2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981472 بازدید | 11748 پست
شعله جان

من فکر می کنم پویا مشکل خاصی نداره، فقط انرژی اش زیاد شده

بچه هایی در سن پسرهای شما و دختر من که دارن برای ورود به مدرسه آماده می شن نظر مربیان خیلی مهمه. اگه از نظر مربی اش مشکلی نداره به نظر من پیگیر نباش یعنی به دنبال تخلیه انرژی اش باش.

تکون خوردن هاش اگه تمرکزش را بهم نریزه مشکل خاصی ایجاد نمی کنه مگر اینکه باعث خطر بشه.

از نظر من یه مدت دیگه هم صبر کن مخصوصا با مربی اش ارتباط بیشتری داشته باش وازش بخواه گزارش دقیقی از کارهای پویا بهت بده

بعدا برای رفتن دوباره به دکتر تصمیم بگیر.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سومیسوی عزیز

خدا قوت، می دونم مخصوصا بعد از امتحانات بچه ها ما ، مامانا احتیاج به یه تجدید قوای حسابی داریم.

نگران نباش این روزها هم می گذرد و فقط خاطره هاش برامون باقی می مونه...
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سومیسو

یه دفعه چند سال پیش من و پسرم دعوای سختی کردیم

اون شب یکی از بدترین شبهای زندگی ام بود.

توی خواب گریه می کرد و از خدا می خواست که اونو ببخشه که مامانش را اذیت کرده

از گریه هایی که می کرد فیلم گرفتم ولی هیچ وقت نتونستم اون فیلم را ببینم.

بارها خواستم از بین ببرمش ولی به خودم گفتم بذار باشه برای عبرت آموزی خوبه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

وای نازی جون منم چند وقت پیش به خاطر اینکه پسرم داشت کارتون می دید اینقدر مشغول بوده که شلوارشو کثیف کرده بود اینقدر به شدت تو دستشویی بش سیلی زدم که صورتش قرمز شده بود و اینقدر ترسیده بود که داشت میلرزید....به سختی تنبیهش کردم بعدا خودش اومده بود منو می بوسید..........
هر وقت یادش می افتم سردرد میگیرم خدا منو ببخشه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
وای نازی جون منم چند وقت پیش به خاطر اینکه پسرم داشت کارتون می دید اینقدر مشغول بوده که شلوارشو کثیف کرده بود اینقدر به شدت تو دستشویی بش سیلی زدم که صورتش قرمز شده بود و اینقدر ترسیده بود که داشت میلرزید....به سختی تنبیهش کردم بعدا خودش اومده بود منو می بوسید..........
هر وقت یادش می افتم سردرد میگیرم خدا منو ببخشه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان ایلیا، سومیسو و نازی عزیز واقعا از راهنماییهاتون ممنونم سبک شدم ، من چند روزیه کلا روش برخوردم رو تغییر دادم دیگه سرش داد نمیکشم بیشتر بغلش میکنم و بهش محبت میکنم امروز صبح هم دو ساعتی بردمش پارک با هم بازی کردیم از همسرم هم خواهش کردم دیگه سرش داد نکشه و باهاش برخورد تند نکنه تصمیم گرفتیم بریم پیش یه مشاور، تا شاید اون بتونه بهتر راهنماییمون کنه ، الان احساس آرامش میکنم صبح خیلی حالم بد بود ولی از وقتی رفتیم پارک و برگشتیم خیلی بهترم ، من خیلی دوست دارم تند تند بهتون سر بزنم ولی پسرم نمیذاره وقتی اون خوابه میام و پستاتون رو میخونم ممنونم دوستای گلم
سلام به همه
پروین جون ...سومیسو جون خوبید؟؟
پسرها خوبند؟؟
من مدتیه سر کار سرم شلوغه نمیتونم زیاد بیام تو نت....رفتم اون تاپیک دیدم خبری نبود
امیدوارم پسر هاتون همه چیشون ok باشه:)
پسر منم خوبه خدا روشکر..منم دیگه زیاد تو رفتارش و کارهاش وسواس نشون نمیدم هنوز هم یک مقدار خجالتیه و با بچه ها ی مدرسه زیاد ارتباط برقرار نمیکنه و لی در مجموع خوبه.
نازی جون
یک سواله بیربط میشه از شما بپرسم
گویا شما یک پسر 10 ساله دارید
من یک مقدار نگرانه بلوغ زودرس هستم که این روزها شایع شده...
پسر من 7 سال و نیمشه...هیچ علائمی نداره...کاملا هم قیافش و اندامش مناسب سنشه ...
خیلی هم سعی میکنم تو تغذیه حواسم بهش باشه و کالری زیاد نخوره ...توی شرایطی هم نباشه از نظر روحی از خیلی مسایل اطلاع پیدا کنه برای همین ماهواره و اینترنت خونه هم قطع کردیم
ولی چند ماهه که زیاد عرق میکنه مثلا کف دستش خیس میشه موقع نوشتن ووو تا جایی که میدونم عرق بچه ها نباید بو بده و بوی عرق از نشانه های شروع بلوغه....حالا من زیاد هم حساس شدم مرتب میرم وقتی داره بازی تحرکی میکنه زیر بغلش رو بو میکنم ...به نظرم یک بوی مختصری میده ...به نظر شما این تو پسر این سنی طبیعیه؟؟؟
پروین شما هم اگه در این مورد تجربه داری ممنون میشم
شیده جان

تنها بوی عرق بدن که نمی تونه دلیل بر بلوغ باشه.

پسر من علائم مشخصی داشت . مثل رویش موی ناحیه تناسلی.

البته جثه اش هم ریز هست.

برای تعریق زیادش اگر فکر می کنی نگران کننده هست ببرش پیش متخصص غدد. شاید از تیروئید باشه

زیاد وسواس نشان نده.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام به مامانای مهربون.
نازی جون و پروین عزیزم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چیکار کنم.
همنطوری که مطلعید پسر من کلاس اولی و ریتالین مصرف میکنه و تو این چند وقته ازش خیلی راضی بودم بعد از خوردن ناهار و قرصش اتوماتیک وار میرفت سراغ تکالیفش ولی جدیدا رو اعصابه...
چند روز پیش که تو مدرسه کشتی گرفته بود که باعث سر شکستگی بنده شد ،که کلی باهاش صحبت کردیم البته خودش هم میگفت تقصیر من نبوده تقصیر بچه کلاس دومی بوده .
مشکلمون با تکالیف خونه اس ،قبلا تو روزهای پنجشنبه و جمعه حتی چند روزی که به خاطر آلودگی هوا تهران تعطیل بود خودم باهاش کار میکردم حتی از وبلاگ معلمها نمونه سوال و پیک آدینه دانلود و پرینت میگرفتم و انجام میداد .
ولی الان طفره میره و روزهای عادی هم باید باهاش کلی کلنجار برم تا بشینه کارهاشو رو انجام بده ،البته بگم مشقاشون رو تو کلاس انجام میدن ولی تا بخواد دیکته بنویسه منم به خدا میرسونه.
نمیدونم چیکار کنم ؟به نظرتون با دکترش تماس بگیرم ؟
خواهش میکنم راهی جلوی پام بذارید با توجه به اینکه کلاس اولی هستش و تقریبا تو یک هفته دو تا درس یاد میگرن.
در ضمن پروین گلم منم از پستی مفید که برای سومیسو جون گذاشتید در مورد تابستون بچه ها متشکرم.
پروین جان توی یکی از پستها اشاره کردید که مطالب رو مینویسد و ارسال نمیشه ...
قبل از اینکه دکمه ارسال رو بزنید مصالب تایپ شده اتون رو با موس بگیرید و کلیک راست کنید و گزینه copy رو بزنید و بهد دکمه ارسال رو بزنید .
با این روش مطالب سیو شده و دیگه نمیپره.
مامان ایلیاجون ممنونم از اینکه این همه مهربونی.باور میکنی از صبح که اومدم اینجا و حرف دلم رو گفتم چقدر سبک شدم.خدا به همه ما کمک کنه تا هیچ وقت احساس نکنیم رسیدیم به ته خط.ممنونم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نازی عزیزم ممنونم.این روزها خیلی کم حوصله شده بودم.سر کوچکترین کار پسرم باهاش دعوام میشد.نمیدونم از خستگی بود که ناگهان طاقتم تموم شده بود و یا علت دیگری داشت.ولی با گفتن حرف دلم با شما دوستان گلم خدارو شکر خیلی بهترم.نازی جون وقتی پستهای شمارو میخونم همیشه میگم یعنی میشه یه روزپسر منم هم سن پسرنازی جون بشه و توی درساش موفق بشه؟شاید خنده دار به نظر بیاد.ولی نمیدونم چرا این همه نگران آینده هستم.تصمیم گرفتم دیگه اینقدر ذهنم رو درگیر نکنم.برام دعاکنید فعلا به فکر زمان حال باشم و اینقدر ذهنم رو درگیر آینده نکنم.
ممنونم مامان حسن جون.باشه دیگه سعی میکنم این فکرهای منفی رو از ذهنم پاک کنم.آخی خدا رحم کرد پای پسرت چیزی نشد.براش صدقه بذار کنار.