2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981137 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی خوشحالم شعله جونم که تصمیم گرفتی عزیزم...حتما ماروهم از نتیه کلاسها باخبر کن...حتی شده به ما هم یاد بده تا ماهم تمرین کنیم عزیزم....
درمورد افسردگی هم موافقم حتما درمانش کن..گرچه یکی نیازه منو ببره روانپزشک!!!!!!!!!!!!
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام به مامانا
شعله جون ایمیل آقای هوشورو خوندم کلی انرژی مثبت توش بود ایشالله که همین کلاس ها جواب بده به نظر من رادوین هم مشکلات رفتاری داره که گاهی از عملکرد نادرست من و به خصوص پدرش ناشی میشه مثلا همین لجبازی هاش که وقتی ما بهش سخت می گیریم بدتر عکس العمل نشون میده واقعا بزرگ کردن پسر بچه خیلی سخت تر از دختره.
منم تصمیم جدی گرفتم که اگه موسسه رشد واسه رادوین کلاس های کاردرمانی و گفتار درمانی در نظر گرفت تا آخرش ادامه بدم تا ببینم چی میشه. ترجیح میدم رادوین رفتار درمانی شه چون ماندگاری و اثرش عمیق تره
پروین عزیز خیلی خوبه که پسرت نسبت به ریتالین واکنش زیادی نشون نداده.

من یک ماه به پسرم ریتالین دادم اون هم کلاس اول. دو کیلو وزنش کم شد از بس که غذا نمی خورد و خوابش هم در بیست و چهار ساعت به پنج ساعت رسیده بود.

ضربان قلبش به شدت بالا رفته و همینطور فشار خونش.

واقعا ناراحت کننده بود.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ماریانا دوست خوبم سعی کن وقت بیشتری را با پسرت بگذرانی. هم شما و هم پدرش، سعی کنید برخوردتان با پسرتان یکسان باشه یعنی بین شما و پدرش برخورد دوگانه وجود نداشته باشه.

خیلی پسرت را بغل کن و نوازشش کن. تماس فیزیکی خیلی موثره مخصوصا در مورد پسربچه ها که انتظار محبت بیشتری از جانب مادر دارند.

وقتی داری برایش کتاب می خونی سعی کن حتما توی بغلت باشه. آرامش عجیبی داره هم برای خودت و هم پسرت.

این روزها بهترین زمان برای رفتن به دامان طبیعت است. طبیعت بهترین کلاس کاردرمانی و رفتار درمانی برای بچه هاست.

از این رنگ های انگشتی برایش بخر و دو تایی توی حمام بروید آب بازی و رنگ بازی و نقاشی کردن.

مقداری ماسه بخر. البته شنیده ام که ماسه مخصوص بازی بچه ها هست. اگر حیاط دارید داخل حیاط اگر ندارید داخل حمام با پسرت ماسه بازی کن. اشکال مختلف درست کن خیلی لذت بخشه.

برایش یک گلدان درست کن و یک تخم گل یا میوه با هم بکارید . می تونید حتی عدس یا لوبیا بکارید که خیلی سریع رشد می کنه. مسئولیت حفظ و نگهداری گلدان را بهش بده .
اگر برایتان مقدور هست یک حیوان برایش بگیر مثل مرغ عشق یا خرگوش

خلاصه سعی کن با طبیعت آشناش کنی.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام به دوستان گلم
مامانای عزیز عصر پنج شنبه داشتم تو شبکه های تلوزیون گشت میزدم که دیدم تو برنامه سلام دکتر داره راجع به بچه های بیش فعال صحبت میکنه خانم دکتر عطا گل اگه اشتباه نکنم کارشناس برنامه بود ....خیلی به درمان دارویی تاکید میکرد ...یه مامانی زنگ زد و راجع به نوروفیدبک سوال کرد و خانم دکتر در جواب گفت نوروفیدبک هم هزینه گزافی داره و صد در صد مشکل بچه رو برطرف نمیکنه و فکر نکنید با نوروفیدبک بچه شما بی نیاز از دارو میشه ....مادر دیگری زنگ زد و گفت اگه شیطنتهای بچه بیش فعال رو تحمل کنیم آیا باز هم نیاز به دارو هست؟ خانم دکتر در جواب گفت شما تحمل میکنید اما خود بچه و آینده اش چی میشه ؟و جالب بود با اینکه همه میگن ریتالین بده دکتر میگفت ریتالین داروی خوبیه اگه بچه واکنش منفی نشون داد نسبت به ریتالین باید داروش عوض بشه نه قطع بشه...همچنین میگفت اگه مادر بزرگ میگه دارو ندین ...اگه همسایه میگه دارو ندین ...شما از کارشناس مربوطه مشورت بگیرید نه از در و همسایه و کسانی که کارشناس این امر نیستن....مجری برنامه در پایان گفت خانم دکتر به عنوان آخرین جمله چه توصیه ای به والدین بچه های بیش فعال دارین؟...برام جالب بود که خانم دکتردر یه جمله گفت:من توصیه میکنم دارو درمانی رو از بچه هاتون دریغ نکنید ....در ضمن گفت اکثر این بچه ها تا سن بلوغ بهبود پیدا میکنن و دیگه نیاز به دارو ندارن ولی اگه بیش فعالی و عدم تمرکز تا بعد از بلوغ ادامه پیدا کنه باید دارو ادامه داشته باشه
من خودم به شخصه از حرفای خانم دکتر انرژی گرفتم و تصمیم دارم فقط به توصیه پزشک عمل کنم نه این و اون...خواهر خودم لیسانس روانشناسی داره و با دادن ریتالین خیلی مخالفه ولی من خودم به تجربه دیدم ریتالین واقعا روی پسر من تاثیر مثبت داشته هم آروم و سر به زیر میشه هم تمرکزش زیاد میشه و یادگیریشو افزایش میده استخاره قرآن هم که خوب اومده پس دارو رو به امید خدا ادامه میدم ببینم خدا چی میخواد
ببخشید خیلی روده درازی کردم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
نازی جون من دائما رادوینو بغل میکنم اونم خیلی دوست داره اکثرا دوست داره تو بغلم باشه و تی می ببینه ولی رابطش با پدرش مثل هوای بهاره گاهی آفتابی و عالی و گاهی ابری و حتی طوفانی که همین دوگانگی خیلی شخصیتش رو تحت تاثیر قرار میده. رادوین خیلی حساسه و چون ارتباط کلامی نداره عصبی میشه و بیشتر لج میکنه.
1 ماهی میشه که با یه گربه گنده دوست شده تقربیا هر روز این گربه میاد تو بالکن و رادوین یه ساعتی باهاش مشغوله دیروز دیدم 2 تا شدند یکیشون هم که رادوین خان آورده بود تو خونه و مثلا جلوش وایستاده بود ما نبینیمش کلا رابطش با بچه ها و حیوونا خیلی خوبه
پروین جون راست می گی تمام روانپزشکان الان ریتالین را تجویز می کنند چون داروی دیگر وجود نداره، ولی من شخصا هنوز هم معتقدم ریتالین آخرین راه حل است نه اولین راه حل.
بعد هم به هر بچه ای نباید ریتالین داد. بچه ای که مثل پسر من درشرایط عادی هم دچار کمبود وزن و کمبود خواب هست ریتالین بیچاره اش می کنه
بچه ای که مثل همکلاسی پسر من که دکتر جلیلی برایش ریتالین تجویز کرده پسری که ده سالش هست و 55 کیلو وزنش. بچه خورده دچار نامنظمی طپش قلب شده و کلی ماجرا
بچه ای که دچار مشکل افسردگی و اضطراب شدید هست ریتالین هیچ اثری روش نداره تا زمانی که مشکل افسردگی اش درمان نشه.
بچه ای که بخاطر شرایط خانوادگی یا شرایط فیزیکی کلاس قادر به تمرکز روی درس نیست و فقط و فقط به اکتفای گزاش معلم که سر کلاس تمرکز نداره فورا ریتالین برایش تجویز می کنند.
از آنجا که امکانات مدارس تقریبا صفره، معلمین اصلا نمی دانند بیش فعال کیه و عدم تمرکز چیه .
اکثریت معلمین صلاحیت کار کردن با این بچه ها را ندارن
مدارس استثنایی برای این بچه ها وجود نداره
امکانات کاردرمانی در کشور محدود و گرانه

خب باید هم روانپزشکان فقط و فقط به ریتالین تکیه کنند.

من به واسطه حضور طولانی یکی از دوستانم در یک پست بالای مدیریت آموزشی در آمریکا خیلی در این مورد تحقیق کردم. در آمریکا ریتالین آخرین گزینه درمان هست و متاسفانه در ایران اولین.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سیما جون
دکتر کتایون خوشابی
دکتر نسرین امیری
دکتر بهروز جلیلی
دکتر مهدی تهرانی دوست
دکتر مصطفی تبریزی
کیلینیک روانشناختی آتیه

همه از مراکز خوب برای تشخیص این مشکل هستند. چون الان خارج از منزل هستم شماره تلفن هیچ کدام در دسترسم نیست ولی اگر چند صفحه قبل را بخوانی شماره دکتر امیری و دکتر خوشابی و دکتر تهرانی دوست را گذاشته ام
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

فقط اومدم یه چیزی بگم دیروز صبح خالم بهم زنگ زد فکر کنم قبلا هم بهتون گفتم خالم اونجا دکتر داروسازهست و اونجا برای یه کمپانی کار میکنه بهش جریانو گفتم گفت الان خلی برای این بچه ها اونجا از نوروفیدبک استفاده میشه و بیشتر برای درمان این بچه ها از این روش استفاده میشه و درمان دارویی داره منسوخ میشه خالم خیلی تاکید میکنه به برنامه های دکتر هلاکویی هم نگاه کنم بهم میگفت تو سمینارها و برنامه هایی هم دکتر اونجا گذاشته رفته و دکتر هلاکویی هم نوروفیدبک رو تایید کرده البته بهش گفتم تو ایران هنوز این روش جواب نداده خیلی هم منو تشویق کرد که بچه ها رو ببرم پیش هوش ور
2810