2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981137 بازدید | 11748 پست
سلام مامانا تورو خدا کمکم کنید از الان کم اوردم ماههاست که منم خواننده خاموش بودم
دخترم 17 ماهشه
اصلا یجا اروم و قرار نداره از دو ماهگی متوجه شدم که بیشفعالی داره
بخدا از زندگی زده شدم اصلا از شیرینکاریاش و هوش زیادش که همه شاخ درمیارن از هوش بالاش (بخاطر حرف زدن و کارایی که میکنه و جلوتر از سنشه) لذت نمبرم تمام دغدغه اینکه بچم بیماره و بایداز کی درمانو شروع کنم
دائما در حال سروصدا کردنه
تو خیابون ، تو حموم ، لباس عوض کردن ، پوشک کردن ، توی ماشین یک لحظه هم ارامش نداره همش در حال حرکته
تو مهمونیا هم که دیگه نگو
بخدا نمیدونم چطوری این بچه رو بزرگش کنم با اینهمه وول خوردن و شلوغکاری توروخدا بگید بچه هاتونو تو این سن چطوری کنترل میکردین ، تو مهمونیا چیکار میکردین من که دیگه از همه بریدم
پدرشوهرم از دستش فراریه انقدر که سرو صدا و بدوبدو میکنه
تو خانواده شوشو همه یه جور دیگه بهش نگا میکنن و همش میگن این چرا اینطوری اصلا اروم نمیشینه و بعضی موقعا هم بهش اخم میکنن و دعواش میکنند از الان وای خدا چه برسه به دو، سه سال دیگه
حسابی بچم داره از الان تحقیر میشه دیگه هیچ جایی نمیبرمش
خودمو تو خونه زندانی کردم
تو رو خدا کمکم کنید
از کی میتونم بهش دارو بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شقایق جان
دختر من مثل پسر شماست
میشه بگین اولین بار کی بردینش دکتر و از کی داروبهش دادین دختر منم اصلا از هیچکی نمترسه و خجالت نمیکشه واز ماشینم نمترسه ودوست داره تو خیابون بدوا
پسر شما چند وقته بهش دارو میدین و چه تغییری کرده اگه اشتباه نکنم بهش رسپریدون میدین نمیدونین چه عوارضی داره
قصه دید و بازدید عید منو گرفته نمیدونم چیکار کنم از اینکه اینقدر بقیه از جنب و جوشش تعجب می کنن و چهار چشمی بهش نگا میکنن عذاب میکشم
دخترم اصلا دست بزن نداره و خیلی هم مهربونه و هر وقت پسر عموشو میبینه میره سمتش که بوسش کنه ولی خانواده شوشو زودی میپرن وسط و میگن وای الان نیما رو میزنه و میکشنش کنار
سلام پروین عزیزم.ممنونم شکرخدا خوبیم.این روزها مشغول امتحانات بچه ها بودم.دیروز کارنامه پسرم رو گرفتم.خداروشکر همه رو خیلی خوب شده بود.ممونم بابت قرصی که گفتی.اینبار بردمش دکتر از دکتر راجع به قرصی که گفتی میپرسم.البته قیمتش زیاده!!!!!!!!!یعنی هر یه دونه قرص8هزارتومن هست یا یک ورقش؟پسرم از همسناش قدش بلندتره،ولی برعکس لاغره.اطرافیان هم که فقط بلدن ایراد بگیرن.یکی از آشناهامون یه بار میگفت غذای مقوی بهش بده.در صورتی که من یا به درساشون میرسم و یا به شکمشون!!!!!!!!!!! امان از مردم و حرف مردم که تمومی نداره.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام نازلی2جون.میفهمم چی میگی.یعنی تمام مامانهای اینجا درک میکنند حال شما رو.اگر میبینی که واقعا رفتار فرزندتون غیر قابل تحمل هست،حتما به متخصص مراجعه کنید.هرچه زودتر اقدام به درمان کنید،زودتر هم به نتیجه میرسید.البته فرزندشما هنوز خیلی کوچک هست و شیطنت اقتضای سنش است.ولی اگر نگرانش هستید حتما پیگیری کنید.ازمن به شما هم نصیحت به هیچ کسی نگید بردینش پیش متخصص.مگر اینکه اطرافیان با جنبه ای داشته باشید.موفق باشید.
سلام نازلی جون...دوست ندارم بگم به این کلوپ خوش اومدی ولی عزیزم خوش اومدی.......دی
اینکه دخترت خیلیییییییییی ورجه وورجه میکنه اقتضای سنشه گلم.........هنوز خیلی کوچیکه.گرچه بچه بیش فعال اهز اول پر تجرک وحرف گوش نکن هستش....................به نظر من صبر کن..........اینکه وقتی بچه های ما کوچولو بود چه میکردیم من 9 کیلو لاغر شده بودم از بس دنبالش بودم خطری نکنه....اگه دنبالش نبودم صددرصد تا الان بلایی سرش اومده بود خدایی نکرده..در ضمن جز منو همسرم کسی نمیدونه علی بیش فعاله......یه روز شوهر خواهر شوهرم که مرد مسن وپخته ای هست نگو رفتار منو تحت نظر داشتهه...علی تو خونه اونا رفت سمت سالن..منم تو اشپزخونه بودم وحواسم به علی بود.............یهو تند وسریع رفتم دنبالش و اوردمش بیرون.....چون میزهای برنده تو سالن بود.....برگشت به همه گفت از این دختر مادری رو یاد بگیرید لحظه ای بچشو سرخود ول نمیکنه..نگو مدتها رفتار منو تحت نظر داشته.................بخوام خاطرات علی رو بنویسم باید یه وبلاگ مخصوص کارهای خطری ایش بزنم خواهر...دست رو دلم نزار که خونهههههههههههههههههههههههههههههههههه.........
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مامانا میشه بگین ریسپریدون رو از چه سنی به بچه هاشون دادن
و من چطوری با دخترم برخورد کنم وقتی داره بینهایت شیطونی میکنه
در مقابل حرف بقیه چی بگم
مادرشوشو پشتم گفته من اصلا به دخترم خوب نمی رسم چون دخترم لاغره و پسر عموش تپله
در صورتی که دختر من خیلی غذا خوب میخوره و همه رو میسوزونه در صورتی که پسرعموش اصلا غذا نمیخوره و کلا بچه خیلی ارومی به خدا حرف بقیه منو بیشتر داغون میکنه شوشو هم که اصلا عین خیالش نیست و میگه بیشفعالی افتخاره بچه زرنگو و باهوشه تو بدت میاد
منکه نفمیدم بیشفعالی خوب یا که بده هنوزم خیلی به پیشفعالی بچشون مینازن اگه اینطوری ماهم نگران نباشیم

نازلی جون من ریسپریدون رو از 4سالگی به پسرم دادم.حرف مردم همیشه بوده و هست.به منم خیلیا میگن به پسرم برسم.در صورتی که زندگی من تمام برای فرزندانم هست.دکتر هم همیشه از قد و وزن پسرم راضی هست.چون قدبلنده،لاغر به نظر میاد.بذارید هرچقدر مردم میخان بگن.یه بار بهشون بگید تا حالا نذاشتم گشنگی بکشه.تا حساب کار دستشون بیاد.اکثربچه های بیش فعال با هوش هستند.ولی با درمان باید ذهنشون رو در راه کارهای مفید راهنمایی کرد.
سلام دوست جونا . من و شوشو اعتصاب کردیم و دیگه مهمونی های خانواده شوشو رو نمی ریم و روز سه شنبه همه خونه پدربزرگ شوشو بودن اما ما نرفتیم . امروز هم همه دعوت دایی شوشو بودن که بازم نرفتیم . البته دیشب شوشو زنگ زد به زن دایی اش و همه چیز رو گفت . اونم حق رو به ما داد و گفت هر جور خودتون می دونید رفتار کنید . شوشو میگه زن دایی اسش هم دل پر دردی داشته و کلی هم از من تعریف کرده . خلاصه همه الان فهمیدن چرا ما نمی یاییم . شوشو میگه تا بعد عید نمی ریم تو مهمونی ها که براشون التیماتوم باشه . اما بعد عید میریم و اگه رفتارشون تغییر نکرده باشه دیگه برخورد باهاشون می کنم . توکل برخدا . ببینیم چی میشه . سومیسو جون ول کن حرفای مردم رو . مهم اینه که خودت می دونی داری چیکار می کنی
سلام...
نازی جان والا تعریفش و خیلی کردند... ولی بعد از تشخیض اشتباهش فهمیدم که تعاریف الکی بوده... آره عزیزم همونه که مطبش تو خواجه عبدالله هست...

پسر من هم ریسپریدون میخوره هر شب... یک چهارم... به نظرم تو فعالیت های روزش تاثیری نداشته فقط خوابش بهتر شده...

شقایق جون... کوروش ب نهایت به من وابسته است... یعنی رابطه ای با باباش نداره...تو مهمونی ها همش به من چسبیده... همش تو بغلمه و دارم راهش میبرم...

متخصص تو خرابکاریه... یعنی هرچیزی بدی دستش همون موقع خراب شده اش و تحویلت میده...

معنی خطر رو نمیفهمه...

از صبح که بلند میشه تا شب که بخوابه مدام شیطنت میکنه... همه جارو بهم میریزه...

هرچیزی دم دستش باشه پرتاب میکنه...

فرصت بکنم حتما میام باقیشو مینویسم... ببخشید نصفه نوشتم...
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
سلامممم مامانای گل

مونا جون برنامه جوفراست رو منم دیدم و اتفاقا شوهر منم میگفت پسر ما در مقابل اینها پادشاه است ولی خب اونا یه مربی

باحوصله و دلسوز مثل جو فراست دارند که متاسفانه تو کشور ما کمتر پیدا میشه جو کلاس پسر من که واقعا بد هست هم

معلم بسیار منفی باف و کم حوصله هم مادرها ببخشید فضول هستند و کوچکترین حرکت بچه ها رو به حساب بی ادبی

میگذارند و به بچه هاشون سفارش میکنند که با فلانی دوست نشو و کنارش نشین و غیره و ذلک و من مجبورم فعلا ریتالین رو بدم

بهاره جان پسرم رو پیش صالح پور نبردم پیش یه فوق تخصص غدد تو مرکز استان که اتفاقا نوبتهاش هم طولانی هست من از

آبان نوبت گرفتم و 5 بهمن بردمش

سومیسو جان اون قرص پارسال دونه ای 8 هزارتومن بود الان با این وضع تورم نمیدونم قیمتش چقدر شده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان صبورم
اتفاقا پسر منم با وجود خوراک خوب لاغره و نسبت به هم سناش ریزتره .پسر منم موقع تولد وزنش 700/2 و قدش 47 سانت بود.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
خوش به حالتون که بچه هاتون لاغرن اصلا نگران این قضیه نباشید تو سن بلوغ قد میکشن و وزن اضافه میکنن پسر من ده

دوازده کیلو اضافه وزن داره قدش 135 و وزنش 45 کیلو هست خیلی ناراحت این موضوع هستم خواهرزاده های شوهرم

خیلی چاق هستند و هر کاری هم میکنن لاغر نمیشن پسر منم از اونا به ارث برده واقعا چاقی ام الامراض هست
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
بهاره جان سلام

مامانتون چطورند؟

به نظر من هم دکتر خوشابی و هم دکتر امیری هر دو حاذق هستند ولی من ارتباط بهتری با دکتری امیری پیدا کردم. ارتباط بین ما چیزی بیشتر از ارتباط بیمار با پزشک هست . وقتی با دکتر امیری صحبت می کنم انگار با اعماق وجود شرایطم را درک می کنه .
اصولا وقتی باهاش حرف می زنم خودم آروم می شم. برای همین بیشتر وقتا بدون اینکه پسرم را ببرم خودم می رم پیشش.
خیلی مواقع سنگ صبور من هستند...
این تنها علتی بود که من دکتر امیری را به دکتر خوشابی ترجیح دادم و گرنه دکتر خوشابی هم بسیار دقیق هستند.
من فکر می کنم دخترت فقط بیش فعاله . یعنی اختلال عدم تمرکز نداره،
حتما شما خودت بهتر می دونی برای تشخیص بیش فعالی یا اختلال عدم تمرکز روانپزشک به گفته های والدین مخصوصا مادر اهمیت زیادی می ده و بیشتر بر اساس گفته های والدین تشخیص نهایی را می ده. اگر مسئله فقط بیش فعالی باشه که مشکلی نیست به مرور بهتر میشه. باید انرژی اش را تخلیه کنی.
این جور مواقع یه دختر شیطون یه مامان شیطون هم می خوادش.
با اینحال برای اطمینان بیشتر می تونی نظر دکتر امیری را هم بگیری.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مونا جان سلام
تا جایی که من اطلاع دارم ریتالین داروی سریع الاثر هست یعنی نیم ساعت بعد از مصرف دارو علائم بهبودی شروع می شه و حداکثر تا چهار ساعت هم باقی می مونه . و اگر کسی ریتالین را یک هفته مصرف کرد و علائم بهبودی نداشت یعنی این دارو اثر نداره.
این توضیحی بود که یک بار دکتر امیری به من داد، با اینحال اصلا سر خود دارو را قطع یا کم و زیاد نکنید
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810