2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981101 بازدید | 11748 پست
سلام دوستان عزیزم.نماز و روزه هاتون قبول.میلاد امام حسن (ع) را به تمام شمادوستان عزیزم تبریک میگم.انشاالله همیشه بچه هامون در پناه خدا و امامان باشند.

.: IMGIRAN.COM :.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام .من یک تازه وارد

من پسرمو امروز پیش دکتر خوشابی بردم برای تکانشگری و ورجه وورجه کردن پسرم یک چهارم قرص ریسپریدون هر شب تجویز کرده و من عوارض این قرص رو میخواستم بدونم؟

یک مامان بسیار نگران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرمین جوم پسرت چند وقتشه؟
خوشابی برای پسر منم شبی نصف همین قرصو نوشت و حدود دوسال بش دادم براش خوب بود ولی قطعش کردم چون پسرم بزرگتر شده فعلا که باش میسازم تا اول مهر که بره آمادگی ببینم چی میشه .نرمین جان این قرص کم عارضه ترین قرص اعصابه ولی خوب هر دارویی عوارض خودشو داره .بت نگفت تا کی باید بس بدی؟ اگه میبینی رفتاراش واقعا مساله سازه بش بده در غیر اینصورت بش نده به نظرم خودت بهتر میتونی تشخیص بدی که بش بدی یا نه.میتونی یه دوره هم بش بدی ببینی چطوره
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
نرمین جون سلام.منم حرفهای مامان حسن جون رو تایید میکنم.پسر منم ریسپریدون مصرف میکرد.نیم ساعت بعد از خوردن قرص خوابش میگرفت.الان که داروهاش رو قطع کردم تا ببینم با شروع مدارس چطور پیش میره.
رایان جون سن3سالگی اوج شیطنتهای بچه هاست.نمیشه به طور قطع گفت که بیش فعالی داره.ولی بهتره به یک مشاوره مراجعه کنند.اینکه با دیگران زیاد سازش نداره و همش به فکر اذیت کردنه و اینکه تکلمش هم خوب نیست به نظر من جای پیگیری داره.انشاالله مشکل خاصی نداشته باشه.
سلام
امروز اینقدر حرص خوردم دارم منفجر میشم
هکیم الان پسرم رفت تو حموم آب بازی همیشه وانو پر میکنه میشینه توش باری میکته کمک سرگرم کارام بودم .یه دفعه خودش امد گفت مامان گوشیتو انداختم تو آب رفتم دیدم گوشی خودمو شوهرم رو انداخته تو وان آب حالا گوشیای مام تازه خریده بودیم.مال خودم گلکسی اس تری مال شوهرم htc وان شوهرم برد تعمیرگاه ولی فکر کنم سوختن
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

اینم یه وسیله بازی برای بچه ها:

چینه ریاضی 20تایی

مکعب های چینه یکی ازابزارهای اصلی آموزش ریاضیات بصورت پایه ای است.این مکعب ها ازشش طرف قابل اتصال به هم دیگرمی باشند.

برخی از کاربردهای چینه :

درک مفهوم اعداد

درک مفهوم جمع ,تفریق ,ضرب وتقسیم

نمایش پایه عددوارزش مکانی

لازم به ذکراست درکتاب جدیدریاضی اول دبستان (ویرایش سال1390)ازمکعب های چینه به عنوان یکی از وسایل آموزشی ریاضی نام برده شده وکاربرد آموزشی چینه مورد تاییدرسمی وزارت آموزش وپروش نیز قرار گرفته است درضمن در سال تحصیلی 91-92درنگارش جدیدکتابهای ریاضی دوم وششم دبستان نیز ملزم به استفاده از مکعب های ریاضی چینه نیزمیباشند
آسیب به حافظه کوتاه مدت اطفال و تقویت حافظه کودک

دکتر ع. ح. سردار
بر خلاف تصورات عامه ، از دست دادن حافظه کوتاه مدت اطفال در بسیاری موارد چنان بزرگسالان ارزیابی میشود . علت این عارضه دراطفال میتواند با اعتماد به نفس پایین و یا با آسیب مغزی ارتباط داشته باشد . همچننین در کودکان از دست دادن حافظه کوتاه مدت می تواند در اثر مشکلات شنوایی یا بینایی رخ دهد . بر خلاف از دست دادن حافظه که در بزرگسالان تجربه میشود ، کودکان متوجه از دست دادن حافظه کوتاه مدت خود نمیشوند . بنابراین ، والدین از نزدیک فرزند خود را باید نظارت کنند تا بدانند که آیا مشکلی در رابطه با حافظه فرزندشان وجود دارد یا نه . مطالعات بسیاری در این ارتباط صورت گرفته است که ارتباط بین زبان و از دست دادن حافظه کوتاه مدت و همچنین مشکلات در توسعه زبانی در بچه ها از جمله نتایج آن بوده اند .

تجربیات نشان داده است که جهت معالجه نمیتوان تنها یک روش را انتخاب کرد و باید چندین تکنیک برای بهبود وضعیت کودک برگزیده شود . همچنین ، کودک را باید از نظر فیزیکی و ذهنی فعال نگه داشت و نباید ارتباطش با بچه های هم سن و سالش قطع شود . والدین همچنین باید سعی کنند فرزند خود را از تلویزیون و رایانه دور نگه دارند و به جای آن ، او را برای انجام فعالیت هایی ترغیب نمایند که در بهبود حافظه کوتاه مدت کمک میکنند . بازی های زیادی وجود دارند که در بهبود حافظه کوتاه مدت طراحی شده اند که نسبت به سن و وضعیت کودک میتوان آنها را بکار برد . البته هر زمان که والدین متوجه فراموشکاری یا رکود بی دلیل درسی فرزند خود شوند ، نیاز به مشاوره با دکتر در اولین فرصت دارند .
برای تعیین میزان مشکلات حافظه کودک ، والدین میتوانند کودک را به بازیهای تشخیص حافظه ترغیب نموده و طفل را با همسالانش مقایسه کنند . روانشناسان اغلب با آزمونهای هوش ، کودک را تست میکنند . اگر والدین احساس می کنند که فرزندشان می تواند حافظه اش را بهبود دهد ، بازی زیر می تواند یک راه جالب برای توسعه حافظه باشد . هدف از این تمرین ، افزایش توانایی کودک در بخاطر سپردن دستورالعمل ها است . برخی از کودکان نمی تواند دو ، سه یا چهار دستورالعمل را به طور همزمان بخاطر آورند . بعضی از آنها حتی یک دستور را هم فراموش میکنند .
هدف از این بازی ، چگونگی اجرا کامل دستورات میباشد . بازی با تشریح آن به کودک شروع میشود . اغلب کودکان میتوانند تا چهار دستور را ایفا کنند که شروع خوبی است . به عنوان مثال چنین دستورالعمل هایی میتوان داد : اول در حمام را ببند ، دوم کیف دستی خواهرت “آیتای” را در اتاقش بگذار ، سوم کتاب دیوان شعر مختومقلی (شاعر ترکمن) را از روی میز بیاور و چهارم عینک مرا روی تلویزیون بگزار . اگر کودک قادر به انجام هر چهار دستور بود ، او را به شکل لفظی باید تشویق نمود . اگر کودک آماده باشد به او پنج ماموریت ساده دیگر میتوان داد . اگر آنها را کامل کرد حتما تحسین شود . بازی را باید ادامه داد تا زمانی که کودک یکی از دستورات را فراموش کند . مهم نیست که کودک دستورات را به ترتیب انجام دهد .
با فراموشی یکی از دستورات ، بازی در آن روز به پایان می رسد. به کودک در در قبال اجرا دستورات باید تبریک گفت . این رکورد فعلی کودک است. هدف در مرحله بعدی ثبت رکورد جدید خواهد بود . اگر بیش از یک کودک در بازی شرکت داشته باشد ، نقش والدین باید تشویق هر کودک جهت کسب رکورد جدید باشد و نسبت به اعمال سایر اطفال خانواده در بازی نگران نباشند . اگر هدف والدین بهبود حافظه کوتاه مدت فرزند باشد ، این بازی باید حداقل هر روز یکبار اجرا شود . پس از دوازده دستورالعمل ساده ، کودک برای یادگیری دستورات پیچیده آماده است . دستورات پیچیده ، فعالیت های چند مرحله ای است (به عنوان مثال مسواک زدن، سیب پوست کندن). نتیجه خوب برای یک کودک این است که قادر به اجرا چهار دستور پیچیده باشد . بازی باید موجب نشاط کودک شود .

منابع مرتبط:
http://www.nutritionalhealthenterprises.com How to improve the short term memory
سلام

سومیسو جان منم همین دور و برام تاپیک رو دنبال میکنم اما حرف خاصی برای گفتن نداشتم پسرم خوبه کلاس اسکیت

میره بعد از ماه مبارک هم کلاس تکمیلی شنا تیکهای عصبیش خدارو شکر خیلی خیلی کم شده نتیجه اینکه :تیک

ناشی از مصرف ریتالین به مرور زمان از بین میره ولی واقعا دلم نمیخواد ریتالین بهش بدم اما دیروز دوباره تو چند

تا سایت خوندم که دارو درمانی برای بچه های بیش فعال واجبه من با دارو درمانی موافقم ولی چه کنم که دارو به

پسرم نمیسازه

تصمیم دارم نزدیک شروع مدارس پسرم رو ببرم پسش یه روانپزشک دیگه و ازش بخوام داروی دیگه ای براش تجویز کنه

راستی گل پسر خودت در چه حاله؟در ضمن من درس و مشق رو رسمآ تعطیل کردم شاید از اول شهریور باهاش کار کنم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
بهاره جون میبینی من چه میکشماز شانس بدم تا الان همه درست شدن گوشی شوهرم و کل کنترلا وگوشی من سبم کارتو نمیشناسه میبینی چه بد شانسم فقط باید مال من دست نشه
2810