2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981532 بازدید | 11748 پست
گانش عزیزم گفتی عذاب وجدان؟ باور کن تا همین چند وقت پیش یار جدا نشدنی من بود . عزیزم همه این فکر ها رو بریز دور و شروع کن
دوست جونا می ترسم خودمو چشم کنم ولی باورتون نمیشه چقدر سرحالم . نمی دونید که این روزها چقدر ایلیا می خنده . با تمام وجودش . تازه الان بعد 4 سال فهمیدم چقدر خنده های پسرم زیباست .بعد از 4 سال دارم شادی رو تو صورت گلم ، امید زندگی ام میبینم . خدایا منو ببخش . خیلی در حقش بد کردم .
یه چیز دیگه اگه یادتون باشه قبلا گفتم ایلیا خیلی تو خواب وول می خوره و پاهاش رو میاره بالا و می کوبونه پایین و کلی شیلنگ و تخته میندازه . دیشب خیلی اروم خوابید . خیلی کم نکون خورد . یعنی میشه استرس کم شده باشه ؟
مامان ایلیا ازت ممنونم خواهرم هم که پسر 17 ساله شو برده بود میگفت اونقدر منو ترسونده که از مطب تا خونه اشک ریختم و تا چند روز به هم ریخته و افسرده بود به خواهرم گفته بود پسرت خیلی مشکل داره و چون تغذیه اش خوب بوده تا حالا داغون نشده در صورتیکه پسر خواهرم بهره هوشی فوق العاده ای داره و جزو بهترینهای تیزهوشان بوده الان مدتیه که بی حوصله شده و تمرکز لازم رو نداره تازه همینطوری هم از جزو بهترینهای کلاسشونه شماره بیمارستان رو هم بزار ی لطف میکنی راستی قرار بود آذرماه بری پیش دکتر بهرام نژاد رفتی یا نه؟

مامان حسن صالح پور متخصص غدد اطفال هست
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه پروین جون . گفتم بذار حالا که دارم می رم پیش این دکتر تا اخرش برم بلکه جواب بگیرم . وای خدا رو سیاه شدم . شوشوم خیلی از دکتر خوشش نیومد و گفت به نظرش دکتر به مسایل مادی بیشتر فکر می کنه تا خود بچه ها . من گوش نکردم بهش .
دکتر اسلامی روزهای شنبه و دوشنبه هستش و دکتر پرورش فکر کنم یکشنبه و سه شنبه . باید از روز قبل از ساعت 3 ظهر تا 9 صبح روز بعد زنگ بزنی و نوبت بگیری . شماره اش هم 2268740 . کد شهرمون رو هم که می دونی . تلفن گویا داره . من که امروز زنگ می زنم همون ساعت 3 . ممکنه سرشون شلوغ باشه و برای چند وقت دیگه نوبت بدن
پروین جون یه پیشنهاد : ببین بس که هی این دکتر و اون دکتر رفتی هم خودت و هم بچه ات رو کلافه کردی . بابا یه مدت بیخیال شو . داروش رو بهش بده و یه سری جاها که افراد ممنوعه دارن نرو و این همه وقت و هزینه ات رو با خانوادت بگذرون . من دلم برای دخترت میسوزه . طفلی کلا بیخیالش شدی . تو سن حساسیه . دخترها خیلی به مادرشون تو این سن نیاز دارن . وقتت رو برای پسرت بذار و از نظر روحی شارژش کن . براش وقت بذار و بازی کن و ببرش بیرون و به تفریحاتش برس . چند تا دوست خوب براش پیدا کن با اونا رفت و امد کنه. اونا بیان خونه شما ، پسرت بره خونه اونا . خلاصه ساپورت معنوی اش کن تا مالی . اینقدر وسواس به خرج نده . داری خودت و بچه ات رو داغون می کنی . هر بار این همه مسافت رو می یایی و می ری اخرشم این حرفا رو زده ؟ من نمی دونم فکر کرده شما دور از جونت از پشت کوه اومدی ؟ منم تا الان ندیدم جایی بگن نورو فیدبک با ریتالین جواب نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مامان ایلیا خودمم به این نتیجه رسیدم دیشب همش به این موضوع فکر می کردم به خاطر همین همش دو دلم که بلیطهارو کنسل کنم و تهران نیام چون تنها باید بیام البته شوهرم میاد ولی دخترم امتحان داره تا 24 دی و جز خونه خودمون جای دیگه ای نمیتونه تمرکز کنه به خاطر همین شوهرم باید پیشش بمونه از طرفی عذاب وجدان میگیرم و میگم اگه این پرولاکتین بالا کار دستش بده چکار کنم؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
حالا این دفعه رو برو تا خیالت راحت بشه ولی دیگه بعدش بیخیال شو . منم از وقتی روی اصلاح رفتار پسرم متمرکز شدم به عینه دارم تغییرات رو توش می بینم . خوبه یه اب و هوایی هم عوض می کنید . اگه میتونی برنامه تهران رفتن رو کنسل کن و بزار برای بعد امتحانات دخترت که اون رو هم با خودتون ببرین . بیچاره اونم یه هوایی بخوره . چهارتایی برید حالشو ببرید . از اونجا هم اگه مرخصی داشتید و تا جواب ازمایش اماده بشه برین مشهد .
مامان ایلیا انشاالله بهتر از اینم میشه ....
پروین جون مگه پسرت مشکل خاصی داره که پیش این دکتر میبری ؟
به نظرم یه دوره نورو فیدبکو تموم کن و ریتالینم ادامه بده به حرف دکترم اصلا توجه نکن ...کاش پسرتو کلاس ورزش بذاری مثل ژیمناستیک
من میخوام پسرمو بذارم ژیمناستیک
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سومیسو جون پسرم برای نوار مغز باید حتما بخوابه آخه این به سختی خوابش میبره به نظرت برای شنبه بین مریض وقت میده؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام مامان حسن جون.برای نوارمغزی قرص میده بهش که برای مدتی به خواب عمیق میره.تماس گرفتی بگو که هرچه زودتر باشه بهتره.امیدوارم نتیجه ی خوبی بگیری.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان حسن به پسر من که قرص نداد البته پسر من خب بزرگتر هست ولی باید موقع نوار مغز تکون نخورن پسرم از وقتی نوروفیدبک میره حرکات تکانشیش خیلی بیشتر شده حس میکنم فایده نداره کلاس ورزشی هم هم ژیمناستیک میره هم شنا ....پیش دکتر غدد هم برای اینکه پرولاکتین خونش بالا هست میبرم
سومیسوی عزیز همین وول خوردنها پسر من تازگیها همش شکلک در میاره انگار انرژیش رو اینجوری تخلیه میکنه...یا مثلا باباش میگه دیروز رسوندمش مدرسه تا رسیده تو کلاس کلاهشو درآورده و زده تو صورت همکلاسیش مثلا میخواسته شوخی کنه همکلاسیش هم جلو باباش چیزی نگفته ولی بعد پسرم رو زده بود پسر منم اونو زده بود ...بچه خشنی نیست و قصد اذیت نداره ولی با این رفتارها بقیه رو از خودش متنفر میکنه...موقع مشق نوشتن همش وول میخوره از کنار خواهرش رد میشه میزنه به پاش و به قول خودمون همش کرم میریزه
نازی جون پسر من امسال و مخصوصا تازگیها به زور سر درس و مشقش میشینه همش باهاش درگیرم به خاطر درس و مشق ....یادمه شما همش میگفتی مدرسه برای پسرت بازدهی نداشت و معلم اصلیش شما بودی حامد به راحتی مینشست یا شما هم اذیت میشدی و مثل من خیلی سروکله میزدی یه راهکاری هم در این زمینه به من بده
پروین به نظر من پسر بچه ها در سن ابتدایی دو دسته هستند یا قوی و قلدر و سردسته یا ضعیف و زیردست.

کمتر بچه ای هست که میان حال باشه. من فکر می کنم پسرت از نوع قوی و سردسته هست برای همین نسبت به بچه های دیگه احساس برتری می کنه.

باید احساساتش را تحریک کنی. باید رقیق القلب بودن را بهش یاد بدی. باید بفهمه وقتی آزار می ده دیگران نسبت بهش چه حسی دارند.
گرچه فکر می کنم تا حدودی هم طبیعی هست و جای نگرانی هم نداره.

در این زمینه من هم مشکلاتی داشتم منتها حامد همیشه ضعیف و زیردست بود چون جثه ریزی داره. و چون از طرف سردسته ها مورد آزار قرار می گرفت همیشه سعی می کرد حرص و عصبانیتش را سر بچه های هم ردیف خودش خالی کنه. به تدریج بهتر شد پدرش خیلی در این زمینه باهاش صحبت می کرد مخصوصا در مورد حیوانات . بارها و بارها حیوانات و مخصوصا پرنده ها را آزار داد ولی به مرور یاد گرفت که نسبت به دیگران هم احساس محبت بکنه.
حالا هم خیلی با بچه ها درگیر میشه ولی خودش میگه آخرش از هم معذرت خواهی می کنیم و دوباره دوست می شیم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........