2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981072 بازدید | 11748 پست
شقایق جون متاسفانه الان شمارشونو ندارم از 118 بپرس زنگ بزن وقت بگیر.فکر کنم تو صفحات قبل شماره خوشابی رو گذاشتم باز میگردم اگه پیدا کردم برات میذارم....
شقایق اگه تهرانی ببر کلینیک رشد پیش دکتر پیشیاره تشخیصش خوبه تو سعادت آباده شمارشو میتونی از 118 بگیری یه سری هم تمرین میدن برای پسرت خوبه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
شقایق به نظرم خوشابی ببر ببین بین مریض وقت نمیدن؟
این کلینیک رشدم خوبه بری البته اونجام فکر کنم دیر وقت بدن به هر حال شما از هر دوجا نوبت بگیر...
ولی قبلا اون آزمایشا و نوار مغزو بگیر ضرر که نداره دکتر هم ببری قبلن این چیزارو ازت میخوان
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی که بردم دکتر و بهش گفتم که پسرم از چیزهای داغ نمی ترسه طرف بخاری می ره و یا می ره شعله های گازو فوت می کنه و همچنین گفتم که پسراولم ریتالین می خوره چون پسرم غریبی نمی کنه و بادکتر دالی بازی می کرد این تشخیص را داد. و این اولین دکتر روانی پزشک اطفال تو شهرمانو که جدیدا اومده . البته فوف تخصص هم داره. برای همین می خوام برم پیش یک دکتر خوب تهران. برام معرفی می کنید.
البته خودم می دوم خیلی رفتارشو اقتضای سنشه ولی نه اینکه خودم سر بچه اولم خیلی ترسیدم و همش استرس دارم و حرفهای مردم آزارم می ده. می خوام اسم بچه های من نقل و نبات مجلسشون باشه.
شقایق جون در مورد ریتالین خیلی اطلاعات ندارم در مورد ریسپریدونم همین مقدار میدونستم که نوشتم .....
اگه ازمن میشنوی از دکتر اشرفی (مغزو اعصاب) و خوشابی (روانپزشک ) و این کلینیک رشد وقت بگیر ضرر نداره عوضش خیالت راحته....همشونو میتونی تلفنی وقت بگیری ......
من پسرمو پیش سه تا مغزو اعصاب معروف بردم : زمانی و تنکابنی و اشرفی و دو تا روانپزشک : جلیلی و خوشابی و همچنین کلینیک رشد ....بعضیشون گفتن تاخیریه بعضیشون گفتن بیش فعالیه و براش بیشتر گفتار درمانی تجویز کردن تا جایی که میتونی به پسرت دارو نده چون فعلن برای تشخیص بیش فعالی زوده
گونش جان،همسرت رو راضی کن که ببریش دکتر.گرفتن نوارمغزهم مشکلی پیش نمیاره.روزانه چندین کودک رو نوارمغزی میگیره.گاهی اوقات باید احساسات رو بذاریم کنار.باگرفتن نوارمغز خیالت راحت میشه که مشکل خاصی نداره.انشاالله مشکلاتت کمتر بشه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام به مامانهای عزیز

اول صبحی اومدم تا به مادرانی که به بچه هاشون ریتالین میدم یه انرژی مثبت بدم و برم تا یکشنبه

دیروز پسرم رو بردم پیش همون روانپزشکی که تو شهر خودمونه ...در بدو ورود پسرم یک سلام بلند بالا به دکتر کرد و دکتر هم کلی تحویلش گرفت و یه اتاق اسباب بازی داخل مطب داشت که پسرم رو فرستاد اونجا تا بتونه راحت با من صحبت کنه
منم تمام اتفاقات چند ماه گذشته از رفتن پیش اون آقای دکتر که با ریتالین مخالف بود و انجام نوروفیدبک و رفتار معلم امسالش و خلاصه همه و همه رو براش تعریف کردم و گفتم امروز اومدم پیشتون تا اگه راه دیگه ای جز دارو خوردن وجود داره بهم نشون بدین یا اگه داروی کم عارضه تری هست تجویز بفرمایید.....دکتر با آرامش تمام حرفهام رو شنید و گفت ببنید هنوز در تمام دنیا اولین دارو برای بچه های بیش فعال ریتالین هست شما اگه هر جا تحقیق کنید و سرچ کنید میبینید که راجع به ریتالین نوشته که در درمان adhd بکار میره اون عوارضی رو هم که شما شنیدید مربوط به مصرف خودسرانه اش هست که بین دانشجوها رواج پیدا کرده من خودم به شخصه هیچ وقت ریتالین رو برای یه جوان 18 ساله تجویز نمیکنم چون احتمال سوء استفاده وجود داره
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
گفت اون آقای دکتری که گفته ریتالین کبد و کلیه رو از کار میندازه روانشناس هست و پزشکی نخونده و شما اگه ازش بپرسید کبد چند تا آنزیم داره نمیدونه .....گفتم آقای دکتر نظرتون راجع به داروی استراترا چیه؟گفت اولا که مثل ریتالین جواب نمیده هنوز ریتالین اولین هست ثانیا اشتها رو خیلی زیاد میکنه که با توجه به وزن بالای پسر شما مناسب نیست
راجع به مدرسه و معلم هم گفت امسال رو بزارید باشه سال آینده یا مدرسه رو عوض کنید یا بزاریتش تو کلاسی که معلم با حوصله ای داره ...برای اینجور بچه ها فقط دنبال یه معلم آروم و باحوصله باشید نه معلمی که سختگیره و مشق زیاد میده
در آخر صحبتهاش همانطور که توی دفتربیمه پسرم ریتالین رو مینوشت گفت:شما با خیال راحت ریتالین رو به پسرت بده هیچ عارضه ای تهدیدش نمیکنه اگه خدای نکرده مشکلی برای کبد و کلیه اش پیش اومد بیا تا من خودم کبد و کلیه هام رو بهش اهدا کنم....همچنین گفت ما مجاز هستیم تا روزی 60 میلیگرم ریتالین رو تجویز کنیم یعنی معادل 6 قرص پسر شما داره روزی 10 میلیگرم مصرف میکنه که خیلی دوز پایینی هست پس نگران نباشید ....این جمله نگران نباشید را چندین بار تکرار کرد....
گفت ریتالین 70 درصد بچه رو کنترل میکنه و اون 30 درصد مربوط به رفتار والدین و خانواده هست که شما اون 30 درصد رو خیلی خوب انجام داده اید با همین کلاسهای ورزشی با تشویق و با کتک نزدن...

خلاصه سرتون رو به درد آوردم اینها عین اون چیزی بود که دیروز بین من و دکتر پسرم گذشت دیگه امساله رو همون یه دونه قرص رو صبح تا صبح بهش میدم و میسپارمش به دست خدا
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام بچه ها

یادتونه که گفتم پسرم تیک خیلی شدیدداشت ومن داروش روقطع کردم یک مدت تیکش کمترشده بود ولی تازگی دوباره خیلی پلک میزنه دیشب بردمش چشم پزشکی دکتر گفته بودبه خاطر اینه که ریتالین رویکدفعه قطع کردم اینجوری شده گفته باید دوباره بهش ریتالین بدم.ازاون طرف هم جواب آزمایش هاش رو گرفتم شکرخداپرولاکتین وکبدش که مشکلی نداشت ولی بعدازاینکه 5ماه قرص آهن خورده هنوز هم کم خونی داره بعدازتعطیلات بایدببرمش پیش متخصص هماتولوژی.بچه ها دعا کنید مشکل حادی نداشته باشه.
پروین جان
خداروشکرکن که داروبرای پسرت موثره درموردپسرمن فقط همون یک هفته ی اولی که دارو رواستفاده میکنم اثر داره بعدش تاثیر چندانی نداره مثلا الان که دارو نمیخوره دیکته ی زیر 17 نداره ولی اوایل سال که دارو میخورد15 هم گرفته بوددیروزدیکته اش19 شده بود.
پسرمن ریاضی اش خیلی ضعیفه اصلا مفاهیم ریاضی رودرک نمیکنه درحال حاضر براش معلم خصوصی گرفتم تاباهاش ازپایه کارکنه.

دکترگفت هرروز بهش آب هویج بدم ولی ازیک طرف آب هویج برای بیش فعالی بده موندم چه کارکنم؟؟؟
سلام پروین عزیزم.خیلی ازت ممنونم که دلم رو آروم کردی.منم به این باور رسیدم ریتالین برای فرزندان ما اونطور که میگن خطرنداره.ما باید به این فکرکنیم که آینده ی فرزندانمون باید خوب باشه.ریتالین هم به این خاطر بهشون بدیم که آینده شون رو بهتر کنیم.ممنونم پروین عزیز.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام

فریال جان منم با ابنکه دوز داروی پسرم زیاد نیست و این چند روزه پسرم دارو نخورده بازم خیلی پلک میزنه منم این هفته میخوام ببرمش پیش چشم پزشک البته من فکر میکنم این پلک زدنها به خاطر اضطراب هم هست
2810