2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981042 بازدید | 11748 پست
سلام به همگی
شعله جون پس من و تو وجه مشترک زیاد داریم تو یه دانشگاه و یه رشته درس خوندیم و پسرای بیش فعال داریم امیدوارم پسرات موفق بشن و مطمئن باش میشن هنوز 4 سالشونه تا بشن 7 ساله کلی فرق میکنن و روز به روز بهتر میشن پس غصه نخور من تضمین میکنم پسرات تو مدرسه هیچ مشکلی ندارن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان..خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم حال همتون و بچه های نازتون خوب باشه..............دوستتون دارم همتون روووووووووو..تو رو خدا کمتر نگران باشید......وهمیشه شاکر خدا باشید که اینقدررررررررر مهربونه و بهمون بچه های سالم عطا کرده...من خودم گاهی با ناشکری های پارسالم واقعا شرمنده میشم............خدایا منو ببخش
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام.دوستای گلم میبینم که دیگه خیلی کم میایید به تاپیک سر میزنید............من خودم هم این روزها مشغول تدارکات تولد پسرم هستم واصلا وقت نمیکنم بیام...................لطف کنید و تشریف بیارید واز بچه هاتون و یادگیریهاشون واستعدادشون برامون بگید...............دوستتون دارم...
سلام مونا جون تولد پسرت پیشاپیش مبارک
پسر من به خاطر اینکه اخیرا خیلی غیبت داشت افت کرده سعی میکنم دیگه غیبت نکنه در ضمن من هر روز به تاپیکت سر میزنم ولی حس نوشتن نداشته بیدم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام به همه مامانای نگران و دلسوز.من هم یه دختر 4 ساله بیش فعال دارم.پیش چند تا روانپزشک بردمش ولی اثر نداشت تا اینکه یکی از دوستانم دکتر نسرین امیری رو بهم معرفی کرد.ایشون گفتند باید یک دوره دارو مصرف کنه و طولانی هم نیست.الان 3 ماهه که دارو می خوره وخیلی بهتر شده.ساعت خوابش تنظیم شده.موقع غذا خوردن میشینه یه جا و غذاش رو تموم میکنه.تمرکزش بیشتر شده و اصلا خواب الود و بی حال هم نیست.الان فقط چند تا مشکل کوچیک مونده مثلا توی مهد سر کلاس کامل نمیشینه و میاد بیرون میره تو کلاس ولی دیگه با بچه ها دعوا نمی کنه.ولی توی ارتباط با همسالان مشکل داره و اصلا با بچه های هم سنش بازی نمیکنه.این دو موضوع منو اذیت میکنه
توصیه من به همه مامان ها اینه که اگه کوچولوتون علایم بیش فعالی رو داره نگید بچه باید شیطون باشه شیطنت تا یه حدی نرماله.توی مهد و مدرسه و کلا تو اجتماع مثل شما بچتون رو تحمل نخواهند کرد و اون موقع هم بچه و هم خودتون بیشترین لطمه رو خواهید دید.فرصت درمان رو ازشون نگیرید.این اختلال تو سنین پایین راحت درمان میشه ولی تو سن بالاتر متاسفانه به درمان خوب جواب نمیده.از 2 سالگی هم میشه تشخیص قطعی داد.
بچه ها میشه بیشتر توضیح بدید علائم کوچولوهاتون چی بود
من یه کمی نگران شدم واسه پسرم
خصوصیات پسرم رو می گم به نظرتون چطوره ؟
پسر من الان 22 ماهشه حرف زدنش در حدیه که تمام صحبت های ما رو متوجه میشه وهر چی بهش میگیم انجام میده خودش حدوده 60 الی 70 کلمه میگه ولی نه کامل ها به زبون خودش می گه جمله نمیگه
از زمانه نوزادیش من یاد ندارم این بچه یه ربع روی زمین خوابیده باشه وبا خودش بازی کنه حتی گلاب به روتون من نمیتونستم یه دسشویی برم
توی ماشین همش گریه میکرد اگه میخواستم تا دکترش ببرمش عذا می گرفتم
با همسالاش وبچه ها کلا رفتارش خوبه خیلی احساساتی ومهربونه دوس داره همه رو بوس کنه با همه خیلی زود آشنا میشه ورابطه برقرار میکنه از دکترش می ترسه وهر وقت ببرمش گریه میکنه
عاشق بازی کردن با وسایل خونه است هر جابریم سریع ماشی لباسشویی وجارو برقی رو کشف میکنه و با موبایل وکنترل ودوربین هم دوس دار ه بازی کنه باتری های کنترل رو درمیاره همش میره سره کابینت ها وهمه رو میریزه بیرون
با اسباب بازی خیلی مشغول نمیشه سی دی هاشو دوس داره تا نیم ساعت هم دراز میکشه ومی بینه
همش دوس داره با کسی بازی کنه تا اسباب بازی
هر چی بهش یاد بدیم زود یاد می گیره مثلا صدای 10 تا حییوون رو بهش یاد دادم یاد گرفته
یا اعضای بدنشو همه رو میدونه
فوق العاده پر انرزیه وهمش در حال بازی بدو بدو
سلام دوستای خوبم................میناز جون و ساراه جون خیلی به تاپیکمون خوش اومدید.....امیدوارم یچ مساله ای نداشته باشه کوچولوهاتون..........میناز جون مثل همیش میگم تشخیص بیشفعالی کار منو وامسال من نیست...ولی بارزترین علامت کودک بیش فعال کلافه کردن والدین و اطرافیان هستش............اگه پسرت کلافتون میکنه و با کاراش فعالیتهای معمول روزانه رو مثل غذا خوردن ..خوابیدن...گردش رفتنتون رو مختل میکنه حتما به یک روانشناس کودک نشونش بده.........
دوستای گلم تاپیکمون رو از صفحه سوم کشیدم بالاااااااااااااااااااااااااااا.....من که خودم سرگرم تولد علی بودم وهنوزم خستگی در نکردم و نمیتونم بیام تاپیک.......یه خبر خوبم دارم که ایشالله خیلی زود عازم کربلا میشیم.........یه نذری داشتم که بیام تو تاپیک و هر کی هر حاجتی داره بزاره منم مینویسم رو کاغذ میبرم میندازم حرم امام حسین ع.....ایشالله........میدونم همه دوستای من تو این تاپیک ارزوییجز موفقیت بچه هاشون ندارن.ولی هرکی هر چی دل تنگش میخواد بزاره یا بهم میل کنه تا ببرم با خودم کربلااااااااااا........
بازم میام و سر میزنم...نزارید تاپیک بره پایین لطفااااااااااااااا...دوستتون دارم
سلام مونا جان من امروز می خواستم یه تاپیک با این عنوان بزنم که به تاپیک شمت برخوردم و گفتم بهتره اینجا موضوعمو مطرح کنم اجازه هست؟

خدا هم که باشی بندگانی هستند که ناراضی اند، به دنبال رضایت چه کسی می گردی!!!؟
پسر من هفت ماهشه خیلی جنب و جوش داره اصلا آروم و قرار نداره همش باید یا بغل من باشه یا باهاش بازی کنم خودش خود به خود با چیزی سرگرم نمی شه می خواستم ببینم بچه شماها هم اینطوری بوده ممکنه پسر منم بیش فعال باشه!!!!!!!!

خدا هم که باشی بندگانی هستند که ناراضی اند، به دنبال رضایت چه کسی می گردی!!!؟
اگه ادکلن باز هستید یا میخواین کلکسیونر ادکلن بشید .......... اگه دوست دارید از عطرها بیشتر بدونید ....... اگر میخواین با کاربرد انواع بوها و اسانس ها آشنا بشید ............. ما منتظرتون هستیم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=182716&PageNumber=6
به زودی مسابقه شماره 2 با یه جایزه واقعی !!!!!!!!
سلام دوستان گلممونا جون از تولد علی جون برامون عکس بزار و برای موفقیت و آینده بچه های من خیلی دعا کن منم اگه یه روزی رفتم زیارت شما رو فراموش نمیکنم
2810