2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981221 بازدید | 11748 پست
سلام دوستان در من مزون لباس کودک دارم و الان توی حراجم تمام لباسای وبلاگمو از 20 تا 60% حراج کردم برای شهرستانی های عزیز فاکتور بالای 30000 تومان پست رایگان میباشد کاری یا سوالی داشتین میل یزنین و یا اس ام اس بدین من میام جواب میدم اگر قیمت و یا سایز پست کدشو بنویسین و به اضافه اینکه تو قسمت نوزادی یا دخترونه یا پسرونه اینم وبلاگمه

http://www.niiniicenter.mihanblog.com/

این شماره منه09381554314

البته یه عالمه لباس دیگه هست که توی وبلاگم نیست میتونید حضوری تشریف بیارین برای دیدن تمام مدله
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
سلام مامان امیر دختر چقدر کم پیدایی عزیزم...پس بلخره گفتن بیش فعاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماریانا جونم من میدونم علی بیش فعاله..چون وقتی دارو نمیخورد پدرمونو درمیاورد....گفتم قبلااااااااااااااااا.....همین که تو فروشگاه اروم قرار نداره از علایم بیش فعالی هستش...مشکل من اینه دیگه نمیخوام بیشتر از این دارو بخوره......نمیخوام ریتالین بخوره؟؟؟؟؟ای خدا خودت به همه مادرها صبر وحوصله عطا کن..ای ارحم الراحمین
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موناجون عزیزم واقعا تموم مادرایی که میاین تو این تاپیک مثل تو دلشون میخواد با وجود این مشکل بهترین راه حل رو پیدا کنن
ببین به نظرم تو که صبرکردی بازم صبرکن بذار من برم کاردرمانی نتیجش چی میشه اگر واقعا جواب داد تو هم امتحان کن
فکرکنم علی تو مثل پیام من باشه بیش فعالی از نوع تکانشی منم تو خونه باپیام مشکل چندانی ندارم اما وایییییییییییییی اگه بریم جایی از این مبل به اون مبل روی اپن آشپزخونه اگه چیزی خلاف میلش باشه شروع میکنه تو جمع منو بزنه
تا زمانی که داروهاشو میدادم خوب بود اما چند ماهیه دوباره داره آتیش میسوزونه یعنی این بچه ها با قطع قرص سوءرفتارهاشون برمیگرده شاید این رفتاردرمانی اثرش پایدارتر باشه
در مورد خودم به نظرم این روش باعث میشه یه انگیزه پیدا کنم بیشتر با بچه ها باشم و براشون وقت بذارم
برای سیمای عزیز

دکتر کتایون خوشابی 88692876
دکتر نسرین امیری 2-22890100
دکتر مهدی تهرانی دوست 22252553
شماره مطب دکتر جلیلی را ندارم ولی در این مرکز هم بیمار ویزیت می کنند
درمانگاه انستیتو روانپزشکی تهران
66551616
66551515
مرکز روانشناختی آتیه
84012345
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مونا جان شما هنوز تا سن مدرسه پسرت مانده. باید صبر کنی تا ببینی عملکردش در پیش دبستانی و کلاس اول چطور است اون موقع شما می توانید تصمیم بگیرید که چکار کنید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

اختلال نارسایی توجه / فزون جنبشی چیست؟
اختلال نارسایی توجه / فزون جنبشی مشکلی است که حدودا 5 تا 10 درصد تمام کودکان به آن دچار هستند به این ترتیب، در هر مدرسه ممکن است یک یا دو کودک را پیدا کنیم که به مشکل نارسایی توجه مبتلا باشند و برای نمونه می توان گفت در ایالات متحده آمریکا حدود دو میلیون کودک دارای این مشکل هستند این اختلال هم در کودکان و هم در بزرگسالان مشاهده می شود.
کودکان و نوجوانان دارای این اختلال نمی توانند توجه خود را متمرکز کنند و در فعالیت هایی چون تمرکز حواس، گوش دادن و یادآوری مشکل دارند. این افراد دچار حواسپرتی، بی توجهی، تکانشگری و فزون جنبشی هستند و معمولا دریادگیری، پیگیری و تمام کردن کارها، دوست یابی و حفظ دوستان مشکل دارند.
البته تمام افرادی که دارای مشکل نارسایی توجه / فزون جنبشی هستند این نشانه ها را بروز نمی دهند
حواسپرت : کسی که در تمرکز حواس روی یک موضوع مشکل دارد.
فزون جنبشی : ویژگی کسی که بی قرار و ناآرام است.
تکانشی : کسی که اغلب بدون فکر عمل می کند
بی توجه : کسی که در توجه کردن مشکل دارد.

فهرست حواسپرتی و بی قراری
وقتی از نحوه تاثیر حواسپرتی و بی قراری بر افراد اطلاع داشته باشیم، بهتر می توانیم با مشکل های ناشی از آن مقابله کنیم.
توجه کردن به حرف های معلم برای من کار دشواری است.
وقتی باید کار کنم، مشغول فکر کردن و خیالپردازی می شوم.
در شروع کارها مشکل دارم.
در تمام کردن کارها مشکل دارم.
کارها را بدون فکر شروع می کنم.
در کارهایم سازماندهی ندارم
در آرام نشستن مشکل دارم.
در دوست شدن با بچه ها یا نگه داشتن دوستانم مشکل دارم.
در پیروی کردن از مقررات مشکل دارم.
کاری را که باید انجام دهم فراموش می کنم.
به موقع آماده شدن برای مدرسه رفتن برایم سخت است.
در کلاس، سروصدا و هیاهوی بچه های دیگر حواس مرا پرت می کند.
مرتبا اشیای خود را گم می کنم.

ادامه دارد.....
برگرفته از کتاب بیش فعالی (کمک به کودکان و نوجوانان حواسپرت و بی قرار) نوشته پاتریشا کویین و جودیت ام استرن.
ترجمه : دکتر حمید علیزاده
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام دوستان
من دارم به این نتیجه میرسم که بچه های ما از هوش زیادشونه که مارو اذیت میکنن چون همه ما مامانا تحصیلکرده و موفق هستیم شوهرهامونم همینطور پس بچه هامونم به خودمون رفتن ....من رشته ریاضی خوندم و ریاضیم هم خوب بود قبل از سال فکر میکردم پسرم محاله چیزی یاد بگیره اما پریروز که رفتم دنبال پسرم معلمش منو صدا زده و میگه هوش ریاضی پسرت عالیه از همه بچه ها ریاضی رو بهتر میفهمه حتما در این زمینه پرورشش بدین دیروزهم رفتم دنبالش مربی پیش دبستانی که با ما آشناست یه پسر کوچولوی ناز رو بهم نشون داد و گفت اینو میبینی؟پدر و مادرش هر دو پزشک هستن ولی این بچه اینقدر خنگه که نگو سال داره تموم میشه ولی هیچی یاد نگرفته ...منم که درد کشیده بودم کلی برای طفلکی دلم سوخت و گفتم مسلما بچه ای که پدر و مادرش هر دو پزشک هستن نه تنها خنگ نیست بلکه خیلی هم باهوشه احتمالا بازیگوشی کرده و تمرکز لازم رو نداشته که چیزی یاد نگرفته انیشتن هم میگن اختلال یادگیری داشته و تا 9 سالگی خوندن و نوشتن یاد نگرفته ...من مطمئنم بچه های ما در آینده جزو موفق ترین انسانها هستن ...میگید نه ؟منتظر باشید و ببینید
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون پسر منم همین طوره خیلی باهوشه ولی اصلا حوصله هیچ کاری رو نداره شروع که می کنه خیلی خسته می شه ......
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
پروین جون خیلی خوشحالم که بالاخره آخر سال شد و متوجه شدی که پسرت چقدر باهوشه.
یادته اوایل سال تحصیلی را .......

نارسیس عزیز ببخشید یک کم آلزایمر گرفتم پسرت چند سالش بود؟ احیانا کم خونی نداره؟ غذا چطور می خوره؟
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام دوست جونا خوبید؟؟؟
نازی جون شما که اینهمه تجربه داری میشه بگی شیطنت بیش از حد پسرم تو مراکز خرید مربوط به بیش فعالیش میشه یا نه؟؟؟ کارایی که تو مراکز خرید میکنه:
- یا میگه از فروشگاه بریم بیرون
- یا گیر میده به پله برقی مثل میلاد نور و هایپر استار(حداقل 20 بار میره بالا و برمیگرده)
- یا میگه دستمو ول کنید بدو بدو کنم
پروین جون خدا رو شکر که روز به روز بیشتر از پسرت راضی هستی. البته بیش فعالی به مرور و با بزرگ شدن بچه ها قابل کنترل تر میشه و یه جایی حتی بدون دارو کاملا نرمال میشند.
به امید آرامش بچه ها و والدین
نازی جون 5/4 نه آخرین بار پارسال آزمایش دادم کم خون نبودغذاش بد نیست ولی بسیار پر تحرکه.......
ماریانا جون پسر منم عاشق آسانسور و پله برقیه وای تو مراکز خریدم دیوونمون می کنه وقتی هم تو مهمونیها افراد جدید می بینه می خواد جلب توجه کنه مثل دیوونه ها می پره جلوشون توپ براشون پرت می کنه ......... من خیلی خجالت می کشم......... تو رستوران هم اصلا یه جا نمی شینه هیچ وقت با خیلا راحت یه غذا تو مهمونی یا رستوران نخوردم.........
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
نارسیس جون منم دقیقا این مشکلاتو باهاش دارم البته دیگه باهاش رستوران نرفتم ببینم بهتر شده یا نه همیشه میذارم پیش مامانم اینا میریم ولی باید یه با دیگه امتحان کنم
رادوین زیاد با دیگران کاری نداره ولی خوب اونروز با کله رفت تو صورت عروس خالم چون به رادوین زیاد توجه نمیکرد منم کلی خجالت کشیدم.
نارسیس جون پسرت مهد میره یا نه؟؟؟
من که رادوینو میخواستم مهد ثبت نام کنم گفتم خیلی شیطونه ولی مامانم اینقدر آب و تاب داد که گفتن اگر بیش فعال باشه ما از ماه بعد ثبت نامش نمیکنیم ولی گوش شیطون کر فعلا که ازش راضیند خدا کنه تا آخرش هم رادوین راغب باشه که بره هم مدیر مهد و مربیش ازش راضی باشن
ماریا نا جون آره مهد می ره اما نه مرتب بیشتر پیش مادر شوهرمه تو مهد بعضی وقتا ازش راضیند بعضی وقتا هم شکایت می کنن........ کلا هر موقع که سر فرم باشه خوبه اگه خواب و خوراکش خوب باشه آرومتره .........بعضی وقتا که می ریم پیاده روی فقط چند قدم دستم رو می گیره بعدش همش بدوبدو و شیطنت می کنه .........
2810