2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981080 بازدید | 11748 پست
سلام به همگی
شیدا جون آره به خدا راست میگم از اول سال فقط یه دیکته 18 شده بقیه همه 19 و 20 ریاضی هم همینطور غلطهای دیکته شم یا یه حرفی رو جا میندازه یا نقطه نمیزاره همون اشتباهاتی که مخصوص بچه های بیش فعاله....به خاطر همین به شما و همه دوستان توصیه میکنم نگران نباشین ما فکر میکنیم این بچه ها هیچی یاد نمیگیرن ولی اینا از ما بهتر یاد میگیرن ....در مورد امگا 3 منم خود سر بهش میدادم حالا دوباره میخوام براش بخرم نوع بدون جیوه شو
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم...من شنبه برگشتم از کربلا...یک عالمه حرف برا گفتن دارم....الان فرصت ندارم ....حتما میام و باهاتون حرف میزنم...فعلا بای و بوس
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام مامان های گل.من قبلا 2 تا پست اینجا گذاشته بودم در مورد دختر 4 ساله ام که بیش فعاله.من همچنان دخترم رو پیش دکتر نسرین امیری می برم و خیلی رفتارش بهتر شده.البته به دخترم ریتالین ندادن چون سنش کمه داروی دیگه ای دادن.الان تو مهد همه ازش راضی هستن و میگن رفتارش عالی شده. توی خونه هم کلی بهتر شده.تازه به ارامش رسیدم.اگه حس می کنین فرزندتون علایم بیش فعالی رو داره زودتر برای درمانش اقدام کنین.
سلام دوستای گلم...خیلی وقته باهاتون درد دل نکردم....دوستای گلم یادتون باشه دو ماه قبل دکتر علی دکتر شاهرخی داروهاشو زیاد کرده بود ...البته تقصیر خودم بود گفتم که علی صددرصد خوب نشده......بعدش هم سر خود داروهاشو زیاد نکردم و طبق قبل بهش دارو دادم....چون روزی باید بهش 1 عدد و یک چهارم ریسپریدون میدادم.......بعدش هم که رفتم کربلا و علی رو پیش مامانم اینا گذاشتم و چون اونها نمیدونن علی بیش فعاله و دارو میخوره داروها رو لای دستمال کاغذی گذاشتم و گفتم اسید فولیکه و باید حتما بخوره!!!!!!!!!!!!ولی مامانم چون خیلی حساسه تو دارو خوردن بچه داروهاشو قطع کرده بود..............بعد اومدن از کربلا نمیدونید علی چه اتیشی میسوزوند..ذره ای هم حرف شنوی نداشت.....خونه ادرشوهرم پیش مهمونها مجبور میشدم کتکش بزنم..........فقط شما دوستام میتونید تصور کنید چیکارا میکرد..مثل یه ماشین مخرب شده بود و اصلا حرف گوش نمیداد تا کتک بخوره..طوری که مادرشوهرم حسابی دعوام کرد و ........مشکل پسر من بیشتر وقتی هست که توجمع هستش....واقعا گاهی ارزوی مرگ برا خودم میکنم........الان 23 اسفند وقت دکتر داریم....اگه به دکتر بگم داروهاشو سر خودکم کردم خفه ام میکنه.....خیلی رو دارو حساسه.......نمیدونم چیکار کنم.......ای خداااااااا..توروخدا راهنماییم کنید...میگم این ماه نبرمش و داروهاشو منظم بدم..فروردین ببرمش؟؟؟؟شما چی میگید..؟؟پروین جون ؟؟؟شعله جون؟؟وبفیه دوستای خوبم..کمک
سلام موناجون زیارتت قبول عزیزم
وای.....میفهمم چی میگی پسرمنم تو جمع گاهی اوقات دیوونه کننده میشه ....به نظر من همون 23 ببرش دکتر و با صداقت بگو زیارت بودی و مامانت داروها رو منظم نداده به بچه....عزیزم به نظر من حتما برو چون هنوز تا فروردین یک ماه مونده و تا اون موقع هم علی جون اذیت میشه هم خودت و هم اطرافیان
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام...خوبید؟؟؟چرا اینقدر کم سر میزنید؟؟؟؟؟؟امیدوارم سال خوبی در پیش رو داشته باشید...........
منم علی رو نتونستم ببرم دکتر موند برا بعد 13..........
سلام به همه.من این بار که دخترم رو بردم دکتر همه داروخانه ها رو گشتم و قرص دگزامتا امفتامین رو پیدا نکردم.قرصش خارجیه و به خاطر تحریم سخت وارد میشه.حالا حسابی اعصابم خرد شده.فقط 3 بسته دارم که برای عید کافیه.اگه کسی از جایی این دارو رو گرفته تو این چنر روزه به من هم ادرس بدید.ممنون دوستان
من هم یک پسر بیش فعال دارم متولد اسفند 80 است و الان کلاس چهارم است.
از دوران نوزادیش متوجه می شدم که با بقیه بچه ها فرق داره، تا به مرور که بزرگتر شد و علائم این اختلال به وضوح مشاهده شد.
من اولین بار وقتی پسرم دو سال و نیمش بود بردمش پیش دکتر ولی الله سهامی و اونجا بود که متوجه اختلال بیش فعالی و عدم تمرکز شدم.
طی سالها به متخصصین زیادی مراجعه کردم و از چهارسالگی پسرم تحت درمان دارویی قرار گرفت. خلاصه پروسه طولانی طی شد که حتما خیلی از شما مادران عزیز هم این پروسه را طی کرده اید یا در حال طی کردنش هستید. درمان دارویی، گفتار درمانی، کاردرمانی، مشاوره روانشناسی، نورفیدبک ، نقشه سه بعدی از مغز، انجام ام آی آر های متعدد از مغز و .....
حالا پسرم خیلی خیلی خوب شده و به نظر پزشکان و خودم دیگه مشکل خاصی نداره، گرچه هنوز راه طولانی را در پیش دارم چون مرحله بعدی سن بلوغ است و مشکلات دوباره ولی خدا را شکر فعلا خوبه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

من سالهای اولیه درمان اصلا نتیجه خوبی نگرفتم تا اینکه به پیشنهاد دکتر امیری خودم هم تحت نظر متخصص اعصاب قرار گرفتم. با مصرف داروهای تجویز شده و همچنین کمک گرفتن از مشاورین مجرب توانستم خیلی خوب و راحت از پس مشکلات پسرم بر بیایم.

من از میان روانپزشکانی که مراجعه کردم خانم دکتر امیری را بیش تر از همه قبول دارم. من حتی از چهره ایشون هم آرامش می گیرم،
از میان مشاورینی هم که مراجعه کردم خانم آزادگان که در همون مرکز آرمان هستند را از همه بهتر قبول دارم.
قبلا هم به مشاورین زیادی مراجعه کردم ولی خیلی حرفهایشان به دلم نمی نشست،
ضمنا آخرین دوره مشاوره ای که برای پسرم رفتم حدود یکسال طول کشید هفته ای یک بار. تداوم و پیگیری خیلی به موفقیت کمک می کنه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

عسل خانم اگر تهران هستید با داروخانه شبانه روزی پاسداران تماس بگیرید احتمالا این دارو را داره
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810