2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981120 بازدید | 11748 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پروین جون

من سال 86 وقتی پسرم را اولین بار پیش دکتر خوشابی بردم کاری فراتر از شیطنت کرد

ما را خارج از نوبت فرستادند پیش دکتر

همه حاضرین ترجیح دادند ما زودتر از اونجا بریم تا حداقل کمی آرامش به محیط برگرده و بعد هم که بدآموزی برای بچه های خودشون نباشه

اون موقع دکتر خوشابی احتمال اختلالات فیزیکی مغز را هم داد و برای همین پیشنهاد داد یه سری تست های تشخیصی انجام بدهیم البته نه در مطبش ، در یه کیلینیک دانشگاهی که خ ستارخان بود.

بعد از اون ریتالین را تجویز کرد ولی چون پسرم کم غذا و کم وزن و کم خواب هم بود بهم گفت خیلی با احتیاط بهش بدم

من هم چند روز دادم ولی تقریبا دیگه نه غذا خورد و نه خوابید برای همین به پیشنهاد دکتر قطع کردیم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

دکتر امیری توی این سه سالی که ما پیشش می ریم سالی یکبار تست هوش می ده.

چند هفته پیش تستی که انجام دادیم تقریبا همه چیز عالی بود

فقط هنوز کمی اختلال هوش هیجانی داشت یعنی همون عدم کنترل خشم

درصد اضطراب خیلی پایین اومده بود

و عدد هوشهبر که پارسال 122 بود به 125 رسیده بود

و در نمودار انواع هوش که شامل هوش کلامی، هوش رفتاری، هوش هیجانی، هوش عاطفی و هوش ریاضی بود تقریبا همه چی در یک سطح بود.

اما دکتر امیری همچنان تاکید کرد که باید تحت نظر باشه چون قطعا در سن بلوغ یه دوره طوفانی در پیش خواهیم داشت.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی عزیزم خیلی ممنونم از توضیحات کاملی که دادی

معلم پسرم سه شنبه رو که تعطیل بودن گفته بود چهارشنبه امتحان ترم علوم و نماز میگیره فقط یک بار اومده سر کلاس و

نماز رو روخونی کرده و گفته برید تو خونه حفظ کنید پسرم نماز دو رکعتی رو تا سلام و تشهد خوب پیش میرفت اما سلام

تشهد رو نمیتونست حفظ کنه چند بار براش تکرار کردم اما با رو مبلیها با دمپاییهای رو فرشی با ریشه های فرش خلاصه با هر

چیزی که دم دستش بود بازی میکرد و گوش نمیدادخلاصه دست و پا شکسته حفظ کرد به چند تا مادرهای بچه ها زنگ زدم

اونام همین مشکل رو داشتند و بسیار از دست معلم شاکی بودند که یه پسر بچه کلاس دومی یک روزه نمیتونه نماز رو یاد

بگیره و قرار شد امروز برن با معلم صحبت کنند ....نمیدونم درسها سنگین شده یا معلم پسرم سطح توقعش زیاد هست

...هر چه که هست امسال هم مادرها و هم بچه ها واقعا اذیت شدند کاش زودتر امسال تموم شه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

نازی جان خیلی خوبه که با دکتر امیری رابطه خوبی برقرار کردی و بهش اعتماد داری و پسرت رو مرتب تحت نظر داره منم

خیلی دلم میخواست یه همچین روانپزشکی تو شهر یا لااقل استانمون بود تا پسرم رو مرتب پیشش میبردم ...متاسفانه تا

حالا نتوانستم به هیچ کدام از روانپزشکان و مشاورانی که تا حالا پسرم رو بردم اعتماد کنم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سومیسوی عزیزم کجایی؟حال خودت و بچه هات خوبه؟

توی پستهای قبلیت خوندم که نوشته بودی پسرت لاغر و قدبلند هست ...ای کاش پسر من کمی وزن کم میکرد ...خواستم

بهت بگم من پسرم رو که پیش دکتر خوشابی بردم یه قرص دیگه به نام استراترا برام معرفی کرد که البته خیلی گرانتر از

ریتالین بود دونه ای 8 هزارتومن...ولی گفت مثل ریتالین محرک نیست و عوارضش خیلی کمتر هست ولی اشتها و وزن رو

افزایش میده به من گفت اگه میتونی پسرت رو رژیم بدی تا براش بنویسم ....ولی من واقعا نمیتونم فعلا رژیمش بدم وقتی

گرسنه میشه گریه میکنه و پرخاشگر میشه ....شما با دکتر پسرت صحبت کن ببین نظرش راجع به استراترا چی هست؟اگه

برای پسرت مناسبه و قیمتش برات مهم نیست اونو بده تا وزنشم بیشر بشه
سلام.ببخشید میشه دکتر امیری را به من هم معرفی کنید. تهرانه؟ من دخترم فکر نمی کنم پیش فعال باشه. بیشتر حرف گوش نکنه و استقلال طلبه و گاهی اوقات کم میارم و مجبورم دعواش کنم. اونم هیچی نمی گه و بعدا دوباره به کارش ادامه می ده. البته این در مواقعی است که جایی می ریم. خونه خودمون همه چی آرومه و طبق روال به کارهامون می رسیم و خیلی درکم می کنه.
راستی اینم بگم که ارتباطش با دخترا خوب نیست و با پسرا ومردها راحتره.
سارا خانم

این شماره مطب دکتر امیری هست

22890100-2
تهران پاسداران سه راه ضرابخانه خیابان فرخی یزدی نبش نگارستان ششم شماره 16 ساختمان آرمان

البته وقت هاشون بسیار طولانی هست

دخترتون چند سالش هست ؟؟

شما ارتباطتون با خانم ها بهتره یا آقایون؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه های بیش فعال معمولا پرفعالیتند (‌پرتحرکی ) کمبود توجه و تمرکز دارن و از خودشون اعمال تکانه ای اعمال ناگهانی و غیر قابل پیش بینی بروز میدن .

این بیماری سالهاست که شناخته شده و عوامل متعددی در ایجاد اون نقش دارند . به نظر می رسه علتش بیشتر نقص در تکامل سیستم اعصاب هست. کودکان مبتلا احتمالاً در قسمت هایی از مغز که مسئول توجه ، تمرکز و تنظیم فعالیت های حرکتی می باشد دچار نقص جزئی هستند . توارث و ژنتیک در این اختلال نقش دارد . همچنین در بعضی موارد در جریان حاملگی یا زایمان یا پس از آن صدمات جزئی به ساختمان مغز وارد می شود که می تواند باعث این مشکل گردد .

در مورد درمانش هم اولین اقدام اموزش والدین هست که چطور با این بچه ها رفتار کنند در مراحل بعدی دارو درمانی انجام میشه که بیشتر از داروی ریتالین که برا تمرکز هست استفاده میشه .

امیدوارم اطلاعاتم مفید بوده باشه ..
خدایا … چه دارد آنکه تو را ندارد ؟ و چه ندارد آنکه تو را دارد ؟
مشخصه کودکانی که این اختلال را با هم دارند بدین گونه است:

• بی‌قراری و ناآرامی
• ‌دویدن مداوم از سویی به سوی دیگر و یا بالا رفتن از چیزی
• پایین آمدن از صندلی وقتی که اجازه این کار را ندارند.
• عدم توانایی در بی‌سر و صدا بازی کردن
• بیش از حد صحبت کردن
• پاسخ‌دادن ناگهانی و بدون فکر به پرسشی که هنوز تمام نشده است.
• عدم توانایی در صبر کردن برای نوبت خود
• بدون اجازه وسط بازی دیگران پریدن
• وسط صحبت دیگران پریدن

این خصوصیات باید 6 ماه تداوم داشته باشه تا تشخیص بیش فعالی بشه ..

این رو هم بگم اکثر این بچه ها از هوش بالایی برخوردارند
خدایا … چه دارد آنکه تو را ندارد ؟ و چه ندارد آنکه تو را دارد ؟
دوباره سلام به همه شما مامانای مهربون
من هر روز بهتون سر میزنم فقط چیز خاصی برای گفتن ندارم
پروین جون خوشحالم که حال واوضاع غدد پسرتون خوبه
پیش دکتر صالح پور رفتین؟
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
من یه سوال دارم نازی جون
ظاهرا هم پیش دکتر خوشابی رفتین هم دکتر امیری به نظرتون تشخیص کدوم بهتره؟
من اوائل سال دخترمو پیش خوشابی بردم که فوری گفت باید دارو بخوره وبیش فعاله
قرار بود بعد 3 سالگی هم بریم که نتونستیم
حالا الان 3 سال و5 ماهشه
بعضی کاراش بهتر شده
ولی همچنان کل علائم اون لیستی که دوستمون گذاشته رو داره
تنها چیز اینه که دقت وتمرکزش حرف نداره
یعنی تا اینجا که مطلقا مشکل عدم تمرکز نداشته
حالا سوالم اینه صبر کنم این یک دوسال هم بگذره تا موقع مدرسه یا باز وقت بگیرم وببرمش پیش روانپزشک؟
نمیخوام زمان رو از دست بدم ولی در عین حال علتی هم نمیبینم که بخواد دارو بخوره
یه جورائی داریم باهاش کنار میایم وتحمل میکنیم تا ببینینم آرومتر میشه یا نه

الان مربی مهدش که میگه از سال قبل خیلی بهتر شده
اما حرف زدن بینهایت زیاد،کارای خطرناک،انرژی فورانی وحشتناک و لج بازی رو همچنان داره

بهرحال نمیدونم چقدرش مال سنشه چقدرش نیست
وقتی با دور وبریها مقایسه میکنم 90 درصدش مال سنش نیست!

ممنون میشم نازی جون نظرتو بگی
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سلام دوستان روز بخیرررررررررررررررررررررر..اینکه پست نمیزارم دلیل عدم حضورم نیست....بلکه بیشتر خواننده خاموش هستم ..پروین جون خیلی خوشحالم کهه پسرت مشکلی نداره و خیلت از این بابت حداقل راحت شده..........
دوستان وبخصوص دوستای قدیمی من ونازی جون.....یادتون باشه تقریبااااااااااااااااااااااااااااااااا دوماهی میشه دارم ریتالین به علی میدم و فرار بود شبها هم قبل شام 1ریسپریدون بدم که من نصفشو میدم..چون وقتی یکی میخوره صبح 11 به زور بیدار میشه...درمورد تاثیر ریتالین باید بگم من هیچ تاثیر خاصی ندیدم.....در حالیکه فکر میکنم تاثیر ریسپریدون برا علی خیلی بیشتره.......ومیدونم اواخر بهمن که وقت دکتر داریم اگه بگم تما دوز ریتالینو میبره بالا..الان روزی 1 عدد میخوره..ولی من نمیخوام دارو بیشتر بشه.اخه اصلا تاثیر خاصی نداشته......................دوم اینکه نمیدونم برنامه جوفراست راهنمای خانواده رو میبینید یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(شبکه من وتو)من که اکثرا این برنامه رو میبینم اینو فهمیدم که بچه هایی که جو فراست با اونا کار میکنه وبچه های فوق العادههههههههههههههههههههههه لجباز وسختی هستن وهمه رو کلافه کردن و مطمئنم بچه های ما وبخصوص علی نوک سوزن از رفتارهای اونا رو نداره حتی یکبار هم کلمه بیش فعالی رو بکار نبرده..در حالیکه اگه من خودم خدایی نکرده یکی از اون بچه ها رو داشتم حتما میبردمش بیمارستان روانی چه برسه فکرشم نکنم بیش فعاله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حالا سوالم هر شی از خودم اینه....نکنه به اشتباه تشخیص دادن علی بیشفعاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه ریتالین هم زیاد اثری نداشت.........نکنه به غلط دارم شکم بچه رو با یه مشت دارو پر میکنم...اخه اگه اون بچه ها با اون رفتارها بیش فعال نباشن چطوری بچه های ما بیش فعالن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا اگه میتونید کمکم کنید//////////////////////////
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
2810