2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981314 بازدید | 11748 پست
سلام مامانای عزیز
من هر وقت اینجا سر میزنم یه حس قوی و دلشکستگی بهم دست میده- از یه طرف از اراده و پشتکار و زحمات شما انرزی میگیرم از یه طرفه دیگه دلم میگیره نمیدونم چرا؟
خواهر کوچکم (12 سالشه) بیشفعالی داره و تیزهوشان قبول شده تمرکزش عالیه البته من نمیدونستم که بیشفعالی داره تا اینکه اینجا اومدم و فهمیدم دلیل اینهمه کارای خطرناک و لجبازی زیاد و تحرک افراطیش چیه اصلا از نظر درسی مشکل نداره یادگیریش عالیه ولی اصلا ارامش نداره روزی نیست که از دست مادر و پدر و بقیه خواهر و برادرها کتک نخوره چون خیلی اذیت میکنه و سرکشه با این وضعیتی که تو خونه داره دلم ذره ذره براش اب میشه (دارو اصلا نخورده) خودش اصلا متوجه کاراش نیست و بیقه رو مقصر میدونه
خلاصه غصه ام میگیره براش که چطوری باید تا اخر عمر با این انرژی مزخرف بیشفعالی که باعث میشه خیلی سرکشو خرابکار باشه زندگی کنه
به نظرمن شما مامان فقط نگران این هستین که درسشونو خوب بخونن و خلافکار نشن ولی یادتون باشه بچه های بیشفعال تا اخر عمر با این وضعیتشون از زندگی لذت واقعی رو نمیبرن این خیلی دردناکتره
حالا یه سوال داشتم حتما جواب منو بدین اگه بچه هامون دارو بخورن بعد از چند سال مشکلشون هل میشه یانه دارو برای اینکه کنترلشون کنیم تا بزرگ بشن وخودشون با وضعیتشون کنار بیان ؟یعنی اگر خواهر من دارو خورده بود الان خوب شده بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازلی جون اینجور که دکتر دیروز به من گفت درمان پذیره ولی زمانش طولانیه و باید درمان رو مداوم ادامه داد بستگی به درجه بیش فعالی داره میگفت زیر یکسال درمان نداریم ولی کسانی هم بودن که تا زمان دانشگاهشون هنوز دارن دارو مصرف میکنن

نرگس جون من صبحها که می دم راضی ام چون خیلی آروم و حرفشنو میشه . هفته بعد می برم پیش دکتر و ازش سئوال می کنم.
نازی جون شما اطلاعاتت بیشتر بیا برام بگو که ریسپریدون صبح باید داد یا شب.
نازلی 2 سلام در مورد اینکه تا کی باید دارو خورد نظرات مختلفه. یک سری از دکترها میگن هر چه سریعتر اقدام بشه بهتره یعنی از کوچکی و تا 12سالگی بهبودی کامل دارند ولی دیرتر شروع بشه تا 18 سالگی .
نرگس عزیزم که هم اسم خودمی ممنون از تجربه های خوبت.
نرگس جون دکتر امیری دیفن هیدارمین رو شبها تجویز کرده و همیشگی هستش ؟
آخه پسر منم ریتالین مصرف میکنه و دیر خوایش میبره اگه قبل از مداوا ساعت 9 خوابش میبردحالا نیم ساعت باید دنده به دنده بشه تا خوابش ببره .
نازلی 2 جان منم از معلم پسرم که برادرش بیش فعال بوده و از 2 سالگی تحت نظر بوده شنیدم که گفته اند تا زمانیکه دارو تو بدنشون ذخیره بشه و به محض اینکه آثار بهبودی رو مشاهده کنند دارو رو قطع میکنند.
سلام دوستای گلم...تبریک فراوان به نازی جونم وپسرش.....خسته نباشید به خدا وقتی پست نازی رو خوندم گریم گرفت..خدایا شکرت یعنی روزی میشه منم بیام واز موفقیت پسرم بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پروین جون توروخدا اینقدر نگران نباش...........توکل کن به خدا...امیدوارم اوضاع همیشه وفق مراد همتون باشه.
بچه ها من یه مشکل پیدا کردم ..توروخدا راهنماییم کنید.............بخصوص نازی جون که ازهمه ما باتجربه تری.....دوستان علی پسرم داره منزوی میشه واعتماد به نفسش فکر کنم 50 درصد کمتر شده.....نمیدونم تاثیر داروهاست که دارن اونو به روال عادی برمیگردونن ویا تاثیر مخرب داروهاست؟؟؟؟؟؟؟حتی شوهرم که همیشه بی خیال رفتارهای پسرم بود امروز ظهر میگفت خیلی نگران رفتارهای علی هستم...اول اینکه علی خیلی بچه احساساتی هستش......مثلا وقتی سرش داد میزنم یهو میبینم خیلیییییییییییییی اروم داره گریه میکنه که شاید اصلا کسی متوجه نشه...........از مردم خیلی میترسه.....وقتی بهش تو یه جمعی نااشنا میگم بره وسیله ای بیاره میگه از اون مرد یا زن میترسم یا خجالت میکشم...قبلا اصلا اینطووووووور نبود..برعکس خیلی احتماعی بود.........همه چیزو میریزه تو خودش.....دارم از مظلومیت جدیدش داغون میشم...................داره یواش یواش مظلوم میشه.......همه بهش زور میگن..........اینم بگم منو وشوهرم هم خیلی سرزنشش میکنیم........درواقع همیشه من درحال عیب جویی هستم و دارم سرش غر میزنم....بچم داره داغون میشه.........گریههههههههههههههههههههههههههههه]
دارم اینو حس میکنم که یواش یواش اجازه میده همه بهش دستور بدن وشاید هم تحقیرش کنن.....دلم خیلی گرفتهههههههههههههههههههه...کاش میمردم واینروزها رو نمیدیدمممممممممم............ای خدا
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مونا جون سلام.توی پارک و جمعی که بچه های هم سنش هستند میبرینش؟ازش بخواهین پیش افرادی که باهاشون نزدیکتره مثل مادربزرگ شعر بخونه و تشویقش کنید.پسرمنم گاهی اوقات زیادی میذاره بهش زور بگن.طفلک زود هم کوتاه میاد.براتون دعا میکنم.توکل به خدا................
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نازی جان سلام

بهت ازصمیم قلب تبریک میگم خداکنه منم آخرسال بیام وباافتخارازنمرات پسرم بگم

فعلا که اوضاعش اصلا خوب نیست

یک سوال شما ریسپریدون چند میلی به پسرتون میدادیدو چه قدر؟
نازی جان

شماوقتی پسرت کلاس اول بودودخترت کوچیک بود چه طور میتونستی باپسرت کارکنی؟

یک مشکلی که من دارم اینه که پسرکوچیکم موقع درسخوندن پسربزرگم مدام خودش روقاطی میکنه یامیخوادمدادروبرداره

یاکتاباش رو خط خطی وپاره میکنه وکلا هرچی که دست داداشش باشه همون رو میخواد.البته بعضی روزها که باباش خونه هست

نگهش میداره ولی بیشترمواقع خودم هستم بااین دوتا گاهی باخودم فکرمیکنم که آدم عادی هم بااین وضعیت نمیتونه

تمرکز کنه چه برسه به پسرمن که به آنی حواسش پرت میشه.

پسرکوچیکم بعدازظهر فقط یک بار میخوابه ودراون دوساعت هم حداقل یکباربیدارمیشه برای شیرخوردن واقعا نمیدونم

چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان وفریال جون..وای نگرانم کردی فریال................یعنی افسرده شده؟؟؟من هنوز با یک مشکل رفتاری پسرم مساله دارم افسردگی رو نگو.................اخر ماه وقت ویزیت دارم..باید با دکترش درمیون بزارم....درضمن 22 بهمن تولد علی هست....یادتونه اخرین بار تو مهمونی چه اتیشی سوزوند وچه فاجعه ای رخ داد وابروم کلا رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینبار مهمونا رو میبریم بیرون برا غذا....ولی عصر تولد خونمونه....توکل به خدا.توروخدا دعا کنید همه چیز خوب پیش بره........حوصله حرف وحدیث ندارم ودلم هم نمیاد براش تولد نگیرم........................مرسی دوست جونا.....
درضمن فریال جون اگه واقعا از اثر دارو پسرم افسرده شده باشه من دیگه بهش دارو نمیدم(البته با مشورت دکتر)بچم الانش روزی 3نوبت دارومیخوره..والله نمیتونم یه داروی دیگه هم بهش بدم...جیگرم اتیش میگیره با هر وعده دارو دادن.......درضمن نازی جون شما که به پسرت دارو ندادی موافقی منم تا مدرسه دارو ندم به علی وبعد دیدن اوضاع درسی علی تصمیم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیدونم چرا اینقدر مردد هستم برا دارو دادن بهش.......توروخدا نازی بهم یه همفکری خواهرونه بکن...مرسیییییییییییی
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
2810