2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981524 بازدید | 11748 پست
وای مرجان تروخدا کوتاه بیا....

مثلا تولد پسرت هست . یه کیک کوچولو توی خونه درست کن. اصلا از همین پودر کیک های آماده بگیر.
وسایل تزئین هم توی خونه اگه نداری با چند تا بادکنک سروتهش را جمع کن. برای کادوی تولد هم سخت نگیر.
یه بسته مداد رنگی کوچولو و یه دفتر نقاشی هم اگه قشنگ بسته بندی بشه و با هیجان داده بشه برای بچه های این سن از صد تا کادوی جوروجوار جالب تره.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تجربه هم از خودم براتون بگم.

من هم یه مواقعی همین مشکل الان مرجان را داشتم. تولد، میهمانی، عروسی و هزار برنامه دیگه که میشد معمولا آقای همسر در مود پول خرج کردن نبودند برای همین خیلی گرفتار می شدم و بعضا در معذوریت هم قرار می گرفتم.

دیگه چند ساله عادت کردم اگه یه وقت یه جنس مناسبی ببینم و پول داشته باشم حتما می خرمش برای روز مبادا.

مخصوصا از نی نی سایتی ها خیلی خرید کردم و همیشه هم راضی بودم.

الان چندین تکه اسباب بازی های خوشگل و نو دارم که به قیمت مناسب خریدم و گذاشتم برای روز مبادا.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نه مرجان این کار را نکن.

تولد امیر را با گریه خرابش نکن. اتفاقا الان فرصت خوبیه که یه سری مسائل مالی را برایش توجیه کنی. بالاخره بچه ها یواش یواش باید این مسائل را یاد بگیرند.

متاسفانه قلب شیشه ای ما خانم ها وقتی به قلب سنگی آقایون برخورد می کنه هزار تکه میشه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مرجان محبت را هیچ وقت گدایی نکن از هیچ کس ....
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین در مورد سئوال آخری که پرسیدی جواب می دم . منتها الان وقت ناهار و بچه ها از راه می رسن. در اولین فرصت...
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مرجان عزیزم مهم نیست هدیه چی به بچه هامون می دیم مهم عشقیه که براش می ذاری . در ضمن از الان هم توقع بچه هامون رو بالا نبریم . باید یادشون بدیم ارزش معنوی هدیه ها مهمه نه ارزش مادی اش ( متاسفانه مادرشوهر من اینو یاد شوهرم نداده . رفتم کاموا خریدم برای شوهرم پلیور ببافم چون پول پلیورش رو خرج چیز دیگه ای کرد . الانم سر کاره با اینکه بهش گفتم اصلا یادش نیست یه سئوال نپرسیده پلیورم چی شد . مطمئنم زیادم تنش نمی کنه چون من زیاد وارد نیستم و احتمالا خوب از کار در نمی یاد ولی اگه اون برام چیزی بخره اونقدر جلوش می پوشم تا نخ نما شه )
مرجان جون نازی جون راست می گه اگه شده یک کادوی کوچولو و یک کیک ساده درست کنی امیر کوچولو رو نا امید نکن و دلشو شاد کن
مهم دل بچه است که مطمئن باش با کوچکترین چیزی شاد می شن
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
مامان ایلیا جون من نمی دونم خانوادت چطور برخوردی با بچه شیطون دارن ولی ایلیا قبلا البته الان بهتر شده خیلی شیطنت می کرد و با بچه ها لجبازی می کرد
من جای دیگه ای ممی نشستم ولی وقتی طبقه پایین مامانم خالی شد اومدم اینجا که کمی روحیم باز بشه و بتونم به بچه هام بیشتر برسم
ولی باورت نمی شه الان بیشتر از همیشه خودمو زندانی می دونم همینطور ایلیا این حسو داره
آخه من وقتی بچه خواهرم بالاست مجبورم در ورودیو قفل کنم چون ایلیا توی چشم رفته و خیلی وقتا دیدم که ایلیا اصلا مقصر نیست ولی اونو دعوا می کنن فکر کن مامان و بابا و خواهر خودم ایلیا رو خیلی دعوا می کنن و واقعا می بینم وقتی دختر خواهرم هست هیچکس دلش نمی خواد ایلیا بالا باشه
منم تقریبا بیشتر روز رو درو قفل می کنم تا حداقل بچه ام آسیب زیاد نبینه
پس ببین در دراز مدت می تونن پسرتو و بازیهای پر سرو صداشو تحمل کنن یا نه بعد جابجا شد
من روزی صد بار به خودم فحش می دم چرا اومدم اینجا که هم خودم زندانی بشم هم بچم حس کوچک شدن بهش دست نده
اصلا مامانمو بابامو دوست نداره و هر وقت مامانم میاد پایین می گه برو خونتون
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
نازی خانم سلام
کم پیدایی.بیا ومامامانای مستاصل رو یاری کن
من هم همین مشکل پروین جون رو باپسرم دارم اصلا نمیاد پای درس ومشق تامن باهاش کارکنم تکالیفش رو هم به زور مینویسه.
یک مدت هم طبق توصیه شما بی خیالش شدم البته قبلش هم باهاش جدی صحبت کردم که عواقب درس نخوندن چیه ولی انگار نه انگار اون هم اصلا یادش نمی اومد که درس ومشق داره
میدونی درسته که پسر من هم پرشر وشور وپرسروصداوپرحرف ولجبازوحرف گوش نکنه ولی اگه درمورددرس ومشق کاربه کارش نداشته باشیم وباهاش مهربون هم باشیم به قول باباش بهترین بچه ی دنیاست.

اساسا همه ی درگیری ماباپسرم به خاطر درس ومشقشه
باباش میگه اصلا ولش کن درآینده حتی اگه یک سوپر مارکت هم بزنه درآمدش ازمن که این همه درس خوندم بیشترخواهدبود
پروین جان سلام
اگه خاطرت باشه من حدودیکماه شاید هم بیشتره که داروی پسرم رو قطع کردم.من خیلی به دکتر پسرم اعتمادداشتم ولی بعد که باشما آشنا شدم متوجه شدم که دوز داروی پسرم خیلی بالاست(طفل معصوم روزی 2تاونصفی میخورد)وتاثیر چندانی هم براش نداشت واز همه بدتر تیک های خیلی بدی هم گرفته بود.
ضمن اینکه دراین دوسالی که پسر من دارو میخورددکترش براش چکاب هم ننوشته بود.آخرین باری که ریتالین رو گرفتم یک بروشور فارسی هم داشت که عوارض دارو رامفصل توضیح داده بودواین شد که من درمورد مصرف دارو تردید کردم
البته مشکل پسرمن بیشتراختلال تمرکزوکمبودتوجه است ودارو هم براش تاثیر چندانی نداشت
ولی بااین وجودهمیشه یک گوشه ی ذهنم این سئوال هست که آِیا من کاردرستی میکنم.
فقط یک پاسخ هست که باعث دلگرمی من میشه واون اینه که من چه اون وقت که به پسرم دارو میدادم وچه الان که دارو نمیدم فقط وفقط خیروصلاح فرزندم رو میخواستم وبس.

نمیدونم کتاب کلیدهای آموختن درباره ی کودکان کم توجه وبیش فعال روخوندی یا نه کتاب نسبتا خوبیه.