2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981289 بازدید | 11748 پست
سلام مامانای مهربون...روزتون بخیر

مامان ایلیا از اینکه انقدر داری با صبر وحوصله برای گل پسرت وقت میذاری و خداروشکر داری به نتیجه دلخواهت میرسی بهت تبریک میگم انشالله که همیشه پسرت شاد و سلامت باشه

پروین جون انشالله که پسرت مشکلی برای چشمش نداشته باشه خیلی نارحتت شدم خانم...امیدوارم خدا خودش به همه مامانای نگران کمک کنه

در مورد روزای تعطیل خوردن یا نخوردن قرص منم نمیدونم بهتره یا نه دکترمم که همش عجله داشت بهش گفتم هرروز بدم گفت میتونی تعطیلاتو ندی اصلا نگفت کدوم حالتش بهتره...همش میگم نکنه این داروها فقط یه مسکن باشه

راستی دیشب خداروشکر پسرم بدون دردسر خوابید البته یکساعت قبل خواب بهش 1قاشق غذاخوری شربت آنتی هیستامین دادم و خوب قرصش رو 7 صبح خورده بود راحتتر از شب قبلش خوابید

راستی رسپریدون برای چیست؟؟ فقط خواب؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرگس جان سلام

متشکرم ازت ، بچه ها هم خوبند

در مورد ریتالین و داروهای مشابه شقایق عزیز توضیحات کامل را دادند.

به نظر من هم بهتره در روزهای تعطیل بهش دارو ندی.

رسیپریدون هم یه جور آرامبخش به حساب می یادش و کنترل کننده فعالیت های جسمانی هست برای بعضی ها خواب آور هست و برای بعضی ها فقط آرام کننده

پسر من نسبت به ریتالین خیلی واکنش بدی نشون داد. بی خوابی مفرط. بی غذایی سخت. و تیک های عصبی
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

اکی پروین جون . بازم ببخشید اگه دخالت کردم تو کارت و نظر دادم و همونطور که گفتم شما خودت بهتر می دونی چیکار کنی . من فکر کردم خودت روزهای تعطیل رو نمی دی . اگه دکتر گفته که حله دیگه . ایشالا چشماش چیزیش نیست . راستی پروین جون اومدی مرکز استان تو رو خدا تعارف نکن کاری داشتی من در خدمتم .

ممنون نرگس جون . ایشالا همه بچه ها خوب و سالم باشن . می دونید تا دیروز ناراحت بودم که ایا کارم درست بوده به خاطر ایلیا مهمونی های خاله و دایی های شوشو رو نرفتم ؟ چون این وسط همه از چشم من می دونن این قطع ارتباط مقطعی رو . ولی وقتی فکر می کنم می بینم بچه ام ارامش داره و تحریک نمی شه دلم اروم می گیره . خدا رو شکر کلی با ایلیا با هم حال می کنیم
سلام مامی حسن گل گلاب کجایی ؟ چرا یه خبری نمیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حسن جونم چطور؟ داما د گلمو کجا بردیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
بیا کلوپ بهمون یه سری بزن تو تاپیک اوتیسم هم یه سری بچه جمعن میتونی سر بزنی بوسسسسسسسسسسسسسسسسس مال تو نیست مال حسن جونمه
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
افشیده جون سلام
احساس کردم اونجا دیگه نیازی به وجود من نیست دوستان جای ما هستن ...افشیده جونم شکر خدا گفتار حسن پیشرفت خوبی کرده ولی رفتاراش متاسفانه نه اینجا از مامانای گل راهنمایی میخوام.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان ایلیا جون ممنون از بازیهایی که گفتی.با کارتهای بازآموز هم میتونی استفاده کنی.توی تاپیک بچه های اوتیسم چندتا بازی رو نوشتم.خاستی بخونشون.راست میگی اینجور بازیها تمرکز بچه هارو بالا میبره.ممنون
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام مامی حسن جون
فکر کنم اینجا احساس راحتی بیشتری داشته باشی چون تا جایی که یادمه پسر گلت زیاد تاخیر نداشت بیشتر تحرکش تو رو ناراحت میکرد انشالله که هر جا باشی خوش و خرم باشی و شاهد پیشرفت روز افزون حسن جون باشی بوسسسسسسسس
سلام
ممنونم افشیده جون انشائ الله شمام هر روز شاهد پیشرفت و موفقیت دختر گلت باشی
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
من از روز شنبه قبل از کلاسای پسرم دارم یک چهارم ریتالین میدم از نظر تمرکز بهتر شده ولی متاسفانه از نظر تحرک خیلی تغییر نکرد.
امروز کلاس نداره دیگه بش نمیدم تصمیم دارم قبل از کلاساش یک چهارم و بدم توکل به خدا
مامان ایلیا

دستت درد نکنه، خیلی مطالب خوبی عنوان کردی

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بالاخره امروز نامه اعمال ترم اول را گرفتیم

نتیجه عالی که چه عرض کنم مافوق تصورم بود.

به غیر از ریاضی که هجده شده بود همه درس ها بیست بود....

اینقدر ذوق زده شده بودم که واقعا زبونم بند اومده بود....

بالاخره سالها صبر و تحمل نتیجه داد.

برای تک تک بچه های این تاپیک و همه بچه های سرزمینمون ایران آرزوی موفقیت می کنم .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلامممم صبح همگی به خیر

نازی جان خوشحالم خیلی خیلی خوشحالم که زحمتهات نتیجه داد منم از خدا میخوام یه روزی مزد این زحمتها و حرص خوردنها

و رنج کشیدنها و اشک ریختن های همه ی مادران دلسوز این تاپیک رو بده منم آرزو دارم فقطططط پسرم در آینده یک جوان سالم

بشه با یک زندگی کاملا معمولی و آبرومند اصلااااااااا انتظار و آرزوی آنچنانی ندارم حتی اگه شده یه مغازه دار سالم بشه یا

یه کارمند ساده با حقوق بخور و نمیر....بسکه شنیدم بچه های بیش فعال فلان میشن و بهمان میشن.....

خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام نازی عزیز.تبریک میگم به خاطر موفقیت پسرگلت.خیلی خوشحال شدم.انشاالله همیشه درتمام مراحل زندگیش موفق باشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810