2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981157 بازدید | 11748 پست
سومیسو
سلام
وقتی کارنامه پسرت را گرفتی چه حسی داشتی ؟؟؟؟؟؟؟
تبریک می گم امیدوارم در همه مراحل زندگی اش موفق باشه
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازلی عزیز
فکر نمی کنی در مورد کوچولوی نازت داری بی انصافی می کنی ؟؟؟
فقط هفده ماهش هست !!!
هفده ماه ، نه هفده سال ....
آخه چطور برای یه نوزاد دو ماهه می شه تشخیص بیش فعالی داد؟
اصلا این واژه " بیش فعالی" را از فکرت بیرون کن
شما فقط یه کوچولوی شاد و سالم و پر انرژی داری ...
اگه دوست داشتی بیا و برامون از شیطنت ها و شیرین کاری هاش بگو و همه دوستان اینجا سعی می کنیم تا تجربیات بچه داری هامون را در اختیارت بذاریم ولی ازت استدعا می کنم فعلا این برچسب را از دخترت بردار.
می دونم خیلی خسته ای، می دونم کلافه ای، می دونم دچار دوگانگی شدی، می دونم دخترت عزیزت را با دیگران مقایسه می کنند، خودت مقایسه اش می کنی، می دونم چه حسی داری، با تمام وجودم درکت می کنم چون همه این روزها را شاید به مراتب بدتر گذرانده ام ولی دنبال راه حل مقطعی و سریع نباش، با صبر و تحمل بهتر میشه .
یه روزی می رسه که دلت برای تمام این سروصدا هایی که می کنه ، همه فریادهایی که می زنه و شیطنت هایی که می کنه تنگ میشه....

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هفته گذشته یه کاری کردم
البته شاید احمقانه بود ولی یه تجربه بود.
چند سال قبل یه بار برای امتحانی یه دونه ریتالین خوردم . بعدش خیلی حالم بد شد . انگار داخل یه تونل تاریک رفته بودم و ....
خلاصه توبه کار شدم ولی هفته یه کار مهمی باید انجام می دادم که اصلا روش تمرکز نداشتم. ریتالین خوردم سه تا با هم.
باور نکردنی بود ، مثل یه معجزه....
یه حجم زیادی اطلاعات را باید دسته بندی می کردم. همه مربوط به رشته ریاضی. در طی هشت ساعت معادل یک هفته تونستم کار بکنم . و همه مطالب را هم دقیقا متوجه شدم و الان بعد از گذشت چند روز حتی یک کلمه اش را هم فراموش نکردم!!!!
این فقط یه تجربه بود ، اون هم از سر اجبار،

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

وای نازی 3 تا با هم؟؟؟ عجب دل و جراتی !!! منم روز سه شنبه که پسرم تمرکز نمیکرد و نماز رو یاد نمیگرفت شوهرم گفت

بهش ریتالین بده تا تمرکزش بالا بره ولی من گفتم روزهای تعطیل عمرا بهش بدم و با هر جان کندنی بود یادش دادم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون
مامانا اگه غصه یه چیز بچه رو نخورن ظاهرا مامان نیستن!
من نگران لاغری و قد کوتاه دخترمم شما نگران تپلی پسرت
داستانی داریم با بچه ها
من کارشناس تغذیه هستم دوستم
تو این سن به بچه ها رژیم نمیدیم ولی سعی میکنیم روش تغذیه اشونو درست کنیم ودر کنارش فعالیت بدنیشونو ببریم بالا تا به مرور زمان وزنشون با سن و قد متوازن بشه
شما ببین پسرت چه نوع غذاها یا تنقلاتی رو زیاد میخوره کلا سیستم غذائیش چطوریه بعد میشه اونو اصلاح کرد تا وزنش تعدیل بشه
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
نازی جون ممنون از توضیحت
خودمم از اول میدیدم مشکلی تو تمرکز نداره
در واقع یه فیلم از مهد کودکش دیدم که اصلا شاخ در آوردم
یلدا رو جشن گرفته بودن
بین اونهمه بچه دختر من مثل یه خانوممممممممممممممممم به تمام معنا نشسته بود همه شعرارو خوند اصلا شیطنت نکرد و حواسش کاملا به مربیها و کاراا بود
ما واقعا باورمون نشداین رکساناس که یک ساعت تمام آرو م روی صندلی نشسته و هر شعری رو درست ومرتب تا تهش میخونه
بقیه بچه ها یا وول میخوردن یا نمیخوندن
دیدم معاونشون میگه ما برای جشن آخر سال روی رکسانا خیلی حساب کردیم فکر کردم شوخی میکنه!
همسرم هم تا فیلمو دید گفت ببین اونوقت تو میخواستی بهش دارو بدی!
فعلا همونطور که گفتن کجدار ومریز داریم باهاش مدارا میکنیم

راستی ممنون از احوالپرسیت
مامانمم عمل کرده دوباره والان خونه ماس
اوضاع چندان تعریفی نیست
میسازیم دیگه...
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
نازی جون ممنونم.راستش بغضی سنگین توی گلوم اومد.منی که فکرش رو هم نمیکردم حتی پسرم بتونه مداد دستش بگیره،حالا شروع کرده به باسواد شدن.خدایا شکرت...............
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
پروین جون،قیمت قرصه خیلی زیاده.با این اوضاع اقتصادی خوب!!!!!!!!!!نمیتونم حتی فکرش رو کنم!!!!!!!!!!انشاالله پسرت با ورزش وزنش پایین میاد.چای سبز برای لاغری خیلی خوبه.من خودم با چای سبز و ورزش وزنم رو کم کردم.ولی برای بچه ها مناسب نیست.از یه عطاری معتبر بپرس داروی گیاهی برای لاغرشدن بچه ها چی مناسبه.شما دوست داری پسرت لاغر بشه.من دوست دارم پسرم چاق بشه.امان از این بچه ها!!!!!!!!!!!
مامان ایلیا جون،واقعا راست میگی.باید بی خیال حرف مردم شد.هر کاری میکنی بازم یه جایی رو برای حرف زدن پیدا میکنند.خوش به حالشون وقت دارند این همه حرف و حدیث درست کنند.من بیشتر اوقات وقت کم میارم!!!!!!!!!!!!!
سلام خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی نازی جون از راهنماییت گلممممممممممممممم.....واینک جوابمو دادی..پروین جون مثل اینکه مادوتا مثل همیم همیشه نگرااااااااااان..باید اسم کاربریمو عوص کنم بزارم همیشه نگران.....پس نازی نظرت چیه؟؟؟؟چرا برا علی اثر نداره....؟؟؟؟؟؟؟یعنی باید دوزش بیشتر بشه؟؟؟؟؟؟راستی یه سوال مهم دیگه.علی بچه ترسویی نبود...از وقتی دارو میخوره خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ترسو شده....حتی چندروز قبل رفته بودیم تولد از برف شادی میترسید!!!!!!!!!!!!!احساس میکنم داره منزوی میشه..اولها خیلی زود با همه گرم میشد..الان که میبرمش ورزش از اینکه به کسی بگه برو کنار تا رد بشم هم میترسه..............اعتماد به نفسش اومده پایین........داره به من متکی میشه بیشتر.........................دراین مورد هم از بچه هانون بگید لطفا
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مامانا من از کجا بفهمم نینیم تمرکز داره
خیل کوتاه با هرچیزی بازی میکنه
ولی خوب حرف میزنه، جای هرچیزرو تو خونه بلده واگه بخای برات مییاره ومیزاره سر جاش، همه لباسای خودوشو و منو باباشو میشناسه و لباس هرکسی رو میاره به خودش میده، همه وسایل خونمونو میشناسه و اگه دست کسی ببینه جیغ میزنه و میگه بده
راستی ما سه روز پیش بردیم طلاهامون بفروشیم (خونه خریدیم) مجبور شدیم النگوهاش از دستش در بیاریم که شروع کرد به جیغ و داد و نمیذاشت در بیاریم خلاصه باباش از دستش درآورد و فروختیم از اون روز هرکی بهش میگه النگوت کو میاد سمت باباش هی دستشو نشون میده و میگه انی انی یعنی النگومو بده
این یعنی تمرکز داره؟ از این حرکتا زیاد میکنه کلا حافظه ی خوبی داره
ممکنه بیشفعال باشه ولی تمرکز داشته باشه ؟ اون موقع بازم باید درمان بشه؟
چون درمورد بیشفعال بودنش مطمئنم اصلا اروم و قرار نداره همه از تحرکش تعجب میکنن
سلام به همه مادرای گل این تاپیک

با اینکه هیچکدومتون رو ندیدم ولی با تمام وجودم تمام نگرانیها و دلشوره هاتون رو درک میکنم

سومیسو جون, مانلی جون, مونا جون, پروین جون, مامان ایلیا جون, مامان حسن جون, بهاره جون, نازلی جون, تارا جون و نازی جون مهربون که همیشه با حرفاش به همه انرزی مثبت میده و بقیه دوستانی که اسماشون رو فراموش کردم امیدوارم همیشه بچه های گلتون سلامت باشن و از وجودشون لذت ببرید و هرچه زودتر نگرانیهاتون تموم بشه

اگه منو یادتون باشه حدود 2 ماه پیش اومدم و گفتم که از مدرسه پسرم نامه بهم دادن و گفتن احتمالا مشکل بیش فعالی داره و نازی جون با راهنماییهاشون بهم گفتن با توجه به اینکه پسرم با چند معلم سر وکار داره و اونا به این نتیجه رسیدن پس احتمالا حرفشون درسته و منم از آقای دکتر علوی وقت داشتم که ببرمش ولی نشد که بریم بخاطر مشکلاتی که پیش اومد و ایشونم برگشتن ایران تا اینکه چند روز پیش فهمیدم دکتر نسرین امیری از ایران اومدن و دیروز رفتیم پیششون
تا جائیکه پستهای دوستان رو خوندم نازی جون گفتن اسم دکترشون امیری هست و خیلی از ایشون راضی هستن منم احساس کردم خیلی تبحر دارن و به سرعت از رفتار و حرکاته پسرم و اطلاعات من گفتن بیش فعالی داره و باید درمان دارویی رو شروع کنیم
فقط دیروز دکتر خیلی زمان کوتاهی برای ما وقت گذاشتن و دائم عجله داشتن خودم دیگه میدونم پسرم مشکل بیش فعالی و عدم تمرکز داره ولی خوب اصلا حرفها و صحبتهایی نزدن که منه مادر پر از استرس دلشوره هام کم بشه حتی من نگران مصرف دارو بودم اصلا توجهی نکردن و گفتن اصلا نگران نباش البته با خوندن حرفهای پروین جون در مورد پسرشون و تارا جون در مورد دخترشون به نتیجه رسیدم که حتما باید درمان دارویی رو شروع کنم و ادامه بدم تا پسرم بیشتر از این اذیت نشه
مادرای مهربون دکتر امیری به پسرم قرص کانسرتا conserta؛؛18 میلیگرم رو دادن روزی 1 عدد.. تحقیق که کردم دیدم از خانواده ریتالین هست و عوارضشم شبیه همونه ولی خوندم بیشتر برای بیش فعالی بزرگسالان تجویز میشه و این منو خیلی نگران کرده...بیخوابی، بی اشتهایی هم که مثل ریتالین داره

دکتر اصرار داشت از همون دیروز دارو رو شروع کنم که تا سه شنبه که هستن من برم پیششون و تغییرات رو بگم تا ایشون نوع دارو رو تثبیت کنن
دیروز ساعت 2 بعد از ناهار دارو رو به پسرم دادم ساعت 5 بود حس کردم خیلی آروم شده باهام دیگه بحث نمیکنه بدون اینکه من بگم رفت اتاقشو مثل مواقعی که خودم میرم تمیز کرد با حوصله و مرتب چیزی که هیچ وقت حوصلشو نداشت سی دی ها و کتابهاشو خیلی مرتب چید خیلی اینکاراش برام عجیب بود در ضمن شامشم مثل همیشه خورد ولی واااای از موقع خواب حتی نیمساعت قبل خواب بهش 1قاشق مرباخوری شربت آنتی هیستامین دادم ولی بچم از ساعت 8 که رفت بخوابه خوابش نبرد که نبرد رفتم پیشش خوابیدم انقدر بچم چرخید خودشو خاروند که انگار داشتن به قلبم کارد میزدن همش اشکامو جمع میکردم نبینه دائم میگفت مامان من چرا اینجوری شدم من که همیشه خوب خوابم میبرد یه قطره بیار بریز چشمم تا بخوابم خسته شدم بعد از همه این مصیبتا بچم ساعت 1/5 نیمه شب خوابش برد راستی خیلی هم تشنه میشد دهنش مثل چوب خشک بود
امروزم ساعت 7 بیدار شد و بعد از صبحانه داروشو دادم و رفت مدرسه حالا همش نگران خوابشم اینجوری بیخواب بشه خیلی ضعیف میشه تو مدرسه همش خستست خدایا خودت کمک ما مادرای نگران کن

میدونم خیلی حرف زدم و حوصلتون رو سر بردم ولی واقعا تو این کشور غریب نیاز داشتم با یکی حرف بزنم و دل نگرانیهامو مطرح کنم خیلی نگران پسرم هستم
لطفا در مورد دکتر نسرین امیری اگه میشناسین راهنماییم کنین و در مورد قرص کانسرتا، آیا تا حالا کسی از این دارو استفاده کرده؟؟ راستی داروشم خیلی گرون بود یه بسته 30 تاییش حدود 210 هزارتومن شد

نازلی جون منم مثل بقیه دوستان میگم حالا زوده برای تشخیص بیش فعالی و عدم تمرکز دخترت...البته بنطر نمیاد دخترت مشکل تمرکز داشته باشه

مونا جون باید در مورد اینکه اثر دارو اینجوری بوده حتما با دکتر مشورت کنی شاید لازم باشه نوعش عوض بشه دیروز که پسر من برای اولین بار خورد کلا دگرگون شد...در مورد ترس هم شاید این دارو بیشتر اضطراب بهش میده..انشالله زودتر به آرامش برسی مامان مهربون

مونا جان سلام

اگر فکر می کنی پسرت به نحو غیر عادی ترسو شده می تونه از عوارض دارو باشه ولی در کل پسر بچه ها خیلی وابسته مادرشون هستند

مثل پسر من که هنوز هم شاید از نظر فیزیکی به من وابسته نباشه ولی همیشه برای انجام هر کاری تایید منو می خواد، حتی با نگاهش ....

به مرور می تونی روی این رفتارهاش کار کنی.

فعلا مسئله مهم این است که دکتر تشخیص بده ریتالین را بده یا نده
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810