2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981099 بازدید | 11748 پست
مامان پروین جون چرا اینقدر فکر می کنی بچه های ما تو بزرگسالی ممکنه .............. بشن که اصلا نمی خوام فکرشو بکنم چه برسد بنویسم. به نظر من تو کشور ما شرایط معتادی تو سن نوجوانی خیلی زیاده و چه بسا بچه های سربزیر و آروم هم آلوده میشن. این مورد فقط بستگی به دید شما و کنترل های شما داره. به پسرت محبت کن و محیط خانه رو محیطی امن و آرامش قرار بده مواظب دوست و رفیقای پسرت باش .
البته خود من هم باید این کار رو بکنم که گاهی وقتها سهل انکاری می کنم و محیط خونه رو آشفته می کنم. قابل توجه خودم خودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان ایلیاجون.انشاالله سفر خوبی داشته باشی.تا میتونی از این سفر و بودن در کنارپسرگلت استفاده کن.خوش بگذره.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان ایلیا عزیز،منم بعداز خدا تنها کسی که توی مشکلاتم همراهم بود همسرم است.وقتی پسرم کوچک بود و اوج شیطونیش بود آرزو به دل موندم یک روزمامانم پسرم رو برای چندساعت نگه داره تا من نفس بکشم.ولی نه تنها کمکی نکردند بلکه یه جورایی رفتار می کردند که انگار حوصله ندارند.در صورتی که برای بچه های دیگه حال و حوصله دارند..............اشکال نداره.خدای ما هم بزرگه.چه بهتر دستمون رو بزنیم روی زانوی خودمون و محتاج خلق خدا نباشیم.انشاالله فرزندان خوب و موفقی میشن و خودشون اونایی که قضاوت بد در مورد بچه هامون داشتند رو،شرمنده می کنند.
سلام پروین جون.دیروز پسرم امتحان دیکته داشت.همه رو درست نوشته بود.دیروز باهاش کارمیکردم چندبار دعواش کردم.توی حیاط مدرسه دفتردیکته اش رو میدیدم بهم گفت ببین دعوام کردی،من که درست نوشتم همه رو.ازش خجالت کشیدم!!!!!تصمیم گرفتم سعی کنم الکی به خاطر درس دعواش نکنم.
سلام سومیسوی گلم
پسر منم دیروز اومده میگه دیکته مو همه رو درست نوشتم و پسر خوبی هم بودم منم تو حیاط دفترشو نگاه کردم دیکته مال روزی بود که ریتالین نخورده بود معلمش زیر دیکته نوشته بود بسیار خوب وعالی و در ادامه نوشته بود چند بار تذکر بدهم پررنگ تر بنویس؟نه از اون بسیار خوب و عالی نه از این تذکر تند

مامان ایلیا شقایق جون و سومیسو انگار بچه های ما همه چوب تنهایی رو خورده اند منم پسرم رو کسی نبود نگه داره از 4 ماهگی رفت مهد..توی مهد اصلا بهش نمیرسیدن پوشکش رو تا ساعت 25 عوض نمیکردن به طوری که پاهاش میسوخت و از بچه های بزرگتر کتک میخورد هر چه هم مهد رو عوض میکردم باز همین می بود و ساقی...وقتی به دکتر گفتم تو طایفه زمینه ارثی برای بیش فعالی نداشتیم و موقع به دنیا اومدن هم مشکلی نداشت و رشدش هم خوب و عالی بود در هیچ زمینه ای هم تاخیر نداشت ...گفت این جدایی زودهنگامش از شما باعث اضطراب شدید و بیش فعالی شده

منم با اینکه خواهر و برادر زیاد دارم اما رفت و آمد نداریم همه مون به نوعی گرفتار زندگیهامون هستیم به خاطر همین سعی میکنم بعد از ظهر ها در خدمت بچه ها البته بیشتر پسرم باشم

شقایق جان پسر گلت الان چه مقدار ریتالین مصرف میکنه؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
اولا که ماها زیاد با کسی رفت و آمد نداریم ثانیا وقتی هم رفت و آمد میکنیم بچه هامون مورد سرزنش و مواخذه هستند پس بهتره همون هزینه رفت و آمد رو صرف سفر کنیم اگه خدا بخواد آخر هفته آینده چند روزی میریم جزیره قشم... بندرعباس به ما نزدیک هست اما ساحل قشم خیلی تمیز تر هست چند روزی بچه ها را میبریم تا از ساحل و طبیعت و هوای خوب قشم استفاده کنن و حالشو ببرن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام سومیسو جون مشکلات من با ایلیا هم چنان ادامه داره ومن کموکان دنبال روانپزشک میگردم شوشو با دکتر اشرفی موافق نیست به خاطر گرفتن نوار مغری میگی از دلم نمیاد با غرص بخوابوننو من اونو تو اون وضع ببینمش نمی دو نم چیکار کنم ایلیا دیگه حرف شنوی نداره و من هم حسابی خسته میشم راستی شما دکتر بهروز جلیلی و شکوفه رادفر را میشناسید؟
الهی تو چه بی انتها می بخشی وما چه حسابگرانه تسبیح می گوییم
سلام
شقایق جون من پسرمو از 2 سال و نه ماهگی بردم گفتار درمانی نگران نباش معمولا از 3 سالگی گفتاردرمانی رو توصیه میکنن شما الان از نظر آزمایشات متابولیک و شنوایی و نوار مغزی پسرتو چک کن انشائالله مشکلی نیست بعد با خیال راحت گفتار درمانی رو از سه سالگی شروع کن البته اگه تا اون موقع حرف نزد پسر من بین 5/3 تا 4 سالگی شروع به حرف زدن کرد الانم همه چی رو میگه ولی بعضی از گفتارش مثل هم سناش واضح نیست ...البته پسر من شکاف کام پنهان هم داره که با تمریناتی که گفتار درمانش داده خیلی بهتر شده ...............دیروز گفتار درمانش میگفت همین تمرکز و بیش فعالی باعث تاخیر در گفتارش شده کلی باهام صحبت کرد خودمم کلی با دوستان و آشنایان صحبت کردم به این نتیجه رسیدم به خاطر گفتارش ریتالینو بدم دکتر گفت قبل از کلاسش 4/1 بدم فعلا دارن آنتی بیوتیک میخوره اون تموم شه ریتالینو میدم................
شقایق جون قرص ریسپریدونو دکتر خوشابی برای پسرم نوشت از اون قرصاییه که سرخود نمیتونی کم و زیادش کنی یه قطع و وصلش کنی ....اولا اثرش بعد از یک ماه تو بدن خودشو نشون میده و بایه مرتب بدی تا موثر باشه.... اگه شما یه روز بدی یه روز ندی دور از جون بچتو بیشتر دیوونه میکنی و اون لحظه که بدی بعد از یک ساعت بچت شدیدا خواب آلود میشه و اشتهاش شدیدا باز میشه و بچت تابلو که قرص خورده .....................اگه از من میشنوی فعلا بش نده خیلی زوده تو مهمونیا یا تحمل کن یا به بهانه ای اصلا نرو یا میری زود برگرد اینا تمام توصیه هایی بود که دکتر خوشابی بم کرد.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
گونش جون من جلیلیم بردم ولی به نظرم خوشابی بهتر بود و همچنین دکتر اشرفی هم خوب بود من دکتر تنکابنی
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین جون من فکر می کنم اگر مرتب می دادم شاید تا 13 سالگی کافی می شد که مرتب نمی دادم.
البته دکترش گفت بعضی تا 13 سالگی و بعضی ها تا 18سالگی بیش فعالی هست.
من فقط تو ریاضی با پسرم مشکل دارم که تمرکز نمیکنه اوجایی که باید مثب باشه منفی می کنی . اونجایی که باید ضرب باشد تقسیم می کنه یا مراحل رو نمی نویسه و فقط جواب رو می نویسه و نمره اش کم میشه.
ابتدایی بود املاش و انشاش بیست بود. الان هم فارسی زیاد اهمیت نمیده . در کل باید مدام بهش بگم بخون بخون. تا درس بخونه. حتی به من میگه مامان من آنفلونزای کتاب خوندن داره هههههههههه
زبانش عالی. از پنجم ابتدای فرستادم کلاس زبان

مامان حسن جون با مطب دکتر خوشابی تماس گرفتم گفتن تا آخر سال وقت نداریم درمونده شدم نمیدونم چیکار کنم
الهی تو چه بی انتها می بخشی وما چه حسابگرانه تسبیح می گوییم
2810