حتما دارو میدم فقط با دکتر مشورت میکنم ببینم دارویی مشابه ریتالین وجود داره که تیک و اضطراب ایجاد نکنه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
اخی پروین جون پس شمام این مشکلاتو داشتین .من فکر میکنم بیشتر به خاطر گفتارشه که این برچسبارو بش زدن کاش گفتار پسرم بهتر بشه.یه مشکل دیگریم که پسرم تو مهد داشته پرت کردنه یه هر چی دم دستش باشه پرت میکنه مثل ماشین و اسباب بازیا مربیش میگفت بچ ها میشینن نقاشی بکشن یه هو خودشو میندازه رو بچه ها میدونم تمام ابن حرکات به خاطر اینه که با بچه ها ارتباط بگیره کلا پسر من خیلی نمیتونه با بچه های دیگه بازی کنه من میگم شاید به خاطر گفتارشه که نمیتونه.انشاال که مشکلاتشون زود زود حل بشه.
پروین جون امیدوارم امسال دیگه به پسرت ریتالین ندی و احتیاجی نباشه برای تیکش هم نگران نباش با قطع دارو اونم قطع میشه
2810