2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981290 بازدید | 11748 پست
سومیسو جان برای پسرم قرص امگا3 خریدم از داروخونه و شبی یه دونه بهش میدم ...داروخانه چند نوع امگا 3 داشت که من گرونترینش رو خریدم چون شنیده بودم امگا 3 باید بدون جیوه باشه و بدون جیوه ها گرونتر بود
یکی از دوستام که پزشک عمومی هست میگفت کلا مکملها رو باید یکی دو ماه مصرف کرد بعد یکی دو ماه نباید مصرف کرد چون اگه مرتب مصرف بشه بدن تنبل میشه و ویتامینها رو از مواد غذایی جذب نمیکنه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام به دوستای گلم . پروین جون و سومیسو جون خدا از زبونتون بشنوه . فعلا که اوضاع بر وفق مرداه . پروین جون امگا 3 رو تحت نظر دکتر بهش می دی یا خودت همینجوری می خوای بدی / سعی کن بدون تجویز دکتر چیزی بهش نده چون ممکنه توی درمانش اختلال ایجاد بشه خدای نکرده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم پروین جان.الان نزدیک3ساله شربتهایی که گفتم دکترش داده رو بهش میدم.اینبار تموم شد براش نمیگیرم و به جاش غذاهایی که امگا3بیشتری دارند رو بهش میدم.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
باشگاه کودک تماشا

play room

برگزاری جشن تولد

برگزاری جشن تولد ماهانه

برگزاری کلاسهای متنوع :

1- بازی گروهی مادر و کودک ( 1 تا 2 سال )

2- کارگاه خلاقیت مادر و کودک ( 2 تا 4 سال )

3- کارگاه زبان انگلیسی و فرانسه ( 4 سال به بالا )

4- نقاشی ( 4 سال به بالا )

5 - کارگاه فرزندپروری تک جلسه ای ( ویژه مادران )

ساعت کارباشگاه کودک تماشا : همه روزه از 10 صبح تا 8 شب

تلفن : 22374857
سلام و صبح همگی به خیر

امروز صبح پسرم رو خودم رسوندم مدرسه (همیشه باباش میرسونه) اول معلم قرآنش رو دیدم ازش پرسیدم پسرم چه طوره؟گفت عالیه هم خیلی باهوشه هم پسر خوبیه هم حرف گوش کنه ...خیلی خوشحال شدم داشتم میرفتم روی پله ها معلم اصلیش رو دیدم از اون پرسیدم گفت خیلی بی انگیزه و بی علاقه شده بی حال و حوصله هست سرش رو میزاره رو نیمکت و تو عالم خودشه اول سال خیلی انگیزه داشت و جنب و جوش داشت ولی حالا اصلا
به این نتیجه رسیدم با معلمش نتونسته رابطه خوبی برقرار کنه وگرنه معلم قرآنش که خیلی راضی بود معلم علومش هم همینطور ....جالب اینجاست که بازم تاکید کرد داروشو بدم ....توی دلم گفتم خانم عزیز این جنب و جوش اول سال به خاطر نخوردن دارو بود و این بی حالی به خاطر دارو هست دارو باعث میشه ساکت بشینه و طبیعتا بی حال و حس هم میشه
دیشب میگفت مامان خانم پارسال خیلی خوب بودمهربون بود و به من جایزه میداد ولی این خانم رو دوست ندارم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام پروین جون.چقدر خوب بود بعضی انسانها یه کم وجدان داشتند.یه کم در برابر دیگران رو راست بودند........مشخصه رفتار نامناسب معلم باعث شده پسرت توی کلاس بی انگیزه باشه.اگر بی تفاوت به درس بود باید معلمهای دیگه هم نظر همون معلم رو میدادند.انشاالله امسال رو با موفقیت به پایان میرسونه.توکل به خدا............
سومیسو جان باور میکنی همش دارم روزشماری میکنم امسال تموم بشه خیلی اذیت شدم هم خودم هم پسرم ....دیروز پسرم رفته بود درس رو جواب بده یکی از بچه ها کتابش رو پاره کرده بود با تعریفهایی که میاد تو خونه میکنه معلوم میشه واقعا بچه های کلاسشون شلوغ هستند من نمیدونم معلمش چرا برای من اینقدر پیاز داغش رو زیاد میکنه؟البته مامانهای دیگه هم میگن به ما هم همینها رو میگه و کلا از بچه ها جلو مادرها تعریف نمیکنه من نمیدونم از یه بچه کلاس دومی چقدر انتظار داره؟ولی مامانای دیگه چون بچه هاشون بیش فعال نیست و دارو نمیخورن اهمیتی به حرفهاش نمیدن اما من همش فکر میکنم مثلا فلان روز حتما نصف قرص خورده اینطوری شده یا قرص نخورده اون طوری شده
سلام دوست جونا . خوبید
پروین جون اصلا ولش کن این معلمه رو . اگه همش داره گله می کنه از بچه ها تازه شما باید بری به مدیر مدرسه اعتراض کنی که این خانم روشش همش مبتنی بر شکایته و اصلا تشویق تو کارش نیست . با چند تا از مامانها متحد بشین برین پیش مدیر ازش شکایت کنید .
سومیسو جونم میشه زحمت بکشی و بگی گل پسرت که می گی عدم تمرکز داشت چه رفتارها یا حالاتی داشت که شما متوجه شدید کبود تمرکز داره ؟ ببخشید . بازم ممنون
پروین جان سلام.به قول شما از یه دانش آموز کلاس دومی مگه باید چه توقعی داشت؟نمیشه که همش ساکت بشینه.بعضی معلمها اعصاب اصلا ندارند.
پسرم هم خدارو شکر از نظر آموزش مثل زمانی هست که دارو میخورد.شیطونیش هم فرقی نکرده.طفلک خیلی لاغر شده از وقتی ریتالین مصرف میکنه.قدش هم بلنده و لاغریش مشخصه.دعاکن پروین جان.منم برای پسرت همیشه دعا میکنم به زودی دارو نخوره.
مامان ایلیا جان سلام.پسرم اوایل که به دکترمراجعه کردم علاوه برگفتارضعیف،تمرکزکمی هم داشت.مثلا بهش میگفتم برو از روی میز،یه چیزی رو بیار،میرفت سمت میز و گیج میشد چی بیاره.ولی وقتی موبایلم دستش میرفت خیلی سریع آهنگ گوشیم رو عوض میکرد،زبان گوشی و خلاصه در عرض چند دقیقه گوشی رو زیر و رو میکرد!!!وقتی باهاش حرف میزدم اصلا توجهی نداشت و شعرهایی رو که براش میخوندم به هیچ عنوان حاضر نمیشد حفظ کنه.براش کتاب میخوندم حواسش پرت میشد.نقاشی بهش میخاستم یاد بدم اصلا همکاری نمیکرد و خودش هم یه خط میکشید و سریع بلند میشد.تا اینکه دکترش کلاسهای آموزش ذهنی و گفتار رو شروع کرد و من هم پابه پای مربیاش باهاش تمرینهارو شروع کردم.اوایل خیلی براش سخت بود.باورم نمیشد حتی بتونه بنشینه و آموزش بگیره.ولی با کمک خدا علاقمند شد.مامان ایلیا من خودم هم زمانی که پسرم سنش کمتر بود زیاد براش وقت نذاشتم.پس شما الان از این دوران طلایی ایلیا به بهترین شکل ممکن استفاده کن.گرچند میدونم شما چقدر مراقب آموزش پسرت هستی.الان خدارو شکر پسرم خیلی بهتر شده.ولی هنوز هم باید باهاش زیاد کارکنم.
سومیسو جونم پسر منم الان خیلی شبیه پسر شماست. پس منم رمیدوار باشم که پسرم سر موقع به مدرسه بره.
تصمیم گرفتم در مقابل ریتالین مقاومت کنم و فعلا بش ندم. سومیسو شما چند سال به پسرت ریسپریدون دادی
پسر من الان یه سال بیشتره شبی یه نصف میخوره
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سومیسو جون پسرت از چند سالگی تونست کامل مدادودستش بگیره ونقاشی بکشه وبنویسه؛
پسرم کامل نمیتونه مداد دستش بگیره خیلی کمرنگ میکشه؛دوچرخه سواریم بلد نیست؛ همچنین لی لی کردن؛جدیدا یاد گرفته روی یه پا وایسته؛جفت پا هم بلده بپره وبدوه؛
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
2810