2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981312 بازدید | 11748 پست
نمی دونم وقتی کسی خونه مان نیست امیر خیلی بچه خوبی ولی اگه چند روز مهمون داشته باشیم دیگه از تحملش خارج میشه تا میتونه اذیت میکنه
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

مرجان من زمانی اینقدر روحیم خراب بود که نگوووووووووووووووووووووووو........الان با خودم ساختم شرایطوووووووو........رفت وامد رو کمتر کردم......بکن ونکن رو برا بچم کمتر کردم..........بلاخره قبول کردم که خودمو و زندگی رو باید با بچم هماهنگ کنم..بدون اینکهههههههههههههه کسی متوجه مشکلمون بشه
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا همسایه مان به دختر داره از امیر 3 ماه کوچیکتره اینقدر ساکته که نگو اصلا دنباله مامانش راه نمیفته با بچه ها خوب بازی میکنه امیرم عاشقش

کتک کاری امیر هم از دختر عموش یاد گرفته اون تا دعواش میشه یا بچه ها رو میزنه یا این مامانه بیچاره اش را

من خیلی کار ها رو که امیر انجام میداد رو که مناسب نبود از سرش انداختم ام دیگه رمق ندارم حس میکنم پیر شدم

خوب این از علایم بیش فعالیه دیگهههههههه..علی هم تو خونه اینقدر بچه خوب و ارومیهههههههههه...مثلا تو خونه کارتون میبینه ..ولی شما بیا اینو راضی کن تو مهمونی بشینه کارتون ببینههههههههه..فقط دوست داره شلوغی کنه....به خدا منم خست شدم....ولی چیکار کنم جز تحمل وخودخوری
من تنها مشکلم امیر نیست توی خانواده ام هرکی هر مشکلی داره زنگ میزنه به من .دعوا و قهر دارن میان خونه من .مریضی میشه میان پیشه من

دیگه از این وضعیت خسته شدم دوست دارم برم توی یه دهات بدون تلفن و موبایل فقط خورم باشم و شوهرم و بچه ام

جالب اینجاست شوهرم هم طرفدار پسرمه...ووقتی من میخوام ادبش کنم از علی طرفداری میکنه!!!!!!!!!!این بیشتر دیوونم میکنه.....ولی تو جمع یادش میوفته که بچش چه اتیشی داره میسوزونه و اونجا میخواد بچه رو تربیت کنه!!!!!!!از این بابت ما اصلا تفاهم نداریم
من وشوهرم قبل تولد علی یکبار هم با هم اختلاف نداشتیم..ولی بعد تولد علی واقعا زندگیمون هم دچار بحران شد....البته من زود موضوع رو گرفتم وهم خودم وهم زندگیمونو نجات دادم....با بردن علی به روانپزشک.........البته خودم هم نیاز به مشاور دارم ..از بس حرص خوردم وگریه کردم
2810