2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981550 بازدید | 11748 پست
مرسی سومیسو جون . گل پسری خوبه ؟ مشکلی نداره که ایشالا ؟
بچه ها من یه مشکل بزرگ با ایلیا دارم و اونم اینه همش اویزونه من و باباشه و یا داره کارتون می بینه یا با موبایل بازی می کنه یا ما باید سرگرمش کنیم . اصلا خودش با خودش بازی نمی کنه . بچه های شما هم همین طور بودن و ایا بزرگ بشه خوب میشه ؟ چیکار کنم بهتر بشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ایلیا

پسر من هم نمیتونست با خودش بازی کنه ولی ازموقعی که پسردومم اومده خیلی راحت شدم قبلا همش میگفت حوصله ام سر میره چیکارکنم ومدام دوست داشت سی دی نگاه کنه یا کامپیوتر بازی کنه.

فکرمیکنم چون بچه تون تنهاست وخصوصا که رفت وآمدتون هم کمه وزیاد بچه نمیبینه این حالتی شده بچه ها خیلی زودازاسباب بازیهای بی جان خودشون خسته میشن .
دوستای خوبم

فریال به نکته خوبی اشاره کرد

اریگامی یا همون بازی با کاغذ خیلی برای بالا بردن سطح تمرکز و همین طور درمان افسردگی خوبه

البته به نظرم بچه ها زیاد خوششون نمی یادش

یعنی پسر من که اینطوری هست

.....
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام دوستان
چند وقتی بود که بهتون سر نمیزدم
آنیتا رو چند ماه پیش بردم پیش روانشناس و مشاوره گرفتیم تصمیم این شد که بره بازی درمانی
چندین جلسه بازی درمانی رفتیم و اوضاع خوب پیش میره
البته دکتر بازی درمانیش اسرار به این داره که آنیتا باهوش هست و باید در مدارس خاصی ثبت نام کنم
آخه آنیتا سال دیگه باید بره کلاس اول
و البته من دنبال مدرسه برای تیزهوشان گشتم ولی در مقطع دبستان جایی رو پیدا نکردم
دکترش اعتقاد داره باید بره مدارس براساس روش مونته سوری کار میکنن
و البته میدونید که قیمت این مدارس خیلی بالا هست
من و شوهرم فکر میکنیم که آنیتا اگر یک سال دیرتر بره مدرسه برای یادگیریش بهتره و اینکه بازیگوشی هاش کمتر میشه و دقتش بالاتر میره هرچی بزرگتر میشه
آنیتا من متولد شهریور 86 هست
حالا میخوام در این باره با دکترش صحبت کنم
نظر شما چی هست که بچه هاتون نیمه اولی بودن و رفتن مدرسه
بنظر شما اگر بچه شما هم یک سال دیرتر میرفت مدرسه بهتر نبود؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟
دیگر هیچگاه چنین روزی را با فرزندتان نخواهید داشت،فردا کمی پیرتر از امروزشان خواهند بود. امروز یک هدیه است، نفس بکشید و توجه کنید. آنها را ببویید و نوازش کنید، امروز لذت ببر مادر، پیش از اینکه متوجه شوی، تمام خواهد شد.
سلام دوستای گلم
ایلیا توی خونه کم و بیش خیلی کم حسادت داره
مخصوصا با دختر خالش اینطوریه که اصلا هم با هم نمی سازن و همش در حال لجبازی با همن
یا وسایل همو از هم می گیرن و جیغ می کشن یا اگه یک وسیله ای بهار داشته باشه و ایلیا بخواد نگاش کنه و نزاره اونم لج می کنه و سعی در خراب کردنش می کنه
ولی به نظر من اینا طبیعیه و منم فکر می کنم نمی شه برچسب خیلییییییییییییییییییی حسووووووووود بودن رو بهش زد که مدیرشن می گه
ولی با این دختر خالش واقعا مشکل داریم
اگه یادتون باشه قبلا هم همش می گفتم باهاش مشکل داره و همش می زندش و با هم لجبازی می کنن و البته تنها مواقعی که ایلیا خیلی خوبه باهاش وقتیه که بابای بهار باشه چون خیلی ایلیا ازش می ترسه و یا وقتی که بهار باهاش کنار بیاد باهم خوب بازی می کنن
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
مامن ایلیا پسر منم قبلا همینطور بود و اصلا خودش بلد نبود با خودش بازی کنه و همش آویزون من بود ولی از وقتی رفت مهد یاد گرفته که خودش بازی کنه و حالا من خیلی راحتم
ولی در مورد آویزون بودن مشکل من با ایلیا اینه که نمی خواد خودش کاراشو بکنه و همه کاراش با منه لباس عوض کردن - غذا خوردن همه کاراش با منه و حاضر نیست خودش به تنهایی انجام بده
می دونی خیلی زود طاقتش تمام می شه و عصبانی می شه و جیغ می زنه مثلا می خواد بلوزشو دربیاره اگر توی آستین یا یقه گیر بکنه سریع حوصلش سر می ره و جیغ می زنه
کلا موردی که من خیلی نگرانشم در مورد ایلا اینه که خیلی خیلی کم طاقته و زود عصبانی میشه خیلی زود
می ترسم بعدها هم نتونه با مشکلات زندگیش دست و پنجه نرم کنه یا نتونه با کسی توی زندگیش شریک بشه از بس که کم طاقته
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
یک دکتر روانشناسی توی مهد ایلیا برامون جلسه می زاشت و می گفت بهترین بازی که جدیدا باب شده و کلی بچه با این بازی چیز یاد می گیره کلاس لوگو هست و خیلی ازش تعریف می کرد و می گفت برای تمرکز هم خیلی خوبه
نظر شما چیه دوستان ؟
مامان ایلیا جون،ممنون پسرم فعلا خوبه و مشغول درساش هست.من چون فاصله فرزندانم 2سال و نیم بود،همبازی هم بودند و مشکلی توی بازی کردنش نداشتم.البته اوایل که هنوز درمانش رو شروع نکرده بودم زیاد وقت برای بازی نمیذاشت.دوست داشت بیشتر باکامپیوتر بازی کنه.ولی بعد از شروع کلاسهای ذهنی و گفتار،علاقمند به بازی با بچه های هم سنش و دخترم شد.زیاد به پارک ببرش و تا میتونی با همسالاش زیادبازی کنه.مطمئن باش بزرگتر که بشه،بهتر میشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
ممنون دوست جونا . خدا از دهنتون بشنوه .

ایلار جان ایلیا منم خیلی کم طاقته اما من هر کاری رو با حوصله براش توضیح می دم . ولی خیلی عجوله خیلی . بالاخره بچه ان دیگه . مطمئن باش درست میشه . وقتی راجع به گل پسرت حرف می زنی انگار داری راجع به ایلیای من حرف می زنی . اونم با دختر خاله اش اصلا نمی سازه و مصیبت دارم باهاش. از دختر خاله اش متنفره . به معنای واقعی متنفره . من قبلا خیلی سعی می کردم واسطه بشم بینشون اما دیدم اوضاع بدتر میشه . دختر خواهرم شرایط خاصی داره و پدرش کنارش نیست و ما خانوادگی تلاش در جبران کمبود پدرش رو داریم . متاسفانه یا خوشبختانه دختر خواهرم عاشق من و شوشومه و این ایلیا رو بیشتر داغون میکنه . وقتی من باشم دختر خواهرم حتی پیش مامانشم نمیره . ایلیا چند باره داره تکرار می کنه که چرا اخرین بار که رفتیم شهر محل زندگی مامانم اینا من با دختر خواهرم مهربونتر بودم و ایلیا رو دعوا کردم در حالی که اینطوری نبوده . مدتیه دیگه وقتی به دختر خاله اش حرف بد می زنه مثلا میگه درسا بده یا دوسش ندارم من موضع نمی گیرم و چیزی نمی گم . فکر کنم باید یه کم حساسیتشو کم کنم .
بهاره مامی آنیتا

خیلی خوشحالم که شرایط دختر کوچولوت بهتر شده

در مورد به تاخیر انداختن سن مدرسه من شخصا موافق نیستم

اگه آنیتا ظرفیت یادگیری داره چرا نره مدرسه؟

در مورد بازیگوشی و کم دقتی هم نمیشه تشخیص داد که با بزرگتر شدنشان بهترمی شن . فعلا که بچه ها برعکس شدند هر چه بزرگتر می شن بازیگوش تر هستند.

معمولا روانپزشکان این مسئله را به خود خانواده واگذار می کنند و اصراری نمی کنند.

خیلی هم شاید لازم نباشه دنبال مدارس خاص باشی.

همین مدارس عادی هم در بینشون خوب زیاده.

یه بچه باهوش همیشه و همه جا می تونه موفق باشه . البته با توجه به سیستم آموزش و پرورش ایران
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ایلیا

حالت خوبه؟ دلتنگ آقای همسر که نیستی؟

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........