2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981055 بازدید | 11748 پست
اره منم شنیدم نوروفیدبک تو ایران فایده نداره واقعا هم هزینه بر هست
نرمین جان من یک ماه و نیم به بچه هام دادم هیچ عارضه ای نداشت فقط اول با یک چهارم میدادم خوب بیحال میشدن بعد دیگه تاثیری نداشت یک دومش کرد دکتر میدونی این دارو برای اضطرابه دکتر میگفت اضطرابه که باعث میشه بچه ها یه سری کارها رو بکنن نمیتونی صفحات قبل رو بخونی به نظرم کمکت میکنه به نظر من دارو درمانی رو باید از سن ودرسه شروع کرد نه زودتر اگه دیدی اونجا مشکل داره و نمیتونی کاری براش بکنی بهش دارو بده اما بازم بهت میگم وقت بذار صفحات این تاپیک رو بخون خیلی میتونه بهت کمک کنه نرمین جان میتونی بگی مشکل پسرت چیه
میدونی به نظر من چه بچه هایی مشکل دارن واقعیا نه الکی گفتم یه پسری میاد ژیمناستیک مامانش میگه مارمولکو میگرفت مثله میکرد همه حشراتو و حیوونها رو میگه اصلا رحم و ترس نداره زده تو شکمه مامانش با مشت بچش سقط شده و تمام مدرسه ازش شاکی بودن همه رو میزده الان مامانش بهش ریتالین میده میگه خیلی بهتر شده خوب این بچه واقعا مشکل داشته ببین شهر ما خیلی بزرگ نیست یه مدت بود خیلی ها در موردش حرف میزدن خوب اعتماد به نفس این بچه چی میشد همه با یه نگاه خراب کار بهش نگاه میکردن
شعله جون با حرفات موافقم.رفتار ما توی بهبودی بچه هامون خیلی موثره.مثلا اون مادری که گفتید خونسرد بوده خیلی برام جای تعجب داشت.یکی خود من نمیتونم خونسرد باشم و بارها دیدم همین حساسیت خودم باعث شده پسرم به نوعی لجبازی کنه.خصوصا توی جمع که نمیشه دعواش کرد و اونم با خیال راحت شیطونیش رو میکنه!!!منم وقتی ریسپریدون رو به پسرم میدادم،تنها فایده اش این بود که کسل میشد و خوابش میبرد.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شعله جون
من همش فکر میکنم ریسپریدون خیلی بهتر از ریتالینه چون پسر من شدید اضطراب داره دلم میخواست یه دارویی میدادن

که اضطراب رو کاهش بده مخصوصآ امسال که معلمش هم سختگیر بود و خوردن ریتالین هم مزید بر علت شد و دچار

همچین تیک وحشتناکی شد که هنوز هم با اینکه خیلی بهتر شده ولی کماکان ادامه داره من امسال قبل از مدرسه باید

حتمابا پزشکش صحبت کنم .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سومیسو جان واقعا میگم اون مامانه هیچ یعنی اصلا نمیبینه هیچی رو اما من قبلا بچه هام اگه یه کاری میکردن اگه کسی هم نمیفهمید و نمیدید همه رو متوجه میکردم واقعا رفتار درمانی میتونه خیلی موثر باشه الان من بچه هام اعتماد به نفسشون خیلی پایینه همشم به خاطر ایرادهای منه میدونم اما الان خیلی دارم روشون کار میکنم
پروین جان ولی من تاثیری که از این قرص دیدم سستی و بی حالی بود نه هیچ چیز دیگه
سلام به دوستای مهربونم

این گرفتاری های خوش خیم نمی ذاره من سر فرصت بیام و یه گپ حسابی بزنیم

شعله جان خدا رو شکر که عمل لوزه به خوبی و با موفقیت انجام شده

بهاره جان وقتی خوندم رکسانا با آقای همسر چه کرده هم خنده ام گرفت و هم عرق کردم !!!!

پسر من یه همچین کار مشابهی رو چند سال قبل با پدرش کرد.

وقتی پدرش خواب بود راکت تنیس رو کوبوند روی صورت پدرش اون هم با عینک، میخواست پشه رو بکشه (فکر می کنم کلاس سوم ابتدایی بود)

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

در صفحه 319 شعله از نخ کردن نوشته بود

اینو امتحان کنید و نتیجه اش رو به بقیه هم بگید.

پسر من تازه پارسال این کار رو کرد و قبلا اصلا حاضر به همکاری نبود

ولی الان دخترم با تمرکز کامل این کار رو انجام می ده و برامون یک آویز سقفی خیلی قشنگ درست کرده.

یه رج اول رو من درست کردم و بقیه اش رو مثل نمونه انجام داد

اینجاست که فرق بین بچه ها مشخص میشه
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

در مورد برنامه ای که من برای پسرم تهیه کرده ام باید بگم

صبح ها سر ساعت مشخص بیدارش میکنم چون بعضی روزها روزه می گیره ساعت نه بیدارباش داریم.

صبحانه مثل زمان مدرسه هستش با همون تنوع

خرداد و تیرماه رو آزاد بود بیشتر هفته صبحانه نمی خورد.

ولی الان به محض بلند شدن صبحانه آماده هستش. روزهایی که صبحانه رو کامل می خوره هم کمتر شیطنت می کنه و هم بهتر مطالب رو می فهمه.

هر روز بیست سئوال ریاضی
پانزده دقیقه تمرین مطالب زبان به علاوه یه دیکته زبان
ده صفحه کتاب خوانی (کتاب اولیور تویست رو شروع کردیم) سه نفری می خوابیم و حامد با صدای بلند کتاب می خونه هم خواهرش گوش می ده و هم من غلط هاشو می گیرم.

تمرین و حفظ سوره های جزء سی قرآن (اینو از این جهت اضافه کردم که در مدرسه پسرم به حفظ قرآن خیلی اهمیت می دهند و خودش دلش می خواست که در این برنامه ها شرکت کنه برای همین حفظ جزء سی رو شروع کرده و در عین حال هر سوره ای رو که حفظ می کنه ازش میخوام تفسیرش رو هم ببینه و بخونه و هر سئوالی داره بپرسه)
این روزها به شدت درگیر مسائل دینی شده و فکر کردم شاید خودش تفسیر قرآن رو بخونه جواب سئوالتش رو پیدا کنه.

دو ساعت پلی استیشن

یک ساعت فوتبال یا در حیاط یا در کوچه

خریدهای جزئی روزانه رو هم حتما انجام می ده مثل خرید شیر و سبزیجات و نان

حدود یک ساعت هم با هم پای کامپیوتر هستیم. فعلا روی ویندوز کار می کنه و مطالب متنوع رو سرچ می کنه و در بعضی فروم میذاره.

این یادگیری کامپیوتر پیشنهاد خودم بود ولی حالا شده بلای جوون. چون مجبورم از بغلش تکون نخورم

خلاصه یکی از علت های کمتر اومدن من اینجا هم درگیر شدن با برنامه هاست.

و تقریبا یه برنامه مشابه هم برای دخترم دارم چون حسود خانم بسیار متوقع هستش

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سومیسو جان

در مورد ترس پسرت از دوش یعنی از شکل دوش می ترسه یا از ریزش آب ؟

اگه دوش را به دستش بدی می گیره یا فرار می کنه؟

ترس همیشه از ناشناخته ها می یادش وقتی چیزی رو بشناسیم و بهش اعتماد کنیم دیگه ترس بی معنی میشه

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سومیسو

این چینه ریاضی که معرفی کردی برای خریدش باید به همین نام بگم ؟؟؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان حسن

پسرت نمی تونه با بچه ها ارتباط برقرار کنه برای همین از بازیها و کارهاشون لجش می گیره و اینطوری می خواد با دیگران بجنگه.

حقیقتا نوع برخورد با این بچه ها سخته مخصوصا باید مربی مهد خیلی خونسرد باشه و به هر نحوی که شده پسرتون رو وارد جمع بکنه

خوردن مو یک عکس العمل شدید در مقابل اضطراب هستش.

راستی وقتی گوشی ها رو انداخت داخل آب ازش نپرسیدی چرا این کار کرده؟؟؟

حتما می تونه علتش رو براتون بگه .

وقتی با هم در یک مکان عمومی مثل پارک هستید هم با بچه ها ناسازگاره؟

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نرمین جان پیشنهاد می کنم از ریسپریدون فقط در مواقع خیلی بحرانی استفاده کنید. سن پسرتان خیلی کمه اگه از الان ریسپریدون رو به طور مرتب استفاده کنید بعد از مدتی احتیاج به دوز بیشتری پیدا می کنه.

البته فکر نکنید می خواهم تشخیص دکتر خوشابی رو زیر سئوال ببرم. ایشون واقعا استاد هستند ولی در مقابل مادرهای نگران و مستاصل چاره ای جز تجویز این دارو ندارند و گرنه مطمئن باشید نظر قلبی ایشون هم صبر و تحمل هستش.

فقط جاهایی که احتمال می دهید بخاطر شیطنت مجبور باشید پسرتان را دعوا و یا تنبیه کنید از این قرص استفاده کنید.

خاصیت این قرص فقط آرام بخشی هستش.

به جای این دارو می توانید از آرام بخش های گیاهی البته با تجویز متخصص استفاده کنید.

الان متخصصین طب سنتی خیلی زیاد هستند از اونها کمک بخواهید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام
پسر خواهرم بیش فعالی داره
از 7-8 ماهگی تحرک و سر و صداش غیر عادی بود
اما هر بار که به خواهرم می گفتم ناراحت میشد
میگفت : نه پسر بچه شیطونه دیگه !! همه که مثل بچه ی تو اروم نیستن !!!
بعد از چندین بار گفتن ، یه بار به دکتر مراجعه کرده و دکتر بهش گفته نه بچه مشکلی نداره
به تازگی از میون حرفاش متوجه شدم اطلاعات غلط به دکتر داده ضمن اینکه فکر می کنم به دکتر حاذقی هم مراجعه نکرده بوده . بهر جهت مهر باید بره کلاس اول ، اما اصلا یه لحظه نمی تونم اروم بشینه ، اونــــــــــقدر بهش گفتم تا ماه پیش مجدد پیش یه دکتر خوب بردش ، دکتر تشخیص بیش فعالی داد.
تو ویزیت اول فلوکستین ، ویزیت دوم ریتالین بهش داده اما متاسفانه تغییری نکرده و به شخصه سرسام می گیرم وقتی میرم خونه شون، اما طفلک خواهرم انگار عادت کرده و عین خیالش نیست.
دو ماه دیگه باید بره کلاس اول و من (خاله ی بزرگشم) خیــــــــــــــلی نگرانم

4 شهریور -دکتر فرشته عبدالمطلبی- بینیم استخونی با انحراف خفیف داخلی- عکس قبل و بعد عمل صفحه 2452

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?pageNumber=2452&threadID=385081
مهستای عزیز

به نظر من بزاره بره کلاس اول ...یک ماه از سال گذشته همه چیز مشخص میشه اینکه آیا سر کلاس میشینه؟تمرکز داره؟یادگیریش خوبه؟معلم زود میتونه تشخیص بده اگه مشگلی بود اونوقت ببره دکتر ...پیش دبستانی رو چطور گذرونده؟مشکلی نداشته؟اگه ریتالین موثر نبوده احتمالا دوزش کم بوده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
تو هیچ مرحله از زندگیم اینقدر عاجز و درمونده نشده بودم بخدا دیگه نمیدونم چجوری باید با پسرم رفتار کنم کم آوردم هیچ جا نمیرم حتی خونه مامانمم چند ساعت اوند هر ده روز دوهفته یکبار خونه مادر شوهرم هم بهم میگن بیا ولی من کم میرم سعی هم میکنم وقتی باشه که خواهر شوهرام و بچه هاشون نباشن تو این هفته چند بار حسابی کتک خورده و تحقیر شده و تهدید روحی شده همشونم میدونستم که دارم اشتباه میکنم اما واقعا نمیدونستم که دیگه چیکار باید بکنم الان شوهرم هم نیست منو پسرمدوتایی هستیم اصلا به حرف گوش نمیده کارهایی میکنه که میره رو اعصابم به خوبی میگم گوش نمیده بی محلی میکنم تکرارش عذابم میده دعواش میکنم میگم ناراحت یا عصبانی شدم گریه میکنه که ببخشید ناراحت نشو معذرت میخوام اگه نبخشم با گریه تکرار ببخشیداش و چسبیدن بهم کلافه میکنه اگرم ببخشم چند دقیقه بعد کارهاشو تکرار میکنه بخدا نمیدونم دیگه چه کنم !!!!
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
سلام به دوستان عزیزم.نماز و روزه هاتون قبول باشه....

شعله جون خونسردی واقعا نعمت بزرگیه!!! منم گاهی زیادی به پسرم سخت میگیرم.گاهی با امر نهی های زیادی هم اونو خسته میکنم و هم خودمو.دارم سعی میکنم کمی خونسرد باشم.همین آشناتون رو که گفتید میتونه مثال خوبی باشه.ما هم توی اطرافیانمون مورد مشابه این رو داشتیم.وقتی پسرش کوچک بود خیلی شیطون بود.ولی مادرش با خونسردی برخورد میکرد و الان پسرش شده یه پسر خوب و درس خوان.درست میگی رفتاردرمانی نتیجه خوبی توی درمان داره.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810