2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980938 بازدید | 11748 پست
بچه ها یه سوال دیگه مظرتون در مورد مدرسه دولتی و غیر دولتی چیه در مورد بچه ها ما غیر انتفایی بهتر نیست من امسال بچه هام میخوان برن پیش دلهره دارم احساس میکنم دولتی ها رسیدگی کافی ندارن آخه این بچه ها یکی رو میخان که دائم هواشونو داشته باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به مامانای گل
دوستان خوبم منم پسرم تاخیر در کلام داره و کلا توجهش خیلی کمه یعنی فقط کارایی رو میکنه که خودش میخواد ویا دستورایی رو اجرا میکنه که دوست داره والا حرف شنوی هم نداره. دیشب کلی موقع خواب گریه کردم و دلم برای خودم و پسرم سوخت چرا باید اینهمه از بچه های هم سنش عقب تر باشه. از اوایل اسفند هم میره مهد.
3سال و 3 ماهشه
تو رو خدا یکی بیاد باهاش درد دل کنم که دلم خونه مخصوصا دیروز که باهاش دعوا کردیم همش عذاب وجدان دارم بمیرم براش.
خیلی هم شلوغه ولی پیش 2-3 تا مشاور و روانشناس که بردم گفتن بیش فعال یا اوتیسم نیست ولی میدونم که با بچه های نرمال زمین تا آسمون فرق میکنه خیلی خسته و عصبی شدم میخوام ببرمش پیش یه دکتر خیلی مطمئن کمکم کنید.
نظرتون در مورد دکتر مخبری چیه؟؟ منم از دارو دادن می ترسم شایدم از اینکه باید قبول کنم پسرم مشکل داره واهمه دارم ولی حرفای شما دوستان تو این تاپیک تا حدودی آرومم کرد.
سلام................پروین جونم ..سعله جونم ونازی جونم خوبید؟؟؟؟خیلی خوشجالم که راضی هستی پروین جون .ایشالله روزی برسه که ما هم راضی باشیم از درس و مدرسه پسرها.................
ماریانا جونم هستی؟؟؟؟؟عزیزم خوش اومدی
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
ماریانا جون اگه دکتر پسرتو دیده و تشخیص بیش فعالی نداده پس حتما مساله ای نداره عزیزم..بیخودی نگرا ن نباش.......چون با وجود اینکه پسر من تشخیص بیش فعالی داده شده در حدی نیست که گاهی تو مطب بچه ها رو میبینم که واقعاااااااااااااااااااااااااااا غیر قابل کنترل هستن.....دو تا دکتر که بردمش در لحظه اول تشخیص بیش فعالی دادن...............پس مطمئن باش اگه مشکلی بود حتما دکترها متوجه میشدن
دوستان یک مطلب در مورد تاثیر ویتامین ها در بهبود رفتار بچه هامون میزارم.......
جام جم آنلاین: آیا کودک شما بیش فعال است؟ ویتامین ها می توانند تاثیر مهمی در بهبود رفتار او داشته باشند. والدین عزیز اگر می خواهید فرزندانی با رفتار بهتر داشته باشید ، از مصرف ویتامین آنها مطمئن شوید. به گزارش سایکولوژی تودی، مشکلات رفتاری ، مانند رفتار پریشان و اختلال آمیز، سرپیچی و عملکرد مخرب، در 2 گروه از دانش آموزان سنین 6 تا 12 سال که به طور تصادفی انتخاب شدند، توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا مورد مقایسه قرار گرفت. یک گروه ، روزانه یک مکمل معادل یک رژیم غذایی متعادل را مصرف می کردند، در حالی که گروه دیگر پلاسبو دریافت کردند. نتایج نشان می دهد پس از 4 ماه ، دانش آموزانی که پلاسبو دریافت کرده بودند، 2 برابر آنها که مکمل مصرف کردند نیاز به نظم و تربیت داشتند. در تحقیقات پیشین ، سرپرست تحقیق استفان شوانتالر دریافته بود که غلظتهای کم ویتامین ها و مواد معدنی در خون ، عملکرد مغز را درنوجوانان دچار نقص می کند و اصلاح این غلظتها هم عملکرد مغز و هم رفتار آنها را بهبود می بخشید. این تحقیق حایز اهمیت است ; چراکه مبارزه با جنایاتی که افراد در سنین بزرگسالی مرتکب می شوند، در زمانی که کودک هستند، آغاز می شود. به گفته شوانتالر ، یک مکمل مولتی ویتامین هرازگاهی که تلاش والدین برای تغذیه مناسب کودکان میسر نیست ، روش اطمینان دهنده و خوبی است.
ماریانا جان هر بچه ای یه جوره من قل اولم تو مطب از کنارم تکون نمیخورد نشته بود روی صندلی اما با دستهاش میزد به صندلی یعنی دائم وول میخورد با دستها و پاهاش قل دومم یه ثانیه هم روی صندلی ننشست و یه راست رفت سراغ میز دکتر و شروع کرد به ور رفتن با وسائل دکتر بعدم که ما گرم صحبت با دکتر شدیم رفت روی صندلی کنار دکتر و رفت روی میزش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نمیتونه خوب صحبت کنه و یهو تو خیابون میپره و عاشق آتیش بازی و ارتفاعاته قل اولم هم اصلا به هیچی توجه نمیکنه مثلا باید 100 بار بگم لباستو در بیار تا دربیاره هر کدوم یه جوری هستن با و جودی که دوقلو هستن
ببین بعضی از خصوصیات بچه ها به خاطر شرایط سنیشونه وقتی بهت میگن مشکلی نداره چرا بازم اصرار داری چه ویژگی گل پسرت باعث میشه این طور فکر کنی ؟
من از بچه های این تاپیک شنیدم دکتر کتایون خوشابی حرف اولو میزنه
دوباره سلام..ببخش ماریانا جونم ظهر مجبور شدم یهو برم.....قربونت شعله جون سعی میکنم حداقل یک روز درمیون بیام تاپیک.................درمورد علی باید بگم دفعه اول که علی رو بدم دکتر ترقی وضعیتش خیلی خراااااااااب بود.......یعنی من دیگه به اوج ناامیدی رسیدم تا تصمیم گرفتم ببرمش روانپزشک.......اصلا یک لحظه اروم و قرار نداشت..........با همه چیز کار داشت وای خدا میدونه چه دوران سیاهی بود............همین که رفتیم دکتر برا بار اول من و شوهرم نمیتونستیم تو مطب نگهش داریم....طوری که ما رو بدون نوبت فرستادن داخل..........تو مطب هم دکتر یه پنکه داشت شروع کرد پنکه بررسی کردن و صندلی ها رو جابه جا کردن و.........همه این کارها رو تو 3 دقیقه انجام دادهااااااااااااااا.....وای داشتم دیووونه میشدم..دکتر بلافاصله گفت بیش فعاله و بایییییییییییید دارو بخوره....خلااااااااااااااااااااااصه........یک مدت دارو دادم.....ولی چشمتون بد نبینه اثر نکرد ...فقط خواب الودش کرد...وقتی بیدار بود همون اش و همون کاسه..........بار دوم که بردمش دکتر متوجه شدم دکتر اونی که من میخوام نیست.............از اینترنت و ......با دکتر شاهرخی اشنا شدم و بعد 6 ماه علی رو بردم پیش ایشون و از اون روز به بعد علی عوض شد...........شد یک بچه دیگههههههههه.........با این که الان هم تحمل وصبرش برای انتظار کمه ........ولی خیلی ارومتر شده..گرچه هنوز هم برچسب بچه شلوغ رو یدک میکشه..............با اینکه هیچ کس جز منو شوهرم از بیش فعال اون خبر نداره....ولی من هم داروهاشو مرتب نمیدم...درواقع دلم میسوزه...الان باید 23اسفند میبردمش دکتر هنوز نبردم و این هفته قراره ببرمش............هر بار هم به دکتر شکایت میکنم دوز دارو رو بالا میبره...................به خدا منم موندم چکار کنم.....................؟؟؟؟؟نکته تمام...
بازم اگه سوالی ست در خدمت هستم
ماریانا جون پسر منم کاراش شبیه �سر شماست الان 4 سال و نیم باوجود هوش زیاد تاخیر گفتار داره و این باعث شده از هم سناش عقب باشه روانپزشک براش بیش فعالی از نوع عدم تمرکز تشخیص داده .......عزیزم بهترین کار اینه که هر چه زودتر گفتار درمانی و کار درمانی از نوع رفتار درمانی براش شروع کنی.......
شعله جون دکتر خوشابی بهمن گفت پسرم رو بذارم ژیمناستیک ...شما گذاشتی؟ تاثیر داره؟
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
عسل خانم برای قرص دگزا به داروخانه شبانه روزی پاسداران مراجعه کن. ضمنا اسم کامل قرص را به همراه دوز مصرفی برایم بنویس من احتمالا می توانم برایت پیدا کنم

البته اگر تهران هستید. یعنی اگر شهرستان هم باشه اشکالی نداره می تونم برایت پست کنم.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

شعله جان همانطور که بارها به پروین جان هم گفته ام باز هم می گویم اینقدر نگران مدرسه رفتن پسرها نباش، باور کن به مرور همه چیز درست میشه.

البته منظورم نیست که به امان خدا رهایشان کنی، یا دکتر و دارو را قطع کنی، منظورم این است که از الان نگران نباش، حتی اگر هم مشکلی باشه می توانی آروم آروم حلش کنی، سخت است ولی شدنی هست.

در مورد مدرسه هم باید شرایط را بسنجی، هم شرایط مدارس را و هم شرایط پسرها را، اگر برایتان مقدور هست که هر دو را غیر انتفاعی ثبت نام کنی خوب انجام بده ولی رفتن به غیر انتفاعی به این معنی نیست که خیلی توجه خاص به پسرها می کنند، نه همه چیز به وجدان و انصاف معلم بر می گرده، اگر معلم با وجدانی باشه چه غیر انتفاعی چه دولتی تمام سعی اش را برای بهبود و یادگیری بچه ها انجام می ده.
البته تعداد شاگردان کلاس مهم است. ما که تهران هستیم و در منطقه 4 الان پسرم در مدرسه دولتی درس می خواند. تعداد دانش آموزان کلاس اول هر کلاس حداکثر 22 نفر هست با یک معلم و یک کمک مربی.
ولی اگر تعداد بالا باشد خب معلومه که معلم نمی تونه خیلی با بچه ها سروکله بزنه.

به نظر من شما فعلا پیش دبستانی را بگذران بعدا برای کلاس اول وقت خواهی داشت که بررسی کنی.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810