2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981554 بازدید | 11748 پست
شاید زن خوب مثل دایناسور نسلش منقرض شده باشه ....ولی مرد خوب از همون اول هم افسانه بوده....ازهمین الان روزمون مبارک....
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
با سلام من هم میخواستم روز مادر را به همه مامانهای دلشکسته تبریک عرض کنم
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بر همه مامانای عزیز

روز زن و روز مادر علی الخصوص بر شما مادران این تاپیک مبارک باد.

از اینکه به یادم بودید خیلی ممنونم/

گرچه هنوز تا بهبودی خیلی راه در پیش دارم، ولی با اومدن به اینجا احساس آرامش می کنم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام بابا کجایین
نازی جون خوشحالم که دوباره بهمون سر زدی میدونی چه قدر دلم برای پستهای مفیدت تنگ شده جدا میگم
منم این چند روز به پیام دارو میدم اما هیچ تغییری نکرده
بچه ها یه یوال خانمهایی که بچه هاشون رسپیریدون میخورن اشتهاشون بیشتر شده آخه این دکتر میگفت که رسپیریدون اشتهارو زیاد میکنه و به پیام هالوپریدول داد تا حالا که هیییییییییییییییییییییییییییییچ فرقی نکرده
من هم هنوز با درد بخیه ها خیلی درگیرم.

فکر کنم ده روزی طول بکشه

شعله جان رسیپریدون روی اشتهای پسر من تاثیر خوبی داشت و به شدت شروع به پرخوری می کرد خیلی خوب بود مخصوصا که پسر من همیشه کمبود اشتها و کمبود وزن هم داره.

ولی این دارو خواب آلودش می کرد یعنی تاثیر آرام کنندگی اش خیلی نبود.

من هنوز هم بعضی مواقع بهش می دهم. ولی حالا اثرش فرق کرده حالا آرومش می کنه و دیگه اینکه میگه همه چیز را ضخیم و کلفت می بینه یا به نوعی درشت می بینه.

من هیچ وقت بهش نمی گم این قرص چیه که بهش می دهم فقط می گویم ویتامین هست. برای همین وقتی اینطوری ابراز ناراحتی می کنه همه چیز را غیر عادی می بینه واقعا می ترسم .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بله نازی جاااااااااااااان دکتر ازهر هم به همین خاطر به پیام هالوپریدول داد چون پیام خییییییییییییییییلی میخوره پس واقعا همین طوره اشتهارو زیاد میکنه نازی جون این مشکلی که میگی که خیلی بده یعنی تازه داره عوارضشو نشون میده تا حالا هیچ عارضه دیگه ای نداشته
نازی نظرت راجع به حرفهای دکتر ازهر چیه ؟
بهم گفت نمیخواد دائما بهش بدی هر موقع دیدی خیلی مشکل ساز شده بهش بده مقدارش هم دست خودته کم و زیادش کن یکم به نظرم غیر عادی این نوع تجویز آخه مگه نباید از دوز کم شروع کرد و به ترتیب دوزشو برد بالا
نازی جون شما دکتر خوب تو اصفهان نمیشناسی
شعله جان متاسفانه دکتری در اصفهان نمی شناسم.

ولی در مورد دوز تجویزی ریسپریدون من هم بعد از مدتی سر خود دوز دارو را بالا و پایین می کردم. من هم هر زمان که احساس می کردم اوضاع از کنترل خارج شده دارو می دادم.
مخصوصا وقتی که می خواستیم میهمانی خاصی برویم یا مهمان خاصی در منزل داشتیم. یا اینکه خودم به شدت عصبی بودم.

دکتر به پسر من هم از روزی یک هشتم تجویز کرد که من اصلا نتونستم قرص را یک هشتم بکنم برای همین از یک چهارم استفاده می کردم که موثر هم بود. ولی حالا سه چهارم که بهش می دهم اثر می کنه. البته وزن پسر من الان 27 کیلو هستش.

شما از دوز پایین شروع کن ببین چقدر اثر بخش هست.

این گونه داروها اصلا درمانی نیستند فقط کنترل کننده هستند. ولی در حال حاضر بی ضررترین داروها هستند.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........