2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981119 بازدید | 11748 پست
آره همیشه به ما توصیه میکنی به بچه هامون عشق بورزیم تو هم به پسر گلت عشق بورز و مثل کوه پشتش باش ...والله منم به خاطر همین رفتارها دید و بازدید عید رو که تو خانواده ما بهش خیلی اهمیت میدن رو کنسل کردم ...خانوادگی میریم مسافرت و به جای رفتن خونه این و اون و حرص خوردن از تعطیلات عید لذت میبریم البته اگه خدا بخواد
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام بر مامانای صبور
ممنون ار محبتاتون. تصمیم دارم به پسرم فقط روزهای که میهمانی می رم ریسپریدون بدم . اون به این خاطر که اینقدر خودم حساس شدم بهم نگن بچه ات شلوغه و رو اعصابم راه نرند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افففففففففففففففرین پروین جون . قبلا هم گفتم شما مامان خیلی خوبی هستی . منم تصمیم دارم عید برم مسافرت . فقط می خوام با پسر و همسرم باشم . به قول شما به جای لذت بردن از دید و باردید همش باید حرص بخوریم به خاطر یه عده ادم نادون که متوجه نیستن پسرهای ما فقط بچه ان و خودشونو با بچه های ما مقایسه می کنن
سلام شقایق جون . خوب کاری می کنی . بدترین چیز اینه که روی یه بچه برچسب بخوره . متاسفانه به خاطر نادونی من و لطف دیگران !!!!!!!!!!!این امر برای پسر من محقق شد . الهی بمیرم چند روز پیش می گفت من وحشی ام !!!!!!!!!!!!!!

ولی اصلا نذار کسی روی بچه ات حساس شه . تو مهمونی هم تا جایی که می تونی بیخیال شو ولی در زیر این بیخیالی حواست بهش باشه و مراقب باش بریز و بپاش نکنه . من که تا پسرم جم می خورد تو مهمونی های هی می گفتم بشین و نکن و همه رو خودم روش حساس کردم
مامان پروین خوبی. پسر گلت خوبه.
پروین جون اصلا به آینده نگاه نکن . یه مطلبی رو داشتم می خوندم که عینشو برات می نویسم.
به حال توجه کنید، غصه خوردن بابت اتفاقات گذشته مجازات خود و نیز نگران آینده بودن ضمن آنکه مشکلی را حل نمی کند سبب افسوس- نگرانی و اضطراب خواهد شد. بنابراین باید از لحظاتی که داریم حداکثر استفاده را ببریم. متأسفانه برخی از والدین زندگی نمی کنند بلکه فقط به سرعت می دوند و به حدی هیجان زده شده که خسته می شوند و تمامی منظره های زیبای محیط آرامی که در آن عبور می کنند از نظرشان دور می ماند به طوریکه برای هدفی که در افق دور دست قرار گرفته با خستگی با استقبال آن رفته و وقتی به آن می رسند دیگر پیر و فرسوده شده و لذتی برای آنها در بر ندارد.
سلام مامان ایلیا . من خودم هم این طوری هستم.
مخصوصا سر پسر اولم خیلی حساسیت نشون می دادم همه اش می گفتم بنشین . دست نزن و.... درواقع یک فرمانده بودم.
بیشتر هم ما خیلی حساس هستم مامان ایلیا من هم مثل شما تو شهر غریب زندگی می کنم و بچه ها چوب تنهایی رو می خورند . نمی دوند وقتی مهمونی می ریم یا مهمونی می آید چطور برخورد کنند در واقع خیلی هیجانی می شنه و شیطنت می کنند در واقع می خوانند جلب توجه کنند و این باعث بدنامی آنها شده.
مامانا ما باید بیشتر از بچه ها مون باید به خودمون برسیم.
به پیشنهاد دارم بیایم به هم روحیه بدیم و انرژِی مثبت بدیم. علاوه بر اینکه از مشکلات بچه هامون که می گیم این کار رو هم بکنیم . این دارم جدی می گیم شماها الان بچه هاتون کوچیکن بزرگتر می شن مشکلات هم بزرگتر میشن و روحیه ها هم ضعیف میشه .
مامان حسن من یه سئوالی داشتم شما بیشتر می تونید کمکم کنید بقیه دوستان هم می تونند راهنمایی کنند
این پسر دومی برخلاف پسر اولی که در دوسالگی مثل بلبل حرف می زد حرف نمی زنه در واقع چند کلمه بیشتر نمیگه و این خیلی نگرانم کرده یا شیطنتش می ترسم لکنت زبان بگیره. ببرم گفتار درمانی یا زوده.
البته این رو هم بگم برادرزاده ام دختره سه سالش تازه تمام شده تازه داره حرف می زنه. حالا نمی دونم ارثی یا نه؟
برای مامان ایلیا و بقیه مامانا
باید تو زندگی آرامش و شادی داشت و این آرامش و شادی شرایط نمی خواهد بلکه با همون روحیه خودت و داشته هایت به آرامش و شادی برس و تنها خودت می توانی به این خواسته برسی دنبال دلیل و موقعیت نباش . گفته دکتر شجاعی
2810