2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981297 بازدید | 11748 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علی روزی 1عدد ریسپریدون میخوره..البته چند ماه پیش یک چهارم بیشتر کرده بود که من این ماه خواستم همون 1 عدد رو تجویز کنه
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
امیر ریسپریدون میخوره با بی پریدن

3/4 صبح و 3/4 عصر

همه میگفتن امیر چه قدر خوب شده دیگه بزرگ شده

اما الان دوباره شده مثل قبلش نمیدونم چه کنم ؟خسته ام
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

امیر فقط میخواد بدو.بالا بره. بپره. خدای نکرده پیرزن یاپیر مرد ببینه دیگه خودشو برای اونها میکشه اینقدر دوست داره که نگو

نمی دونم بعضی موقع ها فکر میکنم تربیت من ایراد داره ولی سعی میکنم تا جای که میتونم درست رفتار کنم اما نمیشه که نمیشه

نشد یه بار با این بچه برم جای درست بشینه و بازی کنه اگه بچه مقابلش نخواست بازی کنه یا اسباب بازیش رو بده برایش مهم نباشه خودش با خودش سر گرم بشه

همیشه باید گوش به حرفش بدن یا غرش رو به جونه من میزنه آخرش هم اگه دعواش بشه بچه مردم رو میزنه

عزیزم دیگه ماها بعد 4سال زندگی با این وروجکها باید عادت کرده باشیم به کارهاشون....همه ما وجه مشترک داریم وهمدیگه رو درک میکنیم...گاهی علی منو به گریه کردن میندازه.....ولی چاره ای نیست جز سازگاری
البته بردمش پیش مشاوره بهم گفت بچه شما شخصیت رهبری داره و از گروه بچه های سخته و بیش فعال

کممممممممممممممممممممممممممممممک

مرجان علی هم عاشق پیر مردها وپیرزنهاست...............ولی ما خوشبختانه مشکل کتک کاری نداریم...در عوض علی یک پسرعمو داره که از علی 3 ماه بزرگتره ....وظاهرا بچه ارومیه.....ولی اونم شلوغه..پسرم عاشق پسر عموشه..وقتی اونو میبینه نمیتونه هیجانشو کنترل کنه و شروع میکنه به بازی های پر سروصدا..اونم کمتر از علی شلوغ نیست..ولی همه چیز به اسم علی تموم میشه!!!!!!!!!!!!!!منم خیلی سعی میکنم تا از باهم بودن این دوتا جلوگیری کنم ولی اکثرا ناموفق میشم....ههههههههه
2810