2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981106 بازدید | 11748 پست
پروین جون،ژیمناستیک هم خیلی خوبه.برعکس پسرمن خیلی لاغره.قدش بلند و لاغره!!!!نمیدونم به خاطر ریتالینه که لاغره یا نه.غذاش هم خوب میخوره.ولی فکرکنم چون تحرک زیادی داره باعث شده لاغر بشه.پروین جان برای جوش صورت،بخور گل بابونه خوبه.همونطور که خودت گفتی تمام این مشکلات برای استرس و نگرانیهای ماهست.منم وقتی برای پسرم حرص میخورم،سردرد شدید میگیرم.الان چندساله این سردرد رو دارم.تا حالا هم نرفتم پیگیری کنم.حاضرم دنیای درد رو تحمل کنم،ولی پسرم خوب بشه............
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جون آخه این پسرم هوش خیلی بالایی داره با یکبار خوندن تو ذهنش می مونه ولی سر جلسه امتحان حواسش پرته یکی عطسه می کنه یکی خودکارش می افته و ... حواسش پرت میشه من حرص این جور چیزها رو می خورم. ماشاءا... اینقدر هم روابط اجتماعی بالایی داره.
بعد هم معلما و مدیرشو فکر می کنند من و باباش والدینی بی خیالی هستیم در حالی که من و شوهرم از وقتی بچه دومم اومد اصلا وقتی برای هم نداریم همه اش کارمون شده این پسرا. تو خونه هستیم بزرگه اذیت می کنه هی باید بگیم برو درس بخون و مدام در حال دعوا کردنیم. بیرون هم می ریم این کوچیکه اذیت می کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشترین مشکلات منم از تنهایی. تو این شهر تنها تنهایم نه خانواده شوهر نه خانواده خودم. بچه هام هم خیلی ساده نمی دوند وقتی جایی می رند یا کسی می آید چطور رابطه برقرار کنند در واقع هیجان زده میشن.
من هم وقتی بعد از هشت ساعت کار کردن بیرون خونه خسته می رم خونه مدام گیر می دم به این پسرا.
شقایق جون،کاری به حرف دیگران و کادر مدرسه نداشته باش.شما وقتی دارید میبینید که پسرتون درسش خوبه و اگر هم گاهی نمره عالی نمیگیره به خاطر حواس پرتی هست،اصلا نگران نباشید.البته یکی میخاد به خودم بگه!!!!!!!!منم با یه حرف معلم کلی آشفته میشم.ولی به این نتیجه رسیدم باید سعی کنیم به خودمون مسلط بشیم.حرص خوردن و دعوا کردن هچ اثر مثبتی نداره.برای آرامش گل گاوزبان خیلی خوبه.من وقتی گل گاوزبان میخورم واقعا آروم میشم.
شقایق جان

به نظر من هم شما داری سخت گیری اضافه می کنی!!!

معمولا بعد از ورود به مقطع جدید افت تحصیلی پیش می یادش...

من هم از الان نگران راهنمایی هستم مخصوصا با این سیستم مزخرف غیر نمره ای
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین جان اگه جوش هات زمینه غیر عصبی دارند حجامت و یا زالو درمانی خوب جواب می ده حسابی پوست را پاکسازی می کنه
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جان فکر میکنم عصبی باشند یا هورمونی جوشهای بزرگ و دردناک و چرکی که خودم میبینم چندشم میشه چونه ام که

دیگه داغونتره تمام جای جوشها مونده رفتم پیش متخصص پوست برام دکوتان داده در صورتیکه بدنم و دستهام خشکه

از دکتر خواستم دکوتان نده چون میدونم عوارض زیادی داره ...ولی دکتر گفت بدون قرص خوب نمیشی باید یه مدت بخوری

....امسال بیشترین هزینه توی خانه ی ما صرف دکتر و دارو شد
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام
نازی جون انشائ اله نمرات پسرت مثل همیشه عالی میشه....
پروین جون این بی دقتیها رو همه بچه ها دارن ....
سومیسو جون این تمریناتی که تو تاپیک کودکی با نشانه های اوتیسم نوشتینو من همه رو با پسرم کار کردم شکر خدا همهرو بلده ولی مشکلی که الان داره اینه که اصلا نوشتن و نقاشی کردنو دوست نداره کلا با کاغذو مداد میانه خوبی نداره فقط خط خطی میکنه در حالیکه ةدم بلده درخت بلده و چندتا چیز دیگه ولی احساس میکنم ت. ن.شتن و مداد دست گرفتن مشکل داره لطفا اگه مامانی عزیز یا شما تمرینی برای این مشکل بلدین به منم یاد بدین که با پسرم انجام بدم.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
شقایق جون سخت نگیر تو رو خدا حیف نیست برای معدل 17 بجتو سیلی زدی خوب پسر بچس معدل 17 هم براش خیلی خوبه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین جون روش نازی جونو برای جوشات امتحان کن به نظرم جواب بده
منم شدیدا اشتهام زیاد شده فکر کنم عصبیه همش دوست دارم یه چیزی بخورم در حالیکه گرسنم نیستم ...شکمم حسابی بزرگ شده
مامان حسن جون،خیلی خوبه اون تمرینات رو خوب انجام میده.پسر منم قبل از اینکه بره پیش دبستانی و کاردرمانی علاقه به نوشتن و نقاشی نداشت.ولی با آموزش خدارو شکر بهتر شد.شاید اگه شماهم باهاش بنشینید و نقاشی رو با هم بکشید علاقمند بشه.ولی جای نگرانی نداره.با ورود به مدرسه ناخوداگاه خودش علاقمند میشه.
مهتاب جان

مشکل بیش فعالی که حدود دو ساله و نیمه بود که متوجه شدیم ولی اختلال عدم تمرکز را وقتی پیش دبستانی رفت مربی اش متوجه شد.

در آن زمان دکتر خوشابی یه سری تست های مختلف ازش گرفت و تشخیص اختلال با درصد 70 را داد و پیشنهاد کاردرمانی و بازی درمانی را داد که تقریبا نه ماه ادامه داشت

تست سنجش کلاس اول را به خوبی پشت سر گذاشت و قبل از شروع کلاس اول مجددا دکتر خوشابی تست ها را تکرار کرد نتیجه نسبت به قبل رضایت بخش تر بود.

تصمیم گیری را بر عهده خودمون گذاشت که بذاریم بره کلاس اول یا نه؟

با توجه به اینکه پسرم نیمه دومی بود و شرایط هم خوب بود تصمیم گرفتیم بره کلاس اول.

شش ماه اول سال تحصیلی را خیلی سخت گذروند ولی به مرور بهتر شد .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام

نازی جان منم پسرم رو پیش دکتر خوشابی بردم اصلا هیچ تستی نگرفت واز ورجه وورجه کردن پسرم و دست زدنش به

وسایل داخل مطب گفت که بی قراره و از لحظه ای که اومده یه لحظه ننشسته و ریتالین رو تجویز کرد گفت چند ماه دیگه بیاین

که من نرفتم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
2810