2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981537 بازدید | 11748 پست
پیشاپیش تولد امیر مهدی عزیز را هم تبریک می گم

مرجان جونم (هم اسم خودم هستی)
بیخیال آقای همسر، اگه دعوا بخاطر مسائل زناشویی هست ولش کن به امان خدا، درست میشه. یه چند روزی بهش موز، جو، تخم مرغ بیشتر بده.
امان از این مردا.....

یه روز از اون وری می افتن، یه روز از این وری....
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ایلیا

مامان ایلیا

مامان ایلیا

خواهش می کنم دیگه لفظ شیپور چی رو بکار نبر!!!!
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم

چقدر دلم براتون تنگ شده بود ....چقدر دلم میخواد باهاتون دردودل کنم ...انگار خداروشکر اوضاع همه تون روبه راهه اما اوضاع من چندان رو به راه نیست ...سر در گم شدم نمیدونم چکار کنم؟نمیدونم حرف کدوم دکتر رو قبول کنم اصلا نمیدونم به کی اعتماد کنم؟

پنج شنبه بعد از 16 جلسه نوروفیدبک رفتم پیش دکتر تا از روی نوار مغز مشخص کنه پسرم به نوروفیدبک جواب داده یا خیر؟...قبل از نوار مغز ازم پ=رسید پسرم پیشرفتی داشته یا نه؟...منم گفتم نه حرکات تنشی بیشتر شده لجبازیش بیشتر شده به درسهاش اهمیت نمیده ...دکتر گفت خب نوار مغز میگیریم بعد از گرفتن نوار مغز از من خواست برم تو اتاق تا نتیجه رو برام تفسیر کنه ...یکسری عکسها نشونم داد که من ازشون سر در نمی آوردم و گفت بی انصافی نکنید نوروفیدبک جواب داده ...گفتم پس چرا من هیچ تغییر مثبتی ندیدم ؟بعد هی عکسها رو مرور کرد و هی با تاسف سر تکون میداد و میگفت ریتالین کارو خراب کرده ...ریتالین اثر نوروفیدبک رو خنثی کرده ریتالین اصلا داره مغزو خراب میکنه این حرکات تنشی بیشتر به خاطر ریتالینه ...گفتم آقای دکتر ولی ریتالین آرومش میکنه تمرکزش رو زیاد میکنه درسش خوبه نمراتش خوبه فقط دچار تیک میشه...گفت تیک که خوبه حالا چند سال دیگه میفهمید که ریتالین با بچه تون چکار کرده؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون تروخدا اینقدر خودخوری نکن .....

امان از این ریتالین و عواقبش.....

باور کنید وقتی تک تک پست ها را می خونم و درموندگی ها را می بینم نمی دونم چی باید بگم !!!!

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام پروین جان.تعجب کردم از حرف دکتره!!!مطمئن باش ریتالین مغز رو خراب نمیکنه.پسرم رو 2ماه میشه میبرم پیش متخصص کودکان کار درست!!برام خیلی از ریتالین صحبت کرد.گفت کمترین دوز رو به پسرم میدم و برای اینکه خیالم هم راحت باشه هر9ماه چکاپ انجام بدم.متاسفانه توی مملکت ما هر کسی به فکر جیب و درآمد خودش هست.دکتره تخصصش نوروفیدبک هست،حرفهایی از ریتالین گفته به شما تا بازم نوروفیدبک رو ادامه بدی.من که امسال رو بهش ریتالین میدم تا ببینم با تعطیلی مدارس میتونم کمتر یا به امید خدا قطع کنم.البته ببینم دکترش چی صلاح میدونه.وقتی با ریتالین همه رفتارشون خوب میشه فعلا تنها چاره مون همینه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام مامان ایلیا وقتی پستاتو میخونم انرزی میگیرم امیدوارم رابطتون از این هم بهتر بشه من بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم دلم به ایلیا میسوزه هی میگم نکنه به خاطر کم توجهی من ظربه بخوره آخه انقدر اذیت میکنه که اعصاب نمیذاره واما در مورد جابه جاییت به شهر خودت من هم 7 سال تو غربت بودم با این تفاوت که نه خونواده ی من بودن نه خونواده ی شوشو یاشار خیلی با این موضوع راحت کنار اومد چون بچه ی تقریبا آروم وسازگاری بود ولی ایلیا با اینکه سن کمی داشت بودن در جمع و شلوغی رو خیلی دوست داشت هر وقت به تهران میومدیم بعد از برگشت چند روز بیقراری میکرد تا میرفت مهد یواش یواش نرمال میشد الان که 2 سالی میشه که برگشتیم تهران از این لحاظ بهتر شده چون تنهایی اینجور بچه هارو داغون میکنه چون خیلی پر شروشوروپر انرزی هستن
الهی تو چه بی انتها می بخشی وما چه حسابگرانه تسبیح می گوییم
سلام پروین جان خانومی نمیدونم چی بچم ولی نباید با حرف یه دکتر خودتو ببازی بد نیست با دکتر دیگه ای مشورت کنی
الهی تو چه بی انتها می بخشی وما چه حسابگرانه تسبیح می گوییم
میدونید نازی جون نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد آخه من روز اول بهش گفتم روانپزشک برای پسرم ریتالین رو تجویز کرده بهش بدم یا نه؟گفت بدید نگفت ریتالین و نوروفیدبک با هم جور در نمیاد حالا میگه ریتالین اثر نوروفیدبک رو خنثی کرده نمیدونم واقعا راست میگه یا ترسید طلبکارش بشم چون قبل از منم یه خانمی اومده بود و داشت دعوا میکرد که پس از 35 جلسه هیچ تغییری حس نکرده و به دکتر میگفت اگه تضمین میکنید تا من ادامه بدم

دوستان عزیزی که به بچه هاتون ریتالین میدید شهرهای بزرگ پیشرفته تر هستند تو رو خدا از پزشک بچه هاتون بیشتر تحقیق کنید راجع به عوارض ریتالین اگه کبد و کلیه رو از کار میندازه و مغز رو خراب میکنه به نظر من پسر خودمومیگم مدرسه کودکان استثنایی بره بهتره تا این دارو روبخوره

از پنج شنبه کارم شده گریه و کابوس دیدن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
[جالب اینجاست که گفت نوروفیدبک رو ادامه میدیم ....گفتم آقای دکتر شما دارید میگید ریتالین اثرش رو خنثی میکنه و من خودم به این نتیجه رسیدم که ریتالین براش موثر بوده پس چطور دوباره ادامه بدم ؟بهتر نیست تابستون که پسرم دارو نمیخوره نوروفیدبک رو انجام بدم؟....گفت باشه پس نوروفیدبک رو ادامه ندید ولی به کاردرمان بگید روی اضطرابش کار کنه که من دیگه حالم از هر چی دکتر و کاردرمان هست به هم میخوره
پروین جون

قبلا هم بهت گفتم نوروفیدبک یه برنامه مستمر و طولانی می خواد تا نتیجه اش را نشون داده. هشتاد درصد هم موفقیت داره. و بیشتر برای کسانی استفاده میشه که سطح تمرکزشون پایین هست. برای کسانی که بیش فعال از نوع تکانشی هستند زیاد تاثیری نداره.

ریتالین فقط سطح دوپامین را در مغز به حد اعتدال می رسونه اون هم برای مدت دو ساعت. یک عدد قرص ریتالین از زمان مصرف یک ربع تا نیم ساعت بعد اثر گذاریش شروع میشه و حداکثر تا دو ساعت.

در مورد اثرات تخریبی اش هم در ایران باور کن هیچ آماردقیقی در دست نیست.

این دارو در حقیقت یه جور مخدر هست مثل استامینوفن کدئین دار. و قطعا عوارض کوتاه مدت و درازمدت داره.

ولی همیشه باید اینو در نظر داشته باشیم که عوارض دادن قرص و عوارض ندادن قرص در یک ترازو هستند و باید توسط روانپزشک و خود خانواده سنجیده بشن.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

در مورد دکتر صالح پور هم من یکشنبه 17 دی ماه نوبت دارم آنقدر خسته شدم از این دکتر و اون دکتر که دیروز با شوهرم یه دعوای اساسی کردم و گفتم میرم بلیطها رو کنسل میکنم و تهران نمیرم آخه من دیروز ماموریت بودم شب اومدم میبینم پسرم در کیفشو باز نکرده و یه عالمه هم مشق داره منم به شوهرم گفتم منتظر بودی من بیام تا باهاش سروکله بزنم؟خجالت نمیکشی یه زن تنها باید این بچه رو این شهر و اون شهر ببرم حالا یه روز نبودم این وقت شب مشقاش مونده...اونم گفت خودت وسواس داری بچه چیزیش نیست بزارش به عهده خودم ....
از لطف شما هم ممنونم چند تا فامیل تهران داریم ولی من اگه تهران ماندگار شدم میرم مهمانسرای اداره مون
پروین گلم راستش چند وقتیه منم نسبت به این دکتر تردید پیدا کردم . اخه یه سی دی شعر رو 6000 تومن به من فروخت . الان دو تا سی دی رو با هم اونم تو بسته بندی می دن 2500 تومن . خیلی پولکی هستش به نظر من .
چند روز پیش ایلیا سرما خورده بود بردمش دکتر . خلاصه صحبت از روانشناس شد اسم اقای دکتر رو گفتم اما نمی شناختش . گفت تو کنگره های علمی ندیدمش تا حالا . گفت وقتی بیمارهای شهر ما می رن پیش دکترهای شهر تهران ، دکترهای شهر تهران می گن تا خانم دکتر پرورش و خانم دکتر اسلامی هستم چرا شما می ایید تهران ؟ می گفت تو از شهر ما فقط این دو تا خانم دکتر تو کنگره های علمی شرکت می کنن . راستش خانم دکتر پرورش از فامیلای مادرشوهرمه و بنا به پاره ای از مسایل نمی خوام برم پیشش اما می خوام امروز زنگ بزنم برای خانم دکتر اسلامی وقت بگیرم اما هر دوتاشون تو کلینیک بعثت هستن . با دفترچه بیمه ( تامین اجتماعی ) ویزیتشون 2500 تومنه یعنی یک دهم هزینه ویزیت اقای دکتر . می گم بد نیست شما هم پسرت رو بیاری پیششون . شماره تلفن بیمارستان رو گرفتم اگه خواستی بگو برات میذارم
سلام نازی جان خوبی خانومی کم پیدایی
عزیزم من فقط و فقط اینجااین اسم رو به کار می برم . چون اولا خیلی سختمه هی تایپ کنم ( پسر خاله شوهرم که نه ماه از ایلیا بزرگتره ) و دوما با همین اسم حرصم رو خالی می کنم . این خیلی بهترهاز اینه که اونا پسر منو با اسمش و لقب جان و عزیزم صدا می کنن اما حرصشون رو با عصبی کردن بچه ام جلوی بقیه و تحریک کردنش به انجام کارهای نا معقول خالی می کنن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
خداقوت به مادرای عزیزی
منم این هفته از دکتر اشرفی برای پسرم وقت گرفتم ....
صالح پور تخصصش چیه؟
پروین جون کاش نو
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین جون کاش مدرسه تعطیل میشه ببری نورو فیدبک که تو اون چند ماه ریتالین ندی
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار