2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981221 بازدید | 11748 پست
دوستهای عزیز.این رو برای هممون می نویسم:
وقتی یکی از درهای شادی بسته می شود،در دیگری باز می شود.ولی اغلب ما آن قدر به در بسته نگاه می کنیم که در باز شده را نمی بینیم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام مامانای گل
پروین جون به نظر منم معلم پسرتو ول کن بذار هر چی دلش میخواد بگه اون اخلاقش این طوره دیگه اگه اشتباه نکنم گفتی روزی یه نصف میدی ...به نظرم دوزشم پایینه اگه میبینی براش تاثیر داره امسال رو هم بده شما که تا الان دادی بهش.
شقایق جون برای پسر اولت خوشحالم انشائ الله همیشه تنش سالم باشه الان چند وقتشه؟ هنوزم ریتالین میدی؟ برای پسر دومتم هنوز زوده قضاوت کنی به نظرم ریسپریدونو بش نده هنوز خیلی بچس تا چها سالگیش صبر کن ...منم شنیدم بیش فعالی ارثیه خیلی بچه دوم دوست دارم ولی از این قضیه هراس دارم.......
سومیسو جون دو باره میخوای ریتالینو شروع کنی ؟ راستشو بخوای پیش اشرفی چون بعد از نوار مغز رفتیم پسرم خواب بود و حالت و رفتارشو ندید ریسپریدونو خودم گفتم که خوشابی تجویز کرده اونم گفت ادامه بده برای ریتالینم خودم گفتم که گفتار درمانگرش میگه تمرکزش کمه اونم گفت یک چهارم بده ...خودش فقط آکوامارین نوشت ......برای ضررشم که پرسیدم بی تفاوت گفت نه هیچ ضرری نداره........
یکی از دوستام خیلی از اشرفی تعریف میکرد میگفت تشخیصاش واقعا درسته ولی من اشتباه کردم اول نوار گرفتم بعد رفتم پیشش که پسرم خواب بود..........
سومیسو شما هر سری میری نوار مغز میگیری؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این مربی که تو خونه برای پسرم گرفتم از همه چیش راضیه میگه بسیار باهوشه و یادگیریش خوبه توجهشم خوبه فقط تمرکز نداره و ماهیچه های دستشم هنوز برای نوشتن قوی نشده؟
باش نقاشی و صفحه دوخت و کار با قیچی کار میکنه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
گفتار درمانش خیلی اصرار داره که بش ریتالین بدیم میگه منو خسته میکنه انرپی زیادی ازم میگیره متاسفانه تو شهر مام همین یه گفتار درمانو داریم نمیدونم چطور راضیش کنم برای ریتالین ولی مربی تو خونش همش میگه خوبه فعلا کار میخواد به مرور خوب میشه.
چند کتاب آمادگی انتشارات رنگین کمانو براش گرفتم همه چیرو بلده فقط اونایی که احتیاج به نوشتن و رنگ آمیزی داشته باشه رو انجام نمیده ولی کل مفهومارو بلده
مامانایی که به بچه هاتون ریتالین دادین چندروز طول میکشه تابدن به ریتالین عادت کنه؛آخه من دوبار دادم عوض اینکه بچم خوب بشه بدترم شده بود خیلی بیقرار و مضطرب شده بود؛
سلام مامان حسن جون.نه همون بار اول که نوارمغزی میگیره دیگه نمیگیره.البته چون خدارو شکربچه های ما نوارشون مشکلی نداشته اینطوریه،برای بیمارهایی که مشکل حادتری دارند فکرکنم چندماه یکبار نوارمغزی میگیره.من همون یکبار اول رو برای پسرم گرفتیم.از دفعه ی بعد میری بهتر پسرت رو میبینه.منم کاردکتراشرفی رو قبول دارم.در مورد ریتالین هم طبیعی هست تا یک هفته اول تغییری در رفتارش ببینی.من که دیگه تصمیم گرفتم تا زمانی که دکترصلاح بدونه ریتالین رو به پسرم بدم.خیلی خوبه پسرت علاقه به آموزش داره.انشاالله روز به روز بهتر میشه.
سومیسو جون باید یه هفته پشت سر هم بدم؛آخه دکتر گفت هرموقع میبری گفتار بده؛
ساعت9شب به بعد تلفن بزنی سوال بپرسی منشی از دکتر میپرسه میگه.بگو یک هفته بهش دارو بدم تا بدنش عادت کنه و بعد برای گفتاردرمانیش فقط بدم قرصش رو؟فکرکنم یک هفته ای مرتب باید بهش قرص رو بدی و بعد فقط برای آموزشش بهش قرص رو بدی.
سلام دوستان عزیز ...نمیدونید چقدر خوشحالم شماها را اینجا دارم چون حرفهایی رو که به هیچ کس نمیتونم بگم به شما راحت میتونم بگم و از اظهار لطف و محبت همه تون ممنونم اصلا کامپیوتر رو به عشق شما روشن میکنم

شقایق عزیز خیلی خوشحالم شما اینجا میای حضور تو و نازی جان اینجا غنیمته چون بچه هاتون از بچه های ما بزرگترن و تجربه تون بیشتر ...راهی رو که ما الان داریم طی میکنیم شما قبلا طی کردید...بمنم همه چی رو راجع به پسرم اینجا مینویسم شاید تجربه ام به درد کسی بخوره دیگه اگه استرسی به کسی وارد میشه ببخشید قصدم ناراحت کردن کسی نیست
برای پسر بزرگت واقعا خوشحالم و کوچکه هم به نظرم خیلی زوده دارو بدی بازم شما استادی هر طور صلاح میدونی
کلاس شنا هم پسرم رو میفرستم اتفاقا عاشق شنا هست تصمیم دارو به صورت خصوصی بفرستمش آموزش شنا
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

سومیسوی گلم تمام حالتهای پسرت مثل پسر منه ...اصلا انگار پسرت پسر منه هر دو هوششون خوبه کامپیوتر و موبایل رو زیرورو میکنن ولی شیطونن و تمرکز لازم رو ندارن البته شوهرم میگه صبحها که من میرسونمش میره پشت نیمکتش میشینه ولی بچه های کلاسشون روی میز و نیمکت راه میرن و تو سروکله هم میزنن میگه پسر ما به نسبت اونا آروم هم هست ...ای کاش یه دوربین بود تمام حرکتهای پسر من رو سر کلاس ضبط میکرد من میدیدم آیا واقعا با بچه های دیگه تفاوت داره یا نه؟معلمش که جز استرس وارد کردن کار دیگه ای نداره ...مادر یکی از بچه ها که اتفاقا تهرانی هم هست و پسرش جزو بهترینهای کلاسه به من میگفت اصلا راجع به درس و رفتار پسرت از معلمش سوال نکن منم هر وقت راجع به پسرم میپرسم یه چیز میگه تا دو روز میرم تو فکر...به هر حال اگه با بچه های دیگه تفاوتی نداشته باشه (چون از لحاظ درسی جزو خوبهای کلاسشونه) و خانم معلم اینقدر به من استرس وارد کرده که مجبور بشم دارو بدم تا عمر دارم نمیبخشمش
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان حسن عزیز نصف ریتالین براش موثر نیست اینو از روی خوراکیهاش میفهمم وقتی ریتالین میخوره اشتهاش فقط برای چند ساعت کم میشه و خوراکیها را دست نخورده بر میگردونه و وقتی ریتالین نمیخوره خوراکیها را کامل میخوره تازه هنوز نرسیده داد و بیداد میکنه که گشنمه ....امروز هم ریتالین رو کامل دادم و دیگه تا آخر سال قطعش نمیکنم حوصله غرغرهای معلمش رو ندارم
سلام دوست جونا . خوبید . با اجازه تون امشب عازم سفرم . میرم شهر مامانم اینا و خیلی گیجم . نمی دونم چیکار کنم و دلم می خواد ایلیا رو ببرم تو جمع و پیش دختر خواهرم ببینم رفتارش تغییر می کنه یا نه . باید تصمیمات مهمی بگیرم . التماس دعا دارم ازتون
2810