2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981532 بازدید | 11748 پست
سلام دوستان عزیز.
پروین جون منم این چند روز اخیر پست میذارم ارسال نمیشه.نگران نباش اگه قطع دسترسیت کنند ما دوستان شورش میکنیم!!!!!!!!!!!!
این چند روز پسرم خیلی بهترشده.مهمترین دلیلش هم تغییراتی هست که توی خودم به وجودآوردم.که اونم با راهنماییهای شما دوستان عزیزم به دست آوردم.از همتون متشکرم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آیلار عزیز،پسرمنم چندوقت پیش چندروز پشت هم توی کلاس با یکی از دوستاش درگیر میشد.معلمش هم میگفت که بدون علت دوستش رو میزنه.ازپسرم پرسیدم گفت توی حیاط منو زده و فرار کرده.پسر منم هم چون توی حیاط مدرسه نمیتونسته ازخودش دفاع کنه،توی کلاس تلافی کار دوستش رو میکرده!!!با دوستش صحبت کردم و قبول داشت پسرم رو توی حیاط زده.بعد به معلم گفتم که پسرم بدون دلیل کسی رو نمیزنه.شما هم اصلا جلوی مدیر پسرتون رو مقصر ندونید.حتما چیزی هست که پسرتون رو مجبور میکنه از خودش اینطوری دفاع کنه.به نظر من نمیشه اسم این رفتاراش رو حسادت گذاشت.البته هربچه ای حس حسادت رو داره.منم وقتی پسرم رو بغل میکنم،دخترم زیرچشمی بهم نگاه میکنه!!!!!!!و متوجه میشم که ناخوداگاه حسودی میکنه و زود اونم بغل میکنم.اگه هم به خواهرش حسادت میکنه،درصدیش رو باید طبیعی بدونید.انسانهای بزرگ به هم حسودین میشه متاسفانه،چه برسه به بچه ها.
ممنون مامان ایلیا جان
راهکارهای خوبی بهم دادی
می دونی دیشب خیلی باهاش حرف زدم که ببینم چرا بچه ها رو می زنه ولی همش طفره می رفت انگار حرفمو نمی شنید بعد از چندبار که ازش پرسیدم یکم فکر کرد و بعد گفت نمی دونم چی بم می دونی قدرت بیان نداشت و نمی تونست دلیل بیاره
آخرم نفهمیدم چرا اینکارو می کنه
ولی راهکار پلیس که گفتی خیلی جالب بود خوشم اومد حالا بهش می گم
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
سومیسو جان منم قبول دارم همه ما به یک شکلی حسادت رو داریم و این واقعا طبیعیه
ایلیا خواهرشو خیلی خیلی دوست داره و اگه اذیتش کنه و بهش بگم اگ نمی خواییش می دمش به کسی عصبانی میشه که حق نداری به کسی بدیش و حتی هیچ وقت اجازه نمی ده کسی خواهرو بغل کنه از ترس اینکه نکنه ببرنش
ولی می دونی از بس توی اطرافیان افرادی رو دیدم که به خاطر حسادت به چه کارهایی دست زدن می ترسم این حس ریشه بدوونه توی وجودش و نشه بعدها کنترلش کرد
در صورتی که می گم من خیلی خیلی ایلیا رو نوازش می کنم و با خواهرش برابر اگه بیشتر نباشه
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
گر چه آلوده ی دنیای غریبم اما.....سینه ای پاک به پهنای صداقت دارم.دل من عاطفه را می فهمد.به خودم میبالم با کسی سبزتر از عشق رفاقت کردم.
دوستان عزیزم ولنتاین برتمام شما دوستان گلم مبارک.
سلام
عزیز دلللللللللللللللللللم چهارساله اس و برچسب حسادت بهش می زنن ؟ بی وجدانن از بس بعضی ها . بچه چهارساله چه می فهمه حسادت چیه ؟
ایلار جان اصلا از الان خودتو درگیر این حرفا و افکار نکن . روش جایزه دادن هم خیلی خوبه . ایلیا مشق های زبانش رو نمی نویسه . من از روش جایزه دادن استفاده دارم می کنم . خوب جواب میده . در ضمن به نظر من اصلا اصلا مستقیما درباره زدن بچه ها ازش چیزی نپرس چون نمی گه و در ضمن روش حساس میشه و ممکنه اگاهانه از استفاده کنه . ولی در حین بازی یا نمایش ممکنه ناخوداگاه به حرف بیاد . سومیسو راست میگه اصلا جلوی مدیر مهد کوتاه نیا که کم گاری های خودشون رو اینجوری توجیه می کن.
ممنونم مامان ایلیاجون.باکمک خدا و راهنماییهای شما دوستان،امیدوارم پسرم روز به روز بهتر بشه.برای پسرگل شماهم آرزوی موفقیت دارم.
ایلار جان عزیزم سعی کن زیاد رو قضیه پلیس بودن مانور ندی ممکنه باعث بشی خبرچینی توش تقویت بشه . من بیشتر تمایل دارم از طریق قصه و نمایش دلیل این رفتارش رو ار زبون خودش متوجه بشی تا بتونی دلیل اصلی رو از بین ببری . مشکل باید از ریشه از بین بره وگرنه درمان مقطعی جواب نمی ده

سومیسو گل شما خودت اینقدر اروم و صبور هستی که مطمئنم هر زوز بچه هات بیشتر از قبل پیشرفت می کنن. ایشالا روزی رو ببینم که همه مادرای اینجا بیان و از موفقیت بچه هامون بگیم

راستی خاله شوشو رو یادتون که به شدت همه رو ، رو ایلیا حساس کرده بود و بچه ام رو رو زبون ها انداخت . الان داره رو تخریب من کار می کنه و هر جا می شینه پشت سرم میگه من بیسوادم و هیچی حالیم نیست و اون بیشتر از من حالیشه ( رشته فوق لیسانس من الان خیلی تو بورسه و من رشته ام تجربیه اما اون لیسانس ریاضی داره و ادعا داره اون تو رشته من از من واردتره ) می بینید تو رو خدا چه بساطی دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایلار جان به نظر من اصلا مستقیم ازش نپرس چرا اینکا رو می کنه . در ضمن در مورد خواهرشم دیگه نگو می دمش به یکی دیگه . اصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصصلا دیگه اینجوری بهش نگو . شاید دلیل رفتاراش همین استرس از دست دادن خواهرش باشه . اگه دیگه خواهرشو اذیت کرد بهش بگو خواهرت خیلی از این کارت ناراحت میشه . همین ولی اصلا در مورد اینکه میدیش به یکی دیگه هیچی نگو . بچه ها خیلی خیلی حساسن و ممکنه این حرف شما عواقب خیلی بدی تو روحیه اش گذاشته باش و دلیل کتک زدن بقیه و خط خطی کردن دفتر بچه ها این باشه که فکر می کنه ممکنه هر کدوم از این بچه ها بخوان خواهرشو ازش بگیرن پس به روش خودش می خواد ازشون انتقام بگیره . از همین الان بهش امنیت خاطر بده که به هیچ وجه هیچ کس اجازه نداره و شما اجازه نمی دی خواهرش رو ازش جدا کنن . من فکر کنم عامل این رفتارای ایلیا جان همین احساس ترس برای از دست دادن خواهرش باشه . روزی هزار بار بهش بگو چقدر اون و خواهرشو دوست داری و هر گز اجازه نمی دی کسی اونا رو از شما و از هم جدا کنه .
ممنونم مامان ایلیا جون.شما لطف داری.
متاسفانه توی هر فامیلی از این جور آدمها هستند و تحملشون واقعا سخت هست.بی تفاوت باشید و بسپارینش به خدا.البته میدونم هر کاری بکنیم،نمیشه از حرف و زبان مردم در امان بود،ولی با اینجور آدمها باید خیلی رسمی و سرد برخورد کرد.شما هم جایی که اون هست از پیشرفت ایلیا و خودتون صحبت کنید.بیشتر این افراد هم باعث هزارجور بیماری روحی و جسمی در خودشون میشن.
سلام
ممنون سومیسو جون . حتما کارای رو که گفتی می کنم . ولی خیلی سخته تو شهر غریب یه همچین سوهان روحی داشته باشی . شوشو امروز میره سر کار تا 5 شنبه . واااااااااااااااای خدا چیکار کنم با تنهایی و بی هم زبونی . دلم می خواد گرییییییییییییییییییییییه کنم .