2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980991 بازدید | 11748 پست
ماریانا دوست خوبم

پسرت را با علائم بیش فعالی کنترل کن و ببین کدام یک از این علائم را دارد. گرچه پسر شما هنوز خیلی کوچک هست. اگر بیش از هفت علامت را به صورت واضح بیش از شش ماه داشته باشد بیش فعال شناخته می شود.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

پسر من تمام علائم بیش فعالی را به صورت واضح و کامل داشت همه موارد .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

5 تا از علائم رو که کاملا واضح داره و یکی دو تاشم تا حدودی داره
نازی جونم ایشالله پسر گلت یکی از باهوش ترین و موفق ترین افراد جامعه میشه عزیزم ولی تقریبا منم خیلی احتمال میدم پسرم بیش فعال باشه. اگرم دکترش دارو تجویز کنه حتما بهش میدم چون خیلی از آموزش عقب افتاده
نارسیس جون میشه اگه اومدی راجع به دکتر خوشابی یه کم بهم اطلاعات بدی؟؟ اینکه آیا واسه اکثر بچه ها دارو تجویز میکنه؟ یا بر حسب نیاز دارو میده؟؟ من هنوزم ته دلم زیاد با دارو موافق نیستم ولی اگه مجبور شم میدم.
ماریانا جون در مورد نحوه تجویز داروی دکتر خوشابی خیلی اطلاعات ندارم ولی فکر کنم بیشتر پزشکا دارو تجویز می کنن البته برای پسر من شبی یه نصف ریسپریدون تجویز کرده از آذر ماه بش می دم البته با کلی وسواس و پرس و جو ....هم خوابش خوب شده هم خوراکش از اون موقع هم پیشرفتش تو گفتار خیلی خوب شده حالا نمی دونم واقعا تاثیر دارو بوده یا نه ...........عزیزم من بیشتر به خاطر آموزش گفتار درمانیش و تمرکزش بش دارو دادم اگه گفتارش خوب بود قطعا بش دارو نمی دادم........
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
نازی جون �سر شما از چند سالگی سه چرخه رو یاد گرفت ؟......�سر من الان 4 سال و 5 ماهشه روی سه چرخه به طرف عقب پا می زنه رو به جلو فعلا نمی تون.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
نارسیس عزیز

پسر من راه رفتن با سه چرخه از یک سالگی یاد گرفت، کلا این گونه مهارتها را خیلی عالیه. ولی دخترم که الان چهارسال و هفت ماهش هست خیلی به سختی سه چرخه را پا می زنه.

این گونه مهارتهای حرکتی خیلی مربوط به عدم توجه یا بیش فعالی نیست.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام بچه ها من تازه با این تایپیک اشنا شدم میشه من رو هم راهنمایی کنید

من یه خواهرزاده دارم 4 سالشه 80% علایم بیش فعالی رو داره بنده خدا خواهرم اندازه 10 سال پیر شده ماشالله خیلی شیطونه نمیدونم چه جوری بهتون بگم باورتون نمیشه . متاسفانه پدرش هم همش میگه خوب میشه راست میگه اخه اون که با بچه کار نداره همش خواهر بنده خدام حرص میخوره . هیچ جا نمیتونه بره چون یه خرابکاریی میکنه که خجل زدش کنه . با هیچ بچه ای نمیسازه . حرفهای نامربوط میزنه و حاضرجوابی میکنه خلاصه نمیدونم چی بگم تو رو خدا قرصی دارویی چیزی هست بدیم این بچه بخوره هم خودش اروم بگیره هم خواهرم ببخشید وقت ندارم صفحات قبل رو بخونم تو رو خدا بهم بگید چیکار کنیم یا کدوم صفحه رو بخونم ممنون میشم خیلییییییییییییییییی
سلام به همه دوستان گلم
ماریانا جون پسر من حرف شنویش در حد صفره از هیچ کس حساب نمیبره چند روز پیش اومده اداره ما رییس پشت کامپیوتر بوده رفته به رییس گفته مگه نمیدونی من میام اداره مامانم که با کامپیوتر بازی کنم زود باش پاشو ...رییس بهش گفته اگه یه بار دیگه بیای اداره مامانتو اخراج میکنم ...پسرم به رییسمون گفته مگه جرات داری من میدونم تو از این رییسهای الکی هستی حالا مثل بچه آدم پاشو تا من بازی کنم....خلاصه بعضی وقتا آبرو و حیثیت برام نمیزاره ....دیروز هم خواهرم زنگ زده و میگه من کی هستم؟کلی فکر کرد آخرشم اشتباه گفت آخه من 6 تا خواهر دارم و زیاد رفت و آمد ندارم فقط یکیشونو خوب میشناسه خواهرم میگه چون تمرکز نداره اینطوریه ....ولی چون از نظر درسی در حد قابل قبول هست من دیگه حرص نمیخورم چون اگه هوشش مشگل داشت از پس درسها بر نمیومد
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان مهربونم
من دیروز به دکتر خوشابی زنگیدم 11 تیر ماه بهمون وقت داد که خیلی دیره. با مطب دکتر امیری هم تماس گرفتم 17 تیرماه وقت ویزیت داد و کلی ناامید شدم. البته من از هر دو وقتمو گرفتم که تا اون موقع ببینم چی میشه، میشه یه دکتر مطمئن دیگه بهم معرفی کنید؟؟ یا لااقل یه کم از رفتار درمانی و برخورد صحیح با این بچه ها برام توضیح بدین میدونم که شماها بیشتر از هر کس دیگه ای درکم می کنید.
ماریانا جون اگه تهرانی می تونی از کلوپ بچه های تاخیری از دوستان کمک بگیری حتما این کارو بکن اونجا دوستان تهرانی بچه هاشون رو کلینیک های مختلف می برن حتما کمک بگیر ..........مطمئن باش اگه کاردرمانی و گفتار درمانی رو شروع کنی پسرت خیلی بهتر می شه..............
پروین جون پسر منم خیلی کم پیش میاد از کسی خجالت بکشه اون روز برده بودمش پارک دیدم رفت دست یه آقایی رو گرفت آورد دم سرسره با اشاره بهش فهموند که بذارتش رو سرسره یعنی کلا رودروایستی تو کارش نیست مگر به ندرت که پشتم قایم میشه یا چشماشو می بنده
سلام صبح بهاریتون بخیرررررررررررررررررررررررر
سیما جون عزیزم هیچ کدوم از ما نمیتونیم در مورد دارو به خواهرت کمک کنیم..چون اصلا در تخصص ما نیست...بهتره ایشون با این توصیفاتی که ازبچه اش داری به یک روانپزشک کودک مراجعه کنه هر چه سریعترتا مشکلشون حل بشه.....موفق باشی عزیزم
ماریاناجون درمورد این همه وسواس وحساسیت شما به دارو باید بهتون بگم اوایل من هم مثل شما بودم..حتی وقتی وقت دارو خوردن پسرم بود میشستم و های های گریه میکردم..احساس میکردم زهر به خورد پسرم میدم...تا وقتی که با دکتر شاهرخی اشنا شدم و با ایشون صحبت کردم و ایشون چند نکته مهم رو بهم گوشزد کرد که برای شما هم میزارم...........
1.اینکه که تاکید میشه این کودکان زود شناسایی بشن و تحت درمان قرار بگیرن به این علته که این بچه ها مخرب بار نیان....یعنی وقتی بچه ای اتش بازی رو یاد میگیره و یا تو خیابون دویدن و غیر کنترل بودن رو یاد میگیره دیگه خیلی سخته این رفتارها رو تو بچه کنترل کنیم...ولی وقتی زود اقدام میکنیم درصد کنترل این بچه ها خیلی بیشتر میشه....مثلا پسر من از 2 سالگی تحت درمانه......چون من زود اقدام کردم با اینکه در وجود پسرم میبینم تمایل به اتش بازی و عشق ارتفاع و.....هست ولی داروها باعث شده احساس ترس در پسرم به وجود بیاد به طرف این کارها نره....................
2.این داروها عوارض خاص خودش رو داره...مثل نارامی..افزایش طپش قلب.......در برخی کودکان اگزما و.....که به خاطر همین باید ماهانه توسط پزشکشون تحت مراقبت باشن.........ولی تاثیر داروها در درمان افرادی که زود تشخیص داده شدن کنترل اسیب رسانی بیش از حد برروی رفتار وشخصیت اجتماعی کودکان از سنین خردسالی تا بز رگسالی هست..............وحتی این داروها باعث میش گرایش این کودکان در بزرگسالی به مواد مخدر کمتر بشه..در حالی که اگه درمان نشن برای جبران این خلائ در نوجوانی روی به مواد مخدر میارن...............
این هم پاسخ روانپزشکان برای والدینی که سوال میکنن همه کودکان بیش فعال باید دارو مصرف کنند؟؟؟
پاسخ:
خیر.اما باید همواره امکان بهبود ناحیه آسیب دیدگی فرد و نشانه اصلی علائم اختلال در کودک را در نظر داشته باشید.برای ایجاد طرح درمانی مناسب جهت کودکان مبتلا به اختلال، تنها امری که می تواند صورت پذیرد،توجه به همه مناطق آسیب دیدگی و منابع و علایق فردی کودکان و محیط آنهاست.بنابراین شیوه درمانی چند نمونه ای با جمع آوری اطلاعات از کودک، والدین،معلمان و دیگر افراددر ارتباط با بیمار، آغاز خواهد شد.این امر در ارزیابی و تعیین بروز مشکلات خاص یا نسخه برداری از تسهیلات فردی بیمار در نواحی مختلف (آسیب دیدگی) کمک خواهد کرد.
علائم بیماری یا رفتارها در زمینه اختلال کمبود توجه/بیش فعالی (یا تشخیص روانی دیگر) فقط زمانی قابل درمان خواهد بود که آنها سبب بروز مسائلی در زندگی فرد بیمار یا تداخل در رشد فردی او گردند.بنابراین دارو فقط یک بخش از شیوه درمان تکمیلی خواهد بود تا به مراجع کمک کند به کارائی بالقوه خود در همه حوزه های محیط فردی دست پیدا کند.این عمل گاها" بدون دارو نیز میسر خواهد بود اما در بسیاری از موارد، داروهای محرک روانی،اساس خویشتن داری(کنترل نفس) و آگاهی بهتر کودکان میباشند.

ایده های متفاوت فراوانی در مورد تعداد کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه/بیش فعالی که نیازمند داروهای محرک روانی اند وجود دارد.برخی متخصصان کمتر از 30% کودکان مبتلا را نیازمند این داروها میدانند.دیگر متخصصان اظهار می دارند که بهتر است همیشه راه درمان داروشناسی را پیشنهاد کنید.زیرا این شیوه برای کودک در طولانی مدت، بهترین نتیجه را خواهد داشت.در حدود 80% از کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه/بیش فعالی که از دارو استفاده می کنند، به بهبودی معنی داری دست خواهند یافت.دیگر شیوه های درمانی برای این کودکان به این صورت سودمند نخواهد بود.

برای معرفی مزایای فردی و عوارض جانبی درمان،یک خط مبنا از علائم خاص باید تعریف شود و(حداقل یکبار در ماه در زمان آغاز)پیوسته دنبال شود.و همه تغییرات مثبت و منفی تحت نظر باشند.

یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
2810