2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981221 بازدید | 11748 پست
نازلی عزیز

اینقدر از الان فکرت را مشغول این مسائل نکن، حتی اگر هم دچار اختلال عدم تمرکز باشه که من بعید می دونم، فرصت های زیادی داری

الان بهترین کاری که برای دختر کوچولوت می تونی انجام بدی، این هست که :

بهش محبت کن

آرام و صبور باش

برای شاد کردنش وقت بذار
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نرگس عزیز

بیخوابی از عوارض شایع ریتالین و داروهای مشابه هست در مورد پسر من هم اینطوری بود. پسر من تقریبا خوابش از هشت ساعت به چهار ساعت رسید
یه چند روزی ادامه بده و بعد نتیجه را به دکتر گزارش کن . ولی اصلا داروی را سر خود قطع یا کم و زیادش نکن

تا جایی که من اطلاع دادم این دارو نسل جدید هست

به نظر من یه کم تحمل کن
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز پسرم ساعت 4 کلاس داشت ساعت 3 بش یک چهارم ریتالین دادم یه مقدار تمرکزش خوب بود ولی از تظر تحرک خیلی تغییر نکرد اتفاقا تا شب که خوابید کلی غذا خورد و اشتهاش به نظرم زیاد شده بود و برای خوابم مثل همیشه خوابید و خیلی اذیت نشد مامانای باتجربه نظرتون چیه؟ ممکنه ریتالین اشتها رو زیاد کنه؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
نازی جون ممنون از راهنماییهات دوست خوبم....اتفاقا خودمم با خوندن حرفهای دوستان مطمئن شدم نباید دارو رو کم یا قطع کنم...فقط نازی جون پسر شما چند وقت با داروها انقدر کم خواب بود؟؟؟ باید چکار کنم؟ دائم همینجور میمونه؟

ُسلام نازلی جون پسر من 23 ماهشه بود و دکتر مشکوک به پیش فعالی داده و الان یک ماه دارو بهش می دم دکتر گفته بود یکچهارم صبح و یکچهارم عصر. البته من فقط صبحها می دم. چون می بینم همون براش کافی خیلی حرف شنویش زیاد شده و آروم.
به نظر من هم خیلی زوده از الان ببری دکتر تا دو سالگیش صبر کن و البته در این مدت باهاش خیلی مدارا کن و بهش محبت کن و با حوصله و صبوری باهاش طی کن و نتیجه رو بررسی کن اگر نتیجه ای نداشت ببر دکتر.
البته کارها بچه هامون بیشتر اقتضای سنشه. همین که من به دکتر گفتم از گاز نمی ترسه و می ره شعله های گازو کم و زیاد می کنه و یا از کتری و یا قابلمه داغ نمی ترسه و گفتم برادرش هم پیش فعاله سریع گفت که برای اینکه کار خطرناک می کنه و نمی ترسه پیش فعاله.
مامان حسن جون سلام...من تا حالا ریتالین استفاده نکردم دیروز روز اول دارو دادنم بود اونم کانسرتا ..اشتهاش معمولی بود ولی بدخواب شده بود شدید...احتمالا چون دوزش کم بوده خداروشکر رو خواب پسرت اثر نذاشته ولی اشتها رو تجربه ندارم

سلام دوست جونا و سنگ صبورهای من

دوستان خوبم خیلی خوشحاااااااااااااالم . بالاخره خدا صدامو شنید . پسر کوچولوم خیلی خوب شده . به حرفام گوش میده . اصلا انگار مرد شده . خدایا شکرت . یکی از دوستامون هست که تا حالا 3 بار اونا اومدن خونه ما و 2 بار ما رفتیم خونه شون . دیروز خانومه تنهایی اومد پیش من ( بچه نداره ) ایلیا راحت رفت تو بغلش و اجازه داد خانومه بوسش کنه . البته خود خانومه خیلی گله و با ایلیا بازی می کنه . هیچ وقت فکر نمی کردم چنین روزی رو ببینم . ایلیا حتی جواب سوال های دوستم رو هم می داد. خدایییییییا شکرت . البته خیلی راه دارم تا رسیدن به نوک قله ولی این پیشرفت ها باورنکردنیه و مطمئنم از دعاهای شما دوست جوناست . علت این همه تغییرات ایلیا : اول محبت . خدا از من بگذره که 4 سال تمام براش نامادری بودم تا مادر . دوم خواسته هام رو باهاش مطرح می کردم و ازش می خواستم این کار رو انجام بده یا اون کار رو انجام نده . سوم جو خونه رو اروم کردم . چهارم کتک ممنوع . پنجم با دقت به حرفاش گوش می دادم و برای کوچکترین کار خوبی که می کرد ازش تشکر می کردم .

الان ایلیا هر کاری بخواد بکنه یه نگاه به من می اندازه تا تاییدش کنم . در حالی که تا چند ماه پیش حتی داد هم می زدم اصلا اهمیت نمی داد. البته منم خیلی عجولم باید یه کم صبرم رو بیشتر کنم . اما می خوام بگم ما مادرها با رفتارمون میتونیم بچه هامون رو درست تربیت کنیم . الان پروژه هایی که روی ایلیا می خوام برنامه ریزی کنم: یکی تنظیم ساعت خواب و یکی ناخن جویدن متوقف بشه . بازم برام دعا کنید .خیلی دوستون دارم
دکتری که پسرمو می برم پیشش کلاسه آموزشی گذاشته چهار جلسه که دیروز جلسه اولش بود .
مفید بود تأکید زیادی برای خوردن دارو می کرد . و مثالی زد که اینکه اونایی که دیابت دارند باید همیشه قرص بخورن این بچه ها هم باید قرص بخورند جایی نگرانی نیست و البته گفت روزهای تعطیل هم قرص ها رو قطع نکنید بذارید بچه هاتون حرکاتشون ثابت بمونه و ارتباطتون با دکترشو قطع نکنید اگر داروها مرتب داده بشه و درمان خوب جواب بده چه بسا قرصو قطع کنند.
یه نکته دیگه اینکه مهد کودک رفتن و همچنین رفت و امد با دوستامون ( جدیدا این ایتم به برنامه هامون اضافه شده ) خیلی تو روابط اجتماعی گل پسرم تاثیر داشته . و نکته مهم تر اینکه ذره بین رو از روش برداشتم . قبلا ایلیا باید برای هر کاری که می کرد جواب پس می داد اما الان یه سری کارهاشو به حساب بچگی اش می ذارم و ازش می گذرم . جالبه الان جایی می ریم وقتی بر می گردیم ایلیا می پرسه ازم راضی بودین ؟ بعد خودش شروع می کنه به شمردن کارهای بدش . البته فکر می کنم شاید این قضیه براش استرس ایجاد کنه . یعنی دائم نگران باشه نکنه کاری کنه من و باباش ناراحت بشیم . از طرفی هم این استرس خوبه و باعث میشه رفتارشو کنترل کنه . نمی دونم به نظر شما دوست جونا این استرس ایجاد میشه براش ؟ و ایا بده یا خوبه . اگه راه کاری دارین و بدین ممنون میشم
سلام مامان ایلیا خوشحال شدم و انرژی مثبت دادی. انشاءا... بهتر از این هم میشه فقط صبور و شاد باش.
در مورد ناخن خوردن ایلیا سعی کن با بهترین روش درست ترکش بدی پسر من که 15 سالشه هنوز دو تا از ناخن های انگشتشو می خوره و خیلی بی ریخت شده. البته الان زیاد نمی خوره با ناخن گیر خیلی باهاش ور می ره
سلام شقایق جان . شما چطور ترکش دادی ؟اخه خود ایلیا هم خیلی ناراحته و بارها گفته دیگه ناخن نمی خوره . البته منم رو این قضیه زیاد وسواس نشون ندادم تا حساس نشه روش . ولی اگه دوست جونا راهی بلدن و نشونم بدن ممنون میشم
2810