2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980991 بازدید | 11748 پست
مهسما جان سلام
من یک پسر دارم که همسن دخترکوچولوی شماست .پسر من هم خرابکاری زیاد میکنه ازخط خطی کردن دیوارها وپاره کردن کتاب های داداشش.شکستن ظرف وظروف وپرت کردن هرچی که به دستش بیاد از موبایل من گرفته تا دوربین عکاسی و...شلوغ کاری وبه هم ریختگی هم زیاد داره مثلا کشو لباسها رو میریزه بیرون و...کلا خونه ی ما به لطف ایشون وداداشش همیشه نامرتبه.

اینها روگفتم تا بدونی این اقتضای سن بچه است ولی من هیج وقت دعواش نمیکنم چون اصولا دراین سن حافظه ی بچه ها اونقدر قوی نیست که عواقب کارشون یادشون بمونه وبرای همین هم همیشه یک کارروتکرارمیکنندبرخلاف ماآدم بزرگهاکه ازتجربیات دیگران استفاده میکنیم بچه هادراین سن بایدهرچیزی روخودشون به تنهایی تجربه کنند.

این وظیفه ی ما بزرگترهاست که محیط روبرای اونهاامن کنیم وچیزهای ممنوع روازدسترس اونهادورکنیم.

بنابراین زیادی حساسیت به خرج نده وفقط ازدخترت لذت ببر
مهسماجان
پسرمن زیادگریه نمیکنه فقطموقع خواب چون الان شیرم کم شده بدقلقی میکنه بازی کردن وخصوصاتوپ بازی روخیلی دوست داره.

اماپسربزرگم که الان 10 ساله است واختلال تمرکزداره بچه خیلی نق نقو وبدقلقی بود خیلی کم خواب بود وخودش به تنهایی اصلابازی نمیکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهسما جان

به نظر من دخترت فقط خیلی باهوشه .پس سعی کن هوشش روپرورش بدی توهمین سایت قسمت هایی هست که میتونه بهت کمک کنه بچه ها تا قبل ازسه سالگی فرصت دارند تا نیمکره راست مغزشون رو آموزش بدیم پس شماکه دخترت باهوشه یک کم کارت بیشتره .لطفا تمرکزت روبذار روی پرورش هوش واستعدادش وتا میتونی بهش محبت کن واجازه نده هیچ کس حتی پدرش دعواش کنه تا18 ماهگی باید بدون قید وشرط فقط به بچه محبت کردhttp://nabeghehayekochak.blogfa.com/

این سایت روببین راجع به پرورش نیمکره راست مغزمطلب داره.
تونی نی سایت هم کلوب مادرکافی باشیم روببین.

به بیشفعالی اصلا فکرنکن وخودت روی بچه ات اسم نگذار حتی اگه بیش فعال باشه (که من بعید میدونم .)ازحالا زوده که اقدامی بکنی.
مهسما جان

به نظرم اطرافیانت کم حوصله هستند.من هم باجاریم تویک آپارتمان زندگی میکنم قبلا هم بامادرشوهرم یک آپارتمان بودم بالاخره مزایاومعایب خاص خودش رو داره ازقدیم گفتند دوری ودوستی.

پسرمن هنوز تازه راه افتاده آب رو بالیوان میتونه بخوره وقاشق هم بلده دهنش کنه(البته خیلی کثیف کاری میکنه)ولی کلمه زیاد نمیگه بعضی ازاعضای بدنش رومیگه .وبرای خواب هم حسابی اذیت میکنه.
علت اینکه دخترت پرتحرکه اینه که بچه ست ومیخواد همه چیز رو کشف کنه اصلا غیر عادی نیست
کتاب کلیدهای رفتار باکودک یکساله هم کتاب خوبیه.

موفق باشی
مهسما جون سلام.به نظر منم دخترت هوش خیلی خوبی داره.شیطونیاش هم اقتضای سنش هست.تنها به این فکر کن که آسایش و آرامش فرزندت مهمترین چیز در زندگیت باشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام مامانای عزیز خوبید؟ خوشید؟

جای شما خالی سفر خوش گذشت پسرم اذیت نمیکرد خیلی بهتر از سالهای قبل شده بود هر سال مخصوصا توی مراکز خریدخیلی اذیت میکرد

مهسما به نظر من دخترت بیش فعال نیست مشکل ما مامانا بیشتر تمرکز بچه هامون هست خدارو شکر دختر شما مشکل تمرکز نداره به نظر من تیز هوشه میدونی که بیشتر رفتارهای بچه های تیز هوش مثل بچه های بیش فعال هست به قول فریال خودت الکی روی دخترت اسم نزارپسر من بچگیهاش خیلی خیلی شیطون بود من فکر میکردم به خاطر اینکه پسر هست اینطوریه بعد دیدم اصلا به نقاشی و داستان و شعر علاقه نداره و تمرکز نمیکنه البته الان بهتر شده

سومیسوی گلم امسال حفظ کردن شعرهای کتاب اجباری شده منم باید کلی تکرار کنم تا پسرم حفظ کنه البته یه شعر ستاره ها هست خیلی شیرین هست پسرم اونو خیلی زود یاد گرفت ولی مثلا شعر من یار مهربانم رو خیلی تکرار کردم تا یاد گرفت چون معنی کلمات براش سنگین بود مثلا می پرسید پند دانم یعنی چه؟میگفتم یعنی نصیحت میدانم ...میگفت نصیحت یعنی چه؟...ومن نمیدونستم چی بگم که براش قابل فهم باشه ...چند روز پیش میپرسید سر نخ یعنی چه؟نمیدونم چه جوری جواب بدم که درک کنه و براش سنگین نباشه

نازی جان اوضاع و احوال حامد چه طوره؟فریال جان پسر شما در چه حاله؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام
خداروشکر پروین جون که خوش گذشت.
سومیسو جون فعلا برای دارو مردد هستم نه بش ندادم .راستشو بخوای ختم 124000 ذکر یا علی نذر کردم براش تو این چند روزه خیلی خوب شده ..ببینیم خدا چی میخواد.
پارسال ختم 142000 صلوات نذر کردم برای گفتارش که شکر خدا هرروز بهتر شد..............
دوستان شمام میتونین صلوات نذر کنین خیلی جواب میده به خدا..........
پروین صلوات نذر کن که خوب شه دیگه بش دارو ندی 124000 یا 142000 تا ....
من از این صلوات شمارا خریدم خیلی خوبه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام پروین جان

خوشحالم سفر بهت خوش گذشته

دیگه باید باور کنی که پسرت مردی برای خودش شده !!!!

ما هم خوب هستیم و درگیر امتحانات. تا اینجاش که خوب بوده ولی اصل کاری که ریاضی هست هفته آینده هست.

من که امیدوارم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان حسن

من هم در یه دوره زمانی هزار جور و نذر و نیاز برای پسرم کردم.

و واقعا هم فکر می کنم فقط همین توکل کردن به خدا بود که اوضاع را درست کرد.

اینقدر نذر کرده ام که هنوز بعضی هاشو نتونستم ادا کنم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نازی جون این ذکرا واقعا تو زندگی شخصی و تو محیط اداری بم انرژی مثبت میده...
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام پروین عزیز.خوشحال شدم بهت خوش گذشت.این نشون میده پسرت به امیدخدا بهتراز اینم میشه.منم خیلی نگران حفظیاتش هستم.توکل به خدا...........
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810