2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981537 بازدید | 11748 پست
فری جان

اگه صفحات این تاپیک را بخونی اطلاعات خوبی بدست می یاری

ضمنا در این سایت هم به طور دسته بندی شده دارم مطالبی در مورد بچه های بیش فعال می ذارم

http://www.farsiwebnet.org/
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

آیلار عزیز

به رفتارهای پسرت در منزل بیشتر توجه کن

به نظر خودت در نوع رفتارش حسادت می بینی؟

بعضی مواقع بچه ها در مهد یا مدرسه بخاطر بعضی شرایط و نوع رفتار مربیان عکس العمل های غیرعادی نشون می دهند

البته من هم با نظر سومیسو موافقم حسادت در این سن و سال کم و بیش هست فقط نباید دامنه دار بشه

ولی همیشه سعی کن در ضمن بازی و به طور غیر مستقیم در مورد تعامل بیشتر با بچه ها یا همکلاسی هاش صحبت کنی.

من فکر می کنم در این مورد اگه به طور مستقیم صبحت کنی چندان نتیجه ای نمی گیری.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ایلیا

این حرفا چیه که می زنی؟

پسر گلت کنارت هست

ما هم که همیشه اینجا هستیم

پس تنها نیستی، همزبون که اینجا داری

هر وقت دلت خواست از هر چی که دوست داشتی بیا صحبت کن

ضمنا من این تاپیک هم هستم اگه دوست داشتی اونجا هم بیا

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=105555&postID=14117641#14117641
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ایلیا جون،مشخصه خیلی به همسرت وابسته ای.درست مثل من.همونطور که نازی جون گفت ما هستیم.پسرگلت هم که هست.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام دوستان عزیزم.چقدر امروز اینجا خلوت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه همه مشغول خونه تکونی هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستای خوبم سلام

من تعطیلات آخرهفته مشهد بودم.بعد ازمدتها یک زیارت به دل کردم.ازطرف شما هم نایب الزیاره بودم وبرای همه ی شما وبچه های گلتون ازصمیم قلب دعاکردم ونماز خوندم.

ان شاا... شما هم مشرف بشید
سلام پروین جون.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم هفته پیش این مشکل رو داشتم.خدا نکنه خواننده خاموش باشی.اینجا بدون شما صفایی نداره.
بچه ها درست کردن اریگامی باکاغذ برای بالابردن دقت وتوجه ومهارت های عملی بچه هامون خیلی خوبه.

پروین جان سلام،شاید اینترنتت مشکل داره قطع ووصل میشه.ولی من هم نمیتونم ازگزینه ی ادیت استفاده کنم به جای اینکه بهتر بشه روز به روز داره بدتر میشه
سلامسومیسو جون و نازی جون ممنون . می دونید خیلی سخته یه هفته تنها با یه بچه تو خونه . همین بی هم زبونی اذیتم می کنه . البته که شما دوستای گلم رو اینجا دارم و دلگرمیه برام.

فریال جان زیارت قبول خواهرررررررررررررررررر . ممنون به فکر ما هم بودی . ایشالا خدا هر چی می خواهی رو بهت بده و همچنین خیرت رو در اون قرار بده . منم خیلی دلم هوس امام رضا و مرقدش رو کرده . ایشالا بطلبه ما رو