2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981173 بازدید | 11748 پست
راستی پسرم انگار فکرهای منو میخونه دیروز داشتم به همین مسئله که ای کاش یه دوربین مخفی حرکات پسرم رو ضبط میکرد فکر میکردم که دیدم پسرم یهو در حال تماشای تلوزیون گفت مامان کاش تو همکلاسی من بودی میدیدی من سر کلاس چقدر پسر خوبی هستم...بعدش گفت تو هر چی منو دعوا کنی من باز هم دوستت دارم ...آخه چطور ممکنه بچه ای که اینقدر عاطفی و مهربون هست در آینده بد از کار در بیاد؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروین جون ممنون . چقدر پسر فهمیده ای داری . خدا رو شکر . قرصش رو مرتب بده و بهش عشق بورز و هزینه دکتر و دوا رو خرج اسباب بازی و تفریح و کلاس ورزش و موسیقی و.. کن مطمئن باش گل پسرت اینده خیلی درخشانی داره . تو ایران هر روز یه چیز مد میشه . الانم که دور برای مشاورها ود کترها بازشده که مردم رو سرکیسه کنن ( البته همه شون این جور نیستن . توهین به کسی نشه ) بعضی هاشون هم که دیگه خیلی بی انصافن و حسابی هر کاری دلشون می خواد رو انجام میدن . بهرحال خدا رو شکر کن واسه داشتن چنین پسر مودب و با شعوری
سلام به همگی

پروین جون فرصت نشد قبلا ازت تشکر کنم. وقت را برای پسرم نمی خواستم، پسرم را فردا می برم پیش دکتر ، برای شخص دیگه ای می خواستم که ایشون هم خیلی تشکر کردند.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین فکر کن من یه پیشگو هستم

از الان دارم بهت می گم پسرت در همه زمینه ها موفق میشه ، یه آقای محترم و متشخص ، یه انسان خوب
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ایلیا سفر خوش بگذره

مامان حسن به نظر بهتره به جای اینکه به پسرت ریتالین بدی به مربی گفتار درمانی بدی، تا یاد بگیره که باید به اقتضای شغلش برای بچه ها وقت و انرژی بذاره
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

شقایق جان از آشنایی با شما خوشحالم

و امیدوارم در مورد پسر دومت هم مشکلی نباشه .

می تونم بپرسم پسر بزرگتان چند ساله هست؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام پروین عزیز.منم خیلی دوست دارم ببینم پسرم چه فرقی توی کلاس با هم کلاسیهای شیطونش داره.دیروز با مادرهای دوستاش صحبت می کردیم خیلی توی نوشتن مشکل دارند.ولی خدارو شکر پسرم مثل اونا اینقدر اشتباه نداره.وقتی تعطیل میشن اکثرا حتی به ماماناشون هم سلام نمی کنند.ولی پسرم تا به من میرسه سلام می کنه.وقتی میبینم میفهمم بچه های ما چیزی نسبت به اونا کم ندارند.انشاالله روز به روز بهتر میشن.توکل به خدا.......
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان ایلیا جون سلام.چقدر خوب که به مسافرت میرین.فرصت خوبیه برای استراحت و بودن بیشتر در کنار پسر گلت.خوش بگذره.
راستی پروین جون،گفتم پسرم رو پیش متخصص کودکان میبرم.این بار که پسرم رو بردم می گفت بهتره اگه دکتر یک قرص در روز تجویز کرده،نصفش رو صبح بدم و نصف دیگرش رو ظهر.می گفت اینطوری بهتر جواب میده.ولی دکتراشرفی از همون اول بهم گفت یکی رو کامل بهش بدم.شما هم یک قرص رو در یک نوبت به پسرت میدی؟
سومیسوی عزیزم منم وقتی با مادرها صحبت میکنم هیچ تفاوتی بین بچه های اونا و پسرم نمیبینم حتی اتفاقات توی کلاس رو برام تعریف میکنه با جزئیات ...پارسال تک و توکی از بچه های کلاس رو میشناخت به اسم الان تقریبا همه شون رو میشناسه در حالیکه دخترم با اون درسخونی و باهوشی میگه من تا کلاس سوم اکثر بچه ها رو نمیشناختم یعنی برام مهم نبود و دقت هم نمیکردم دخترم میگه مامان به خدا از نظر هوش و یادگیری با من تفاوتی نداره فقط من آروم و سر به زیر بودم این شلوغ و شیطون هست به خاطر همین روش حساس شدی

سومیسو جان نصف قرص برای پسر من تاثیری نداره همینطور که با نصف قرص اشتهاش کم نمیشه همینطور هم اثر چندانی نداره من صبح ساعت 7 و نیم یه دونه قرص بهش میدم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
2810