2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981548 بازدید | 11748 پست
ایلیا حتی حاضر نبود خودش شلوارشو دربیاره و بره دستشویی یک روز گفتم این بچه میره مهد اگه همینطوری باشه که خیلی زشته اونا بیان براش دربیارنو بپوشن
منم بهش گفتم به هیچ وجه من دیگه تنت نمی کنم
البته این وقتی بود که یکی دو بار دیدم خودش انجام داده و بلده
گفتم خودت می تونی و باید خودت اینکارو بکنی
خیلی گریه کرد و گفت نمی تونم
من اهمیت ندادم
بالاخره راضی شد خودش اینکارو بکنه
حالا حداقل خودش میره دستشویی
بعضی مواقع خودش غذاشو می خوره
فکر کنم اینا برام یک موفقیت باشه
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1
مهد خیلی برای بچه ها خوبه
برای ایلیا که تا 40 درصد اینطوری بود
ببین می تونی امیرو بزاری مهد
کلیه اجناس خانوم پسند رو در تاپیک من ببینید . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=881434&PageNumber=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ایلیا جون من خیلی خوشم میاد مطالب شما رو می خونم
خیلی قشنگ با همه چیز دارین کنار میایی
راستش خیلی دلم می خواد مثل شما باشم
این کتابی که گفتین از بچه ها شنیدن از بچه ها گفتن (اسمشو درست گفتم ) راهکار می ده یا توضیحه
من می خوام از زبون بچه ها یک کتاب باشه که بفهمم توی ذهن و دل اونا چی می گذره و مثل خودشون بشم شاید از این طریق بتونم مشکلاتمو حل کنم
آخه ما همه چیزو از دریچه ذهن و فکر خودمون می بینیم
شاید با بچه ها همراه شدن خیلی چیزا رو تغییر بده
مرجان ایلیا هم خیلی به تلویزیون وابسته شده ولی من بعضی مواقع که صلاح بدونم نباید بشینه می گم قطع شده و کلی کانال می زنم که ببینه نیست
اینجوری از تی وی ناامید میشه و میره سراغ بازی
من قبلا خیلی میومدم ولی چند وقته نشده بیام
دلم می خواد از شکلاتم بگم و شما که راه حل های خوبی دارین بگین توی این موقع باید چیکار کنم ؟
سعی می کنم بیشتر بیام
سلام وروز بخیر دوستای مهربونم....
اول از همه تبریک جانانه برا امیر مهدی خوشگلممممممممممممممممم....تولدت مبارک.......مرجان جون خدا برات حفظش کنه ایشالله..
دوما هم تبریک برا بهتر شدن ارتباط مامان ایلیا با ایلیا جونم.........عزیزم از ماست که بر ماست...معلومه بچه ها از والدین الگو برمیدارن....اگه شما بهتر رفتار میکنی حتما منتظر رفتار خوب از پسرت باش...........خیلی خوشحالم
سوما هم درمورد نگرانی دوست خوبم مرجان درمورد امیر که هیچ کاری نمیتونه انجام بده...مرجان به پسرت مسئولیت بده......من اینو خیلی خوب تجربه کردم..پسرم عاشق مسئولیت داشتنه...بهش بد سفره پهن کنه و لوازم غیر خطری بده ببره...واگه خرابکاری کرد اصلاااااااااااااااااااااااا دعواش نکن وحتی تشویق کن وپیش همه بگو امیر چقدر کمکت میکنه........چند وقت پیش داشتم حبابهای لوسترهامونو تمیز میکردم...علی خیلی بیتابی میکرد منم گفتم بیا کمک ....یکی یکی حبابها رو میدام ببره بزاره جلو اشپز خونه........نمیدونی چه کیفی میکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟بهش کارهای ساده بده.....وقتی علی تنقلات میخوره وفرشو کثیف میکنه میدونه باید بره نپتون بیاره و زمینو تمیز کنه..........شما بهش مسئولیت بده همراه با تشویق وجایزه...معجزه میکنه....عجله کن تا پسرت اعتماد به نفسش ضعیف نشده
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام ممنون از همه دوستای خوبم
ایلار جونم اسم کتابش به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن هست . در مورد چگونگی ارتباط برقرار کردن با بچه ها ، برخورد با احساساتشون ، اعتماد به نفس دادن بهشون و استفاده از تشویق به جای تنبیه و.... هست . کلا کتاب خوبیه و به نظر من متفاوت با بقیه کتابهاست . حتما سعی کن تهیه اش کنی .
بچه ها بازم می گم محبت دوای بچه های ماست و تا میتونید باهاشون بازی کنید . امشب من و ایلیا با هم الویه درست کردیم و وقتی تمام شد پسرم گفت وای مامان تو چقدر خوبی . شامش رو هم روی پام نشست و خورد مثل یه نوزاد . فکر کنم ایلیا الان تو وجود من دنبال 4 سال بچگی تباه شدش توسط من می گرده . این روزها همش بهم چسبیده اس و حس می کنم داره 4 سال عقده و کمبودهاش رو تلافی می کنه . خدا منو ببخشه به خاطر کمبودهایی که براش گذاشتم . راستی امروز عصر که از خواب بیدار شد اول مشق هاش رو نوشت . البته کمی دبه در اورد ولی بهش یاد اوری کردم که این تصمیم خودش بوده و کلی تشویقش کردم . اونم زود مشق هاشو نوشت . از عصر تا حالا هم هزار بار بهش گفتم ببین چقدر خوبه مشق هاتو زود نوشتی حالا دیگه خیالت راحته .
دوستان گلم دارم یه تصمیمات اساسی می گیرم . همونطور که گفتم تو شهر شوشو زندگی می کنم و از خانواده ام دورم . هفته ای یکبار خانواده شوشو رو می بینیم و چون کار شوهرم یه شهر دیگه اس یه هفته پیش ماست و یه هفته من و ایلیا تنهاییم . دارم فکر می کنم بریم تو شهر مامانم اینا زندگی کنیم . ایلیا بیچاره حق داره اینقدر غیر اجتماعی باشه چون هفته به هفته کسی رو نمی بینه ولی اونجا خواهرام و دختر خواهرم که همسن ایلیاست و برادرم و خاله و عمو و عمه ها و......... همه هستن . بچه ام از تنهایی در می یاد . تصمیم گرفتم دوهفته برم بمونم ببینم رفتار اجتماعی ایلیا چه تغییری می کنه اگه بهتر شد حتما جا به جا می شم . شما هم راهنمایی ام کنید به نظرتون کارم خوبه یا نه ؟ تصمیمم درسته یا نه ؟
ممنون مونا جووووووووون منم خیلی سعی میکنم مسئولیت بدم به امیر ولی کارهای رو که دوست نداره رو انجام نمیده

مثلا همین غذا خوردن وقتی قورمه شبزی باشه دوتا بشقاب میخوره با اشتها و خودشم میخوره ولی غذاهای دیگه رو باید با التماس دهنش کنم

خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

سلام به همگى
مرجان جون تولد پسرت رو تبریک میگم، چرا با شوشو دعوا کردى؟ کلا قوه ى درک مردا پایینه و ما زنا رو درک نمیکنن.اصلا خودتو ناراحت نکن عزیزم
مامان ایلیا جون خیلى برات خوشحالم که تونستى با پسرت کنار بیاى ، منم مدتیه که گلاره رو دعوا نمیکنم و دخترم یکم بهتر شده و هر وقت بهانه میگیره عوض داد و بیداد میرم پیشش میشینم و باهاش بازى میکنم ولى هنوز تو جاى شلوغ حتى جمع بیشتر از ٤ نفر کلافه میشه و غیر قابل کنترل،و نمیتونه با کسى کنار بیاد,به نظرتون چیکار کنم؟
لحظات روحانی اذان صبح هست،

خدایا

به حق این لحظات تمام این کوچولوهای شیطون را در پناه خودت محفوظ نگه دار.

الهی آمین
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

شعله عزیز از دیدن تنها پستت خیلی خوشحال شدم. مطمئن بودم که اگر نیستی یعنی همه چی آرومه...
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پروین جون من هم همین روزها باید برم پیش دکتر صالح پور اگه خواستی هماهنگ کن با هم بریم. ضمنا خیلی خوشحال می شم قدم رنجه کنید و با گل پسر تشریف بیارید خونه ما....

بدون تعارف گفتم ، خیلی خوشحال می شم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مونا ی عزیز

ای جان به این گل پسر مسئولیت پذیر

پسر من دیروز از بس که مورد تشویق قرار گرفت یه نفری یه مجلس ختم را پذیرایی کرد.

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........