2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981397 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شعله جونم منم میخوام علی رو از این ماه بزارم ریمناستیک......ایشالله برا من هم جواب بده...علی عاشقه ورزش وتمرینات بدنی هست....دیگه نمیدونم نتیجه چی میشه.............منم درهفته 3 روز به علی امگا میدم..ولی چنان تغییر بارزی متوجه نشدم..تازه چند روزی هست علی خیلی لجباز شده.اصلا اینطوری نبود....اینم یه عامل نگرانی دیگههههههههههههههههه
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام به همه مامانای زحمت کش این تاپیک

شعله جان خسته نباشی هم از مهمون داری و هم از دو قلو داری.

من هم یک دوره ی سه ماهه پسرم را گذاشتم ژیمناستیک خیلی هم خوب یاد گرفت به قول مربی اش بدنش مثل گربه می مونه به هر حالتی که دلش بخواد می تونه درش بیاره.

ولی تاثیری در تخلیه انرژی یا بالا بردن تمرکز نداشت!!!!
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

برای بچه های بیش فعال رژیم غذایی باید دائمی باشه.

من تاثیر بد نوشابه، و کاکائو را خیلی دیدم. پسرم به کاکائو میگه سوخت موشک

نمی دونم شما فیلم سینمایی آلووین و سنجابهای 2 را دیده اید همان صحنه که به سنجابها برای اینکه خواب از سرشون بپره یک معجون شکلاتی می دهند حرکاتی که سنجابها بعد از خوردن اون معجون انجام می دهند دقیقا مثل حرکات پسر من بعد از خوردن کاکائو و نوشابه مخصوصا از نوع مشکی اش هست.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

تاثیر رژیم غذایی مخصوصا در سن مدرسه خیلی مشخص میشه

صبحانه حاوی پروتئین عالیه. تخم آفتابگردان و تخمه کدو هم خوبه روزانه بدهید.

هر چیزی که حاوی رنگدانه هست اعم از مصنوعی یا طبیعی خوب نیست.

مثلا گوجه فرنگی، هویج، خیار، فلفل دلمه، اگر خیلی به این سبزیجات علاقه دارند محدودشان کنید.

ماهی های جنوب خیلی خوبه، البته اگر به جیوه آلوده نباشد.

سالی یکبار چکاپ انجام بدهید در یک آزمایش خون ساده خیلی از مسائل روشن میشه. مثل کم خونی ناشی از فقر آهن که اگر درمان نشه علائمی خیلی مشابه بیش فعالی داره.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مونا جان نگرانی لجبازی اش نباش، لجبازی کردن یعنی از نظر روحی در حال رشد و تکامل هست و نیاز به استقلال بیشتر داره.

من هم واقعا بعضی مواقع از لجبازی های دخترم به ستوه می یام. ولی چاره ای نیست باید صبر کرد . این دوران نیز بگذرد.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

زیبا جان نمی دونم شرایط بچه خواهرتان چگونه است و تحت نظر کدام روانپزشک هستند ولی اگر ریتالین جواب نده باید حتما از کاردرمانی مخصوصا نوروفیدبک استفاده کنید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

چند روزی هست که به خاطر نزدیک شدن به امتحانات پایان ترم بیشتر روی درس پسرم تمرکز دارم. امروز برای هزار هزارمین بار خدا را شکر کردم که بالاخره زحمات من و پدرش و خودش نتیجه داد.

مطمئن هستم هر کدوم از شما مادران عزیز هم در آینده نظر من را تایید می کنید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام به همه دوستان عزیز....حالتون خوبه؟
منم مثل نازی جون درگیر درسهای پسری هستم دیگه چیزی به پایان سال باقی نمونده ....همچنین درگیر کادوی روز معلم
پسر من میره غیر انتفاعی و یکی از مدرسه های مثلا کلاس بالا و پولکی شهرمون هست که مادرا به معلم اصلی و معلم قرآن و معلم نقاشی و معلم ورزش و مدیر هم کادو میدن ...ولی این مدرسه به گروه خونی ما که کارمند ساده هستیم نمیخوره آخه من چه جوری به اینهمه معلم کادو بدم؟...حالا تصمیم دارم فقط به معلم اصلی کادو بدم و بقیه رو به روی مبارک نیاورم ...آخه یه عالمه شهریه دادم به خدا ....نازی جون از مدرسه دولتی راضی هستی؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام به دوستان گلم
نازی جون منم به وضوح متوجه میشم وقتی رادوین شکلات میخوره اصلا نمیتونه راه بره همش در حال پریدنه واسه همین خیلی کمش کردیم. متاسفانه همسرم اصلا همکاری نمیکنه تا کلا از شر نوشابه خلاص شیم و همیشه تو یخچال خونه هست و رادوین هم عاشق این چیزاست. رادی با خوردن قند و پفک هم انرژی مضاعف میگیره.
راستی دکتر هم که برده بودمش به فقر آهنش مشکوک بود چون گچ و خاک هم میخوره واسه همین شروع کردیم به دادن آهن امیدوارم با خوردن این مکملها بهتر شه آآآمیننننن
شعله جان ممنون از جوابات میشه لطفا بگی از چند سالگی شروع به حرف زدن کردند؟؟؟
سلام به مامانای گل پسر منم از عید به اینور خیلی شلوغ تر شده وتو کلاسای گفتار درمانی اصلا همکاری نداره .معلماش از دستش شاکین وهمش ما رو مقصر می دونن می گن شما باش کار نکردین دیروز گفتاردرمانش می گفت این دو ماه پسرت پیشرفت نداشته در حالیکه از نظر خودمون خیلی پیشرفت کرده ....ممکنه این بی قراریش به خاطر کمبود آهن باشه ؟ماریانا جون سر خود می تونم بش آهن بدم ؟شما آهن چی می دی؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین جان من که خیال خودم را راحت کردم . روزهای آخر سال گذشته به نماینده مادرها مبلغ 15 تومان دادیم جهت کادوی روز معلم سی دانش آموز هستند نماینده خودش کادوی مناسبی تهیه می کنه و از طرف بقیه می ده. البته احتمالا اگر بتونم فردا یا پس فردا خودم هم با یک جعبه شیرینی می روم مدرسه.

از مدرسه پسرم راضی هستم. هیات امنایی هستش سالیانه حدود سیصد تومان شهریه می گیرن. فضای مدرسه قدیمی هست ولی کلاسها خیلی شلوغ نیستند حداکثر سی نفر البته بیشتر کلاسها بین بیست تا بیست و پنج نفر هستند. معلمها هم در کل خوب هستند. من که راضی ام

دادن کادو به مدیر، ناظم ها، معلم و رزش و .... اختیاری هست هر کی دلش بخواد می بره
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ماریانا و نارسیس عزیز حتما مساله کم خونی را پیگیری کنید.

درسته علائم مهمه ولی تا آزمایش انجام نشه نمی شه تشخیص قطعی داد.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........