2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981266 بازدید | 11748 پست
شقایق جون در مورد کمبود ریتالین گفتی.............ای بابا کم مونده بود ریتالین نایاب بشه.قرص مشابهی که گفتید اسمش چی هست؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ایلیا جون خوشحالم پسرگلت بهتر شده.در مورد ناخن جویدن هم پسرمنم گاهی این کارو انجام میده.تا هم میبینه دارم نگاش میکنم زود میگه مریض میشم؟کار بدی هست!!!!!!!!اوایل زیاد بهش میگفتم که انجام نده و اونم لجبازی میکرد.ولی الان به ندرت انجام میده.وقتی میبینی داره این کارو میکنه،یه جوری دستاش رو مشغول کن.مثل اینکه بگو خمیر بازی کنه یا نقاشی بکشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
اسمش یادم نیست خودم هم کم توجه شدم . فردا قرصو می آرم سرکار و درستشو می نویسم اون هم ریتالینه.
دکتر گفت سه نوع قرص پیش فعالی است که خاصیت سه تاشون یکیه و هر سه اسم کارخونه هاشونه. ریتالین اسم کارخونه است.
سلام دوستای مهربونم از همه تون ممنون . پروین جان درست می گی مشکل اصلی من بودم نه ایلیا . ایشالا گل پسرت چیزی اش نیست .
پروین جون و سومیسو جون و نازی جون و بقیه دوستانی که بچه هاتون دچار اختلال کمبود توجه هستن به نظر من در کنار درمان دارویی باید به صورت عملی هم روشون کار کنید . من امروز یه سری اسباب بازی واسه ایلیا گرفتم که همه برای تمرکز حواس و تقویت حافظه کوتاه مدت عالین . قیمتشون هم مناسبه همه در حد 6500 - 7000 هستن . دو تا بازی که براتون توضیح می دم : اسم یکی شون هست قایم موشک که شامل 6 تا درپوش رنگی و یکسری دایره های سفید رنگ که عکس های مختلفی مثل حیوانات و خوراکی ها و گل و .......... روش هست و یه تاس که روی هر طرف تاس رنگ یکی از درپوش ها هست . باید به انتخاب خودتون 6 تا از دایره هایی که روشون عکس هست رو بردارید و زیر درپوش ها بذارید بعد تاس رو بندازید هر طرفش که اومد یه رنگ داره یعنی به جای عدد روش رنگ های درپوش ها هست . مثلا رنگ نارنجی می یاد و بچه باید یادش باشه زیر درپوش نارنجی چه شکلی بود . البته بهتره اول از دو تا درپوش استفاده بشه و به تدریج از بچه بخواهیم هر 6 تا شکل زیر درپوش رو به خاطر بیاره . این خیلی خیلی بازی خوبیه و کل اعضا خانواده می تونن دور هم بازی کنن .

بازی دوم اسمش هد بند هستش . شامل 6 تا هدبند پلاستیکی که دور سرتون قرار می گیره . یه سری کارتها شامل شکل های مختلف هستن که روی این هدبندها قرار می گیرن . هر شخص می تونه کارت بقیه رو ببینه اما کارت خودشو نمی تونه ببینه . نوبت هر فرد که میشه بقیه افراد باید راهنمایی اش کنن که حدس بزنه این شکلی که روی کارت روی هدبندش قرار داره چی هست البته یه ساعت شنی هم داره که باید قبل از تمام شدن شن هاش تصویر روی هدبندمون رو حدس بزنیم . این بازی برای افزایش قدرت درک و تجسم بچه ها عالین . من بهتون پیشنهاد می کنم حتما تهیه کنید و بازی کنید . خوبی این بازی ها اینه که همه اعضا خانواده می تونن مدتی رو با شادی و خنده کنار هم بگذرونن که تاثیرش تو روح و روان بچه ها از هزار تا دارو هم بهتره
یه بازی دیگه : اگه دقت کرده باشین الان شخصیت های کارتونی رو بصورت عروسک های کوچیک تو بازار اوردن . من امروز شخصیت های کارتون باب اسفنجی که شامل خود باب اسفنجی و پاتریک ( ستاره دریایی ) هستش رو برای ایلیا خریدم . بعد اومدیم خونه و کلی باهاشون بازی کردیم . در خلال این بازی ها اولا رفتار های غلط و درست رو بهش اموزش می دم و ثانیا قوه تخیل خودش بالا میره . چون هر دفعه باید یه برنامه ای برای بازی کردن با این عروسک ها بریزم . این بازی هم برای کسایی که بچه های کوچیکتر دارن خیلی خوبه

دوست جونا در ضمن من تصمیم دارم امسال هفت سین رو با کمک گل پسرم درست کنم و بندازم . می دونم لحظات خوبی کنار هم خواهیم داشت . به شما هم همین توصیه رو می کنم .
در مورد ناخن جویدن براش کتاب گرفتم و حتی یه برنامه مستند نشونش دادم که کرمها می رن تو دلش و مقعدش شروع به خارش می کنه و........ ولی تا الان زیاد رو این موضوع تمرکز نکردم . ایشالا از امروز تو دستور کارم قرار می دم . هر کدوم از شما هم راهکاری بلد هستین یا به ذهنتون میرسه ممنون میشم بیایید و بگید .
مامان ایلیا ازت ممنونم

پسر من پارسال که کلاس اول بود ناخنهاشو میجوید اما امسال نمیجوه انگار پارسال اضطرابش بیشتر بود همچنین برای ناخن

جویدن دکتر خوشابی برای پسر من لاک تلخ رو پیشنهاد داد ...بهت پیشنهاد میکنم این لاک رو از داروخانه بگیر و روی

ناخنهاش بزن شاید از سرش بیفته
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
ممنون پروین جونم . حتما می خرم امروز
راستی پروین جون یه چیزی می خواستم بهت بگم در حد یه پیشنهاد . راستش ترسیدم ناراحت بشی . چون مسلما شما خیر و صلاح بچه ات رو می خوای ولی این نظر خواهرانه منه هر جور که صلاح می دونی عمل کن . ببین به نظر من اگه قراره به پسرت قرص بدی مرتب بهش بده اینکه روزهای تعطیل نمی دی عملا نمی ذاری بدنش به یه نوع سیستم عادت کنه . تا می یاد به قرص عادت کنه دوباره 2 روز تعطیلی اخر هفته و .... فکر می کنم شاید اینطوری قرص ها اونطور که باید اثرگذار نباشن . ببین مثل این میمونه که شما برای طی 1000 کیلومتر به 100 لیتر بنزین نیاز داری حالا میتونی صد لیتر بنزین رو یه دفعه بزنی و تخته گاز بری تا به مقصد برسی و یا می تونی 10 لیتر بزنی و بعدش که بنزین ماشین تموم شد پیاده بشی . یه کم هلش بدی و بعد دوباره یه کم دیگه بنزین بزنی و دوباره هلش بدی . عزیزم به نظر من بذار بچه ات روی یه روند حرکت کنه . با توکل به خدا قرصش رو مرتب بهش دین تا هر چه زودتر بهبودی حاصل بشه . از اونجایی که تو ایران تعطیلی فراوونه ممکنه تو هفته حتی 4 روز هم تعطیلی داشته باشیم . ببین شما هدفت اینه که بچه ات تو مدرسه خوب باشه یا کلا رفتاراش کنترل بشه ؟ به نظر من با این روش فقط داری تو مدرسه کنترل می کنی در حالی که هدفت باید کنترل رفتارش تو خونه و جامعه باشه . ممکنه همین نخوردن دارو حتی برای 1 یا 2 روز بدنش رو مقاوم کنه و مجبور به استفاده دوز بالاتری باشی . شما هم مثل سومیسو و نازی جون مرتب بده قرصاشو ایشالا بهتر میشه

ببخشید اینا رو بهت گفتم . من شماها رو مثل خواهرهای خودم میدونم و این یه نگرانی خواهرانه بود . البته که شما خودت میدونی داری چیکار می کنی و صلاح پسرت رو بهتر از من میدونی ولی خیلی دو دل بودم اینا رو بگم یا نه . بهرحال ایشالا هر چه زودتر گل پسرت از هر لحاظ عالی میشه و شما هم نگرانی هات کمتر میشه
سلام
مامان ایلیا یعنی هر روز ریتالینو بدیم؟
دکتر اشرفی به من گفت قبل از کلاساش یک چهارم بده و بقیه روزارو نده ..خوشابیم بم گفت فقط قبل کلاساش یک دوم بده
مامانا ریتالین دیگه تو بازار نیست ؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان ایلیا از دلسوزی و پیشنهادت ممنونم ولی این پیشنهاد دکتر بود که روزای تعطیل و تابستونا نخوره چون خداییش مشکل

اصلیش هم تو مدرسه هست وگر نه تو خونه هیچ آزار و اذیتی نداره ...حتی یه بار راجع به اعتیاد آور بودن ریتالین پرسیدم

در جواب گفت چون روزای تعطیل و تابستونا نمیخوره اعتیاد ایجاد نمیکنه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامان حسن من دفعه گذشته 100 تا خریدم 15 هزارتومن و خوشحال شدم که برخلاف سایر چیزها این دارو با اینکه خارجی

هست گرون نشده فعلا تا آخر سال پسرم دارو داره نمیدونم نایاب شده یا نه؟
2810