2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981299 بازدید | 11748 پست
سلام؛سومیسو جون خداروشکرنوار مغزش نرمال بود؛برای گفتارشم گفت برای اطمینان بیشتر از مغزش ام آرآی بگیر؛دارو براش شربت آکوامارین نوشت؛گفت شبی یه نصف ریسپریدونو ادامه بده واگه لازم شد قبل کلاسش بش یک چهارم ریتالین بده؛
شما برای پسرت ام آرآی نگرفتی؟ به نظرتون ریتالین بدم؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان حسن جون.خداروشکر مشکلی نداشت.شربتش خیلی خوبه.به پسرم هم ازاین شربت داده.من ام آر آی انجام ندادم.فکرکنم میگفتی پسرت هنوزمدرسه نمیره.نمیدونم مامان حسن جون،تشخیص دادن ریتالین با دکتر هست.ولی تا جایی که میشه حداقل قبل از مدرسه رفتن بهش نده.من که این چندروز با قطع ریتالین تغییرخاصی در پسرم ندیدم.فقط کمی لجبازی میکرد که اونم به خاطر مصرف دارو طبیعی هست.من دکتراشرفی رو خیلی قبول دارم.ریتالین هم من باراول گفتم اگه صلاح میدونه شروع کنه.چون اون موقع اطلاع زیادی از ریتالین نداشتم.ولی بااینکه دارم ریتالین رو قطع میکنم.اگرببینم تمرکزش داره کم میشه و باید بخوره بهش بازم ریتالین رو میدم.
پسرم گفتارش الان خیلی بهتر شده.ولی بازهم مثل هم سن و سالاش خیلی خوب نیست.ولی از وقتی نوشتن رو یاد داره میگیره براش خیلی خوب بوده.مثلا قبلا می گفت:مردسه،ولی حالا که میتونه بنویسه مدرسه درست میگه.مشکل اصلی من تمرکزش هست.دیدی چقدر مطبش بچه های مریض هستند؟من که هربار میرم خدارو شکر میکنم.مشکلات فرزندان ما حل شدنی هست.ولی بچه های معصومی که تا آخرعمر وضعیت خوبی ندارند چی............خدا به پدر و مادراشون و خودشون کمک کنه............برای تمام این کودکان دعا کنیم..........
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام به همه دوستای گلم .
سومیسو جونم پیشنهادت خیلی خوبه حتما اجراش می کنم . فقط قبلش باید خودم چند روز باهاش کار کنم تا براش جا بیفته . متاسفانه مامان شوشو اصلا همکاری نمی کنه که هیچ بهش بگی لج می کنه .
دیشب دوباره مهمون داشتم . دوست شوشو با خانومش بودن. یه بار قبلا ما اونا رو دعوت کردیم و یه بار اونا ما رو دعوت کردن و دیشب بازم ما اونا رو دعوت کردیم ولی هی به ایلیا می گفتم اسباب بازیت رو بیار خاله ببینه و فلش کارتت رو بیار خاله ببینه و.......... خلاصه در نهایت تعجب من ، دوباره جلوی اونا هم شعر خوند . باورتون نمیشه هنوزم فکر می کنم خواب دیدم . اصلا باور نمی شه ایلیا تو یه جمع غریب شعر خونده البته خانم دوست شوشو خیلی گله . خدا خیرش بده از ته دل دعاش کردم خیلی با ایلیا بازی کرد ( خودش بچه نداره فعلا ) . خلاصه اینم از دیشب البته خوب یه کارای بدی هم کرد ولی در مقایسه با کارهای خوبش میشه نادیده بگیریمشون . حالا امشبم خونه یکی از دوستامون دعوتیم . اونا یه دختر دارن از ایلیا 1 سال بزرگتره . ببینم امشب چیکار می کنه
گفتم اینا رو بگم که همونطور که لحظه های غم و غصه ام رو باهاتون تقسیم کردم خوشی و خوشحالی ام رو هم باهاتون تقسیم کنم . ایشالا هممون به زودی شاد و خوشحال باشیم

مونا خانومی نگرانی ات رو درک می کنم اما هی بخوای نظرت رو عوض کنی و شک کنی به هیچ جا نمی رسی . با توکل به خدا جلو برو و پیش یه دکتر درمان رو شروع کن ایشالا جواب می گیری اگه درست نشد بعد دکترت رو عوض کن . دکتری که پروین جون گفتن منم پسرم رو بردم پیشش . ولی الان نه من و نه پروین دیگه نمی ریم پیشش . یه جورایی بیشتر مادی بود و این حرفو به پروین زد که اشتباه خودشو بپوشونه . شما نگران نشو و تردید نکن
سلام مامان ایلیا جون.خیلی خوشحال شدم پسرگلت داره پیشرفت میکنه.خیلی خوبه توی جمع شعرمیخونه.باتلاشهای شما از این بهتر هم میشه.اگر مادرهمسرت همکاری نمیکنه.پس روی ایلیا کارکن تا خودش بدونه چه کاری براش بهتره.گاهی مامان بزرگا ازروی محبت کارایی میکنند که به ضرر بچه هاست.مامان منم یه مدت خیلی شکلات کاکائویی به پسرم میداد.چندبار بهش گفتم براش اصلا خوب نیست.ولی کو گوش شنوا!!!منم یه بار که رفتیم خونشون،شکلات خوری رو قبل از اینکه پسرم ببینه گذاشتم بالای یخچال،جوری که نبینه.به مامانم هم گفتم هربار شکلات میخوره شیطون تر میشه.دیگه هربار میریم خبری از شکلات نیست!اینطوری خودمون هم از شکلات خوردن محرومیم!!!!!!!!!!
سلاممممم دوستان گل حالتون خوبه؟
سومیسوی عزیز در جواب سوالت باید بگم من از 5 سالگی پسرم رو بردم دکتر گفت وقتی رفت مدرسه بهش ریتالین بدید و هیچ دکتری ریسپریدون رو برای پسر من تجویز نکرد ....حتی پارسال که بردمش دکتر گفتم نظرتون راجع به ریسپریدون چیه؟گفت برای پسر شما ریتالین مناسب تره پسر من جز ریتالین هیچ داروی دیگه ای مصرف نکرده تا حالا

مونای عزیز میدونستم پستهام نگرانت میکنه به خاطر همین عذرخواهی کردم به قول مامان ایلیا شاید چون از شروع نوروفیدبک پسر من همش واکنش منفی نشون داد و از طرفی ظرف 50 روز 700 هزارتومن هزینه کردم دکتر برای اینکه طلبکارش نشم اینارو گفت به خاطر همین میگم واقعا تو این دوره و زمونه نمیشه به هیچ کس حتی پزشکها اعتماد کرد...اتفاقا این هفته میخوام پسرم رو ببرم پیش همون روانپزشکی که میگفت تا کلاس پنجم باید ریتالین بخوره و حرفهای این دکتر رو بهش منتقل میکنم و میگم اگه واقعا ریتالین اینقدر عوارض داره چرا شما در وحله اول این دارو رو تجویز کردین و هیچ راه دیگه ای به من پیشنهاد ندادین؟و اگه این عوارضی که میگن درست باشه تا کلاس پنجم که دیگه چیزی از پسر من نمیمونه

مامان ایلیا پسر منم تو سن پسر شما وحشتناک شیطون بود و غیر قابل تحمل الان خیلی بهتر شده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
در ضمن منم مثل سومیسو و مامان ایلیا فقط اینجا رو برای دردودل کردن دارم ...دوستان عزیزی که خدای نکرده پستهای ناراحتشون میکنه و استرس بهشون منتقل میشه میتونن پستهای منو نخونن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام پروین عزیز.اینجا به نوعی یه جای آرامش بخش برامون شده و همونطور که گفتی مامانهای عزیزی که تاپیکهایی باعث ناراحتیشون میشه،میتوننداون تاپیکهارو نخونند.ممکنه تنونیم گاهی مشکلات هم رو حل کنیم.ولی اینجا تاپیک مشکلات بچه هامون است و ما به امید حل مشکلاتشون میام اینجا.بگذریم.................
این چندروز با قطع قرص،خدارو شکر پسرم مثل قبل بوده و تغییر خاصی نداشته.از نظردرسی هم فرقی با زمانی که قرص میخورد نداره.فقط چند روزپیش لجبازی میکرد که اونم فکرمیکنم طبیعی بود.ولی اگر ببینم تمرکزش کم داره میشه،ریتالین رو شروع میکنم و دیگه تا دکترش نگه قطع نمیکنم.پروین جان هروقت رفتی پیش روانپزشکه نتیجه رو حتما لطف میکنی بهم بگی.ممنونتم.
سلام
ممنون سومیسو جان . گل پسرت خوبه ؟
پروین جان شما خوبی ؟
دیشب مهمونی بودیم . یه دختر داشتن یک سال بزرگتر از ایلیا . ولی دختره یه کم خسیس بود و زیاد وسایلش رو به ایلیا نمی داد . ایلیا خیلی خوب بود و قشنگ با دختره بازی کرد و دوباره شعر خوند و خلاصه ازش راضی بودم حسابی. فقط اخر شب خسته و کلافه بود که یه کم از روی مبل ها بالا رفت و من و شوشو که دیدیم بی حوصله اس یسریع اومدیم خونه . البته هنوز تو سلام و خداحافظی و حاضرجوابی کردن خجالت می کشه اما اینکه تا اینجا هم پیش اومده بدون هیچ کار خاصی از طرف من ، عالیه و خوشحالم . امروز باید به خاطر این سه روز کارهای خوبش کلی جایزه و سرزمین عجایب و....... براش بگیرم . با جون و دل براش می گیرم . به شوهرم گفتم ببین بچه وقتی توی جمع باشه چقدر خوب برخورد می کنه . این طفلی از وقتی به دنیا اومده همش تنها بوده.
سلام مامان ایلیا جون.خیلی خوشحالم پسرگلت داره هر روز بهتر میشه.پسرم خدارو شکر با زمانی که دارو میخورد فرقی نداره.از نظر درسی تغییری نداره.فقط کمی لجبازی میکرد که بهش حق میدم.باالاخره بدنش به قرص عادت کرده بود.خداکمک کنه تمرکزش کم نشه که مجبورم بهش قرص رو بدم.مامان ایلیا عزیز،همین که آرومتر شده خیلی جای امیدواریه.سلام و خداحافظی هم حتما با آموزشهای خوب شما به زود یاد میگیره.موقعی که براش قصه میگی شخصیت داستان رو بگو که سلام نمیکرد و قصه رو ادامه بده.تاثیرپذیری در قصه،برای بچه ها زیاده.پسرم وقتی کار اشتباهی انجام میده،شب که میخام قصه بهش بگم،همون کاراشتباهش رو توی قصه براش تعریف میکنم.همین باعث میشه روی اون کارش بیشتر فکر کنه.موفق باشی.
خدا رو شکر سومیسو جونم . ایشالا که با همکاری گل پسرت قرصش قطع بشه که شما هم از نظر روحی ارومتر بشی گلم.
میدونی سومیسو جون پنج شنبه که مهمون داشتم ایلیا برای اولین بار گفت مامان من از مهمونامون خجالت می کشم . من تا الان فکر می کردم ایلیا از غد بودنشه که ارتباط برقرار نمی کنه اما حالا می فهمم از خجالتشه . توکل بر خدا ولی تا همین جا هم خیلی خوبه و خوشحالم . تصمیم گرفتم یه هفته ای ببرمش خونه بابام اینا ببینم با دختر خواهرم بازی میکنه و رفتارش با بقیه چطوره و اینکه تو جمع باشه براش چه تاثیری داره . اگه دیدم توی جمع بودن برا مفید بود خونه ام رو می برم شهر مامانم اینا زندگی می کنم . مردم از تنهایی ولی بیشتر از هر چیز سلامت روح و روان پسرم برام مهمه
مامان ایلیا خداروشکر که پسرت رفتارش بهتر شده مطمئن باش بهترم میشه نگران سلام و خداحافظی نباش تازه بچه های کلاس پسر من وقتی تعطیل میشن و از کلاس بیرون میان با اینکه من و بقیه مامانهارو میشناسن اصلا سلام نمیکنن به جز تک و توکی تازه اینا 8 سالشونه پسر شما که نصف سن اینها رو داره

سومیسو برای پسرت خوشحالم امیدوارم برای همیشه از دارو بی نیاز باشه اگه مشکل رفتاری نداره و فقط مشکل عدم تمرکز هست اونم با چندین بار تکرار حل میشه

پسر من فعلا داره نصف قرص میخوره از نظر درسی فعلا مشکلی نداره تا ببینم خدا چی میخواد و معلمش چی میگه....معلم پسر من یه اخلاق خیلی بد داره که جلو مادرها همش نقطه ضعف بچه ها رو بزرگ میکنه من هنوز نشنیدم از بچه ای جلو مادرش تعریف کنه
مامان ایلیاجون خواهش میکنم.خوشحال میشم بتونیم از تجربیات هم در حل کردن مشکلاتمون استفاده کنیم.البته که حضوربچه هامون در جمع خیلی براشون مفیده.یکی از مهمترین عواملی که باعث شدپسرم دچاراین مشکلات در کودکی بشه این بود که من به خاطر مشکلاتم زیاد بیرون نمی بردمش.زیاد توی جمع نبود.ولی از وقتی که زیاد بیرون بردمش و توی جمع رفت خیلی بهتر شد.متاسفانه زندگی اینقدر پیچیده شده که بچه های طفلک رو گاهی قربانی مشکلاتمون می کنیم.ولی من دیگه گذشته رو گذاشتم کنار.بچه های ما هنوز اول راه هستند.با کمک خداوند و تلاش ما حتما روز به روز بهتر میشن.
پروین جون،ممنونم.منم همیشه برای پسرت دعا میکنم به زودی دیگه ریتالین مصرف نکنه.مشکل رفتاری که خدارو شکرنداره.همون شیطنت پسربچه هارو داره.تمرکزش هم خوبه،یعنی مثل زمانی هست که دارو مصرف میکرد.خدا به تمام بچه هامون حتما کمک میکنه.متاسفانه پروین جان اکثر معلمها همینند.کمترمعلمی هست با شرایط دانش آموز کناربیاد.خدارو شکر معلم پسرم هربار میرم میگه مثل تمام بچه ها که شیطنت دارند شیطنت پسرت رو تحمل میکنم.فقط خداکمک کنه تمرکزش کم نشه.پروین جان به پسرت قرص امگا3میدی؟دکتر پسرم ازهمون اول فقط شربت آکوامارین و فروگلوبین رو داده.خودم میتونم بدون تجویز پزشک بهش بدم.
2810