2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980999 بازدید | 11748 پست
سلام دوستان عزیز
سومیسو جان به خدا منم مشکلات تو رو دارم منم تو پیش دبستانی که به پسرم دارو نمیدادم و اونم خیلی با بچه ها مشکل داشت مامان یکی از بچه ها که خیلی هم از خود متشکر هست خیلی از پسرم توی دفتر و پیش همه مادرها بد گفته بود اصلا هم حاضر نبود قبول کنه پسر خودش هم مقصره ...امسال اما همش اون داره پسر منو میچزونه اونقدر بچه لوس و بی ادبی شده (در اثر حمایتهای بیش از حد مادرش)که پررو پررو رفته شکایت معلمشون رو به مدیر کرده یا کوچکترین مسئله کلاس رو میره به مدیر میگه (دقیقا رفتار مادرش رو تکرار میکنه) اصلا با این کارهاش حتی معلم رو هم زیر سوال برده به طوریکه مدیر سر صف اعلام کرده بدترین کلاس توی دومها کلاس پسر منه ...خب این برای معلم خیلی بده معلم هم مادر اون پسر رو خواسته و تا دلت بخواد دعوا کرده و حتی گفته پسرتون رو از کلاس من ببرین ...حالا دیگه همه ی مادرها و کادر مدرسه فهمیدن اگه دعوایی هم بین پسر من و اون پسر بوده مقصر اصلی اون آقا پسر بوده و دیگه هیچ کس نه به حرفای مادرش اهمیت میده نه به حرفای خودش
سومیسو عزیزم خون خودت رو کثیف نکن خدا خودش جای حق نشسته مطمئن باش یه مدت که بگذره همه میدونن پسر تو مقصر نیست
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سومیسو جان باور میکنی چند روز پیش معلم ورزش پسرم که یک پسر جوان هست منو صدا زده و میگه پسرتون هنوز دارو میخوره؟؟؟؟....نمیدونم این دیگه از کجا فهمیده؟...افتاده بودم به تته پته...نمیدونستم چی بگم چون من اصولا نمیتونم دروغ بگم ....گفتم بعضی روزها میخوره ....گفت اول شما یه دونه بهش بدین ..بعد سه چهارم بعد کم کم نصف ...بعد یک چهارم و بعد قطعش کنید!!!....خنده ام گرفته بود توی دلم گفتم آخه عزیز من تو مربی فوتبال هستی اصلا میفهمی چه دارویی هست و چه جوری باید مصرف بشه؟...به قول تو صداقت معنی نداره باید همش نقش بازی کنیم و دروغ بگیم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارا جان از آشنایی با شما خوشحالم

و واقعا آفرین به این دختر خانم باهوش و زرنگ .....

تارا جان مشکل بر سر قرص ریتالین نیست، مشکل بر سر این است که اینجا ایران است و متاسفانه افراط و تفریط فراوان.

ریتالین داروی جدیدی نیست، خیلی خیلی قبل تر از اینکه ما بفهمیم بیش فعالی چی هست و ریتالین چیکار می کنه در کشورهای دیگر از این دارو استفاده می کردند.

متاسفانه این دارو الان در ایران دستاویز جدید بسیاری از روانپزشکان، معلمان شده ....

خوشبختانه دختر کوچولوی باهوش و شیطون شما به این دارو جواب مثبت داده و انشاا... که خیلی زود بتوانید با بزرگتر شدنش از وابستگی اش به دارو کم کنید. دختر شما به نظر می رسه واقعا به ریتالین نیاز داره ولی همه اینطور نیستند.

بیشتر روانپزشکان کودک این روزها واقعا مجبورند برای مراجعین شان ریتالین تجویز کنند. چون اصرار پدر و مادر هست.
چون اصرار معلمین محترم است.

اگر صفحات این تاپیک را بخوانید مخصوصا پست های پروین عزیز . متوجه می شوید که چقدر معلمین ناآگاه هستند.

اگر نظارت دقیق بر عملکرد بچه ها در مدرسه باشه و معلمین محترم هم آگاهانه و دلسوزانه برخورد کنند شاید واقعا نیاز به ریتالین نباشه.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

هنوز هم کاملا معتقدم که اگر با بیشتر بچه های بیش فعال یا دارای اختلال عدم تمرکز رفتار درمانی از سوی خانواده بشه و در مدرسه هم درست ارزیابی بشن و معلم دلسوز و آگاه داشته باشند در بسیاری از موارد احتیاجی به ریتالین نیست.

ریتالین باید در کمتر یک هفته اثر واقعی اش را نشان بده . پس بیش از یک هفته ریتالین دادید و نتیجه خاصی نگرفتید یعنی این دارو بی اثر است.

مصرف این گونه داروها باید تحت نظر مستقیم پزشک متخصص باشه و نباید سر خود میزان این داروها را کم یا زیاد کرد.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سومیسو و پروین جان کاملا با شما موافق هستم.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

تارا جان

خوشحال می شیم بیشتر بیایی اینجا و در مورد دختر خانم شیطون و بلا برامون بگی

مخصوصا از توانایی هایش....

واقعا لذت بردم که یه خانم کوچولوی پنج ساله داره همزمان سه زبان یاد می گیره

آفرین، آفرین....

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین جون،ممنونم که به حرفام گوش میدی.آره باید آدم روراستی و صداقت رو خیلی جاها کناربذاره.مثل اینکه هرچی صداقت داشته باشیم به ضررمون تموم میشه.معلم پسرم لااقل فکر نمیکنه که حالا که تمام بار درسی پسرم به عهده من مادر است
گاهی اوقات هم که مثل تمام بچه ها شیطونی میکنه کمی کوتاه بیاد.تا حالا نذاشتم پسرم چیزی از نظر درسی از دوستاش کمتر داشته باشه.معلمش هم چندروز پیش جلسه گذاشته بود جلوی مامانهای دیگه گفت که درس پسرم خوبه و خطش هم خیلی خوبه.از درس خیلیا ناراضی بود.ای کاش میشد با همه روراست و صادق بود.ولی افسوس که اینجا ایرانه!!!!!!!!!!!!
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نازی جون،نمیدونم چرا هرچی صداقت داریم،جز ضرر چیزی نمی بینیم.انگار بچه های ما اگه شیطونی کنند مشکلات رفتاری زیادی دارند.ولی بچه های دیگه اجازه دارند هر کاری رو انجام بدند.فعلا دیواری کوتاهتر از دیوار بچه های ما نیست.نازی جون پسرگلت رو بردی دکتر؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان من به شخصه به این نتیجه رسیدم زیاد نباید دور و بر معلم بپلکم روزهای سه شنبه وقت ملاقات اولیا با معلم هست من شاغل بودن و مرخصی نداشتن رو بهانه کردم و اصلا نمیرم ...نمرات پسرم خودش گویای این هست که درسش خوبه و با یکی از مادرها که شرایط پسرش مثل پسر منه تلفنی ارتباط دارم ....شما هم زیاد حساسیت به خرج نده هر چه بیشتر حساسیت نشون بدی معلم هم پیاز داغش رو بیشتر میکنه
سلام دوست جونا خوبید
دقیقا درست می گید منم روز اول به مسئول بچه ها تو مهدکودک مشکل ایلیا رو گفتم اونمهر روز می یومد گزارش کتک کاری و شیطونی ایلیا رو میداد . یه کم ازش فاصله گرفتم . حالا همش از ایلیا تعریف می کنه . اصلا نباید خودمون عیب بچه هامون رو بگیم چون ناخوداگاه همه سرشون حساس میشن
سلام بچه ها

متاسفانه روابط من وپسرم بشدت خرابه هرروز ذعوا وبعضا کتک میخوره میدونم باید بهش محبت کنم ولی اینقدرکفرآدم رودر میاره که نگو به خودش هم میگم تاوقتی که بامحبت باهاش رفتار میکنم اصلا حرف گوش نمیده ولی همچین که کتک میخوره کارش روانجام میده

اینقدرخسته شدم که روزی هزازبارآرزوی مرگ خودم وپسرم رومیکنم.

مشکل من باپسرم فقط درس نخوندنش نیست ،اصولا برای انجام دادن هرکاری ازلباس پوشیدن وغذاخوردن وتوالت رفتن وهرکاری باید هزارباربهش بگم آخرش هم انجام نمیده.

ای کاش ریتالین براش موثربود

دلم میخوادبرم یک جایی که هیچکس نباشه
سلام پروین جون خوبی پسر گلت خوبه.
تو رو خدا سال دیگه مدرسه پسرتو عوض کنه. خیلی معلم عوضی احمق و نفهمیه. دعا می کنم انشاءا... نوه هاش صد البته بدتر از بچه های ما بشن. و آبروی چندین سال سابقه اشو ببرند
البته بچه ها ما مشکل زیاد خاصی ندارند ما خودمان که حساس هستم بزرگش کردیم و به این مشکلات دچار شدیم.
مامان مهسما خوشحال شدم که دخترت همچین اختلالی نداره.
من هم مطئمنم که پسرم به این حادی نیست که دارو بخوره. ولی متأسفانه وقت زیادی هم نمی تونم براش بذارم. تا یک مدت می دم تا ببینم چی میشه. دعا کن برای پسرم
سلام شقایق جان ....معلم پسر من یه دختر مجرد مسن هست که اگر ازدواج کرده بود الان نوه داشت والله من همون اول سال میخواستم مدرسه پسرم رو عوض کنم خودش راضی نمیشه هر چی هم باهاش حرف میزنم راضی نمیشه نمیدونم اضطراب داره وارد محیط جدید بشه یا واقعا همکلاسیهاشو دوست داره ....مدیر مدرسه که دیده مامانها امسال واقعا اذیت شدن ان قول داده سال آینده بهترین معلم کلاس سوم رو برای بچه های کلاس پسرم بزاره ....باز هن تابستون روی مخش کار میکنم ببینم راضی میشه؟
فریال عزیز حساسیتت رو کمتر کن یه مدت کمتر بهش امرونهی کن شاید داره لجبازی میکنه
2810