2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980967 بازدید | 11748 پست
شعله جون پسرم از نوزادی جزو بچه های سخت بود کلا آروم و قرارنداشت .............
الان یادگیریش خوبه هوشش خوبه کلا بچه عاطفی و مهربونیه ولی آروم و قرارنداره با همه چی کار داره به همه چی دست میزنه هر کاری رو زود یاد می گیره و حوصله انجام کارش رو نداره از نظر حرکات درشت خوبه ولی تو حرکات ظریف مثل نقاشی و رنگ آمیزی بلده ولی در حد 1 دقیقه ولی بعدش بلند می شه می ره دنبال یه کار دیگه تمرکزش خیلی پایینه البته کارتونهایی که دوست داره روتا آخر قشنگ می شینه نگاه می کنه ولی مشخصه بارزش تاخیر گفتاره یعنی خودش نمی خواد تلاش کنه حرف بزنه
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سلام .نارسیس جان، تا حالاپسرتو پیش دکتر سعید انوری بردی؟شما که این همه پزشک رو امتحان کردی،این رو هم من بهت پیشنهاد می دم.اگه خواستی بری بگو تا شماره ش روواست بذارم.کلا سیستم برخورد و تشخیصش با همه فرق می کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من میخواستم مشخصات کارای پسرم رو بگم که شمایی که بچه بیش فعال دارین آگاهم کنین که واقعا پسر منم بیش فعال و به فکرش باشم یا حرکاتش طبیعیه

پسرم از وقتی راه افتاد شیطنتاش شروع شد دلیل اصلیش هم کنجکاوی بسیارش هست دوست داره که همه چیز که دستش بهش میرسه برداره و خوب وارسی کنه و ازش سر دربیاره البته الان که 17 ماهش تمام شده و وارد 18 ماهگی شده خیلی عاقلتر و بهتر شده مثلا به ندرت پیش میاد که درکابیتها رو باز کنه و وارسیشون کنه ( دوسه ماه اول که راه افتاده بود در کابیتها رو میبستم با یه طنابی جورابی چیزی) ولی کنجگاوی وحشتناکی نسبت به وسایل الکترونیکی داره مثلا کنترل وسایل صوتی و تصویری ، موبایل ، لپ تاپ وقتی بیداره به هیچ عنوان لپ تاپ رو نمیتونیم روشن کنیم چون دوست داره بشینه و ازش استفاده کنه یعنی دوساعت هم میشینه و هرکاری که ما با لپ تاپ انجام میدیم عینا انجام میده مثلا دستشو میبره رو کیبرد و تایپ میکنه موس رو تکون میده و از این کارا ، موبایل رو میاره و میگه باز یعنی بازی رو بیار بازی کنم کنترلها رو میگیره ودرشون رو باز میکنه وباتریش رو درمیاره و جا میزنه و هی تکرار میکنه مثلا یه ربع ساعت میشینه و اینجوری سرگرمه، میره جلوی تلویزیون و روشن و خاموشش میکنه واگر خدای نکرده به زور ازش بگیریم جیغ وفغانش به آسمون میره ، بیشترین شیطنتش در مورد وسایل الکترونیکی هست دوییدن تو خونه و کنجکاوی تو سوراخ سمبه های خونه رو هم داره البته نه اونجور که از صبح تا شب بدوئه تایمهایی هم داره که بشینه و یا دراز بکشه یا جلوی تلویزیون بایسته تا همون کنجکاویهاش رو انجام بده مهمونی هم بریم کنجکاویاش رو داره ولی نه به اندازه خونه خودمون مثلا هیج وقت دست به کابینتهای مادرشوهرم یا خونه مادرم اینا نزده ولی گیر داده به کنترلها و موبایلهاشون کلا بیرون از خونه خودمون شیطنتش کمتر میشه خوابشم تقریبا زیاده جمعا 12 -13 ساعت در کل 24 ساعت میخوابه

نمیدونم با این تفاسیر علائم بی فعالی رو داره یا نه
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
سلام وعصر بخیر دوستای خوبم.........
مامان نوشین جون من خودم در حدی نیستم که پسرت بیش فعاله یانه؟؟ولی یه چیزی میتونم بگم که خانمی اگه پسرت شما رو کلافه کرده وتا جدی کم وزیاد وادار به گریتون شده حتما بیش فعاله.................ایا از دستش به ستوه اومدید؟؟؟؟اگه بله بیش فعاله
بچه ها من دیروز علی رو بردم دکتر وداروهاشو بیشتر کرد....در ضمن به طور کامل در باره نوروفیدبک پرسیدم که کامل جواب داد.......ونتیجه اینکه خود دکتر شاهرخی تو تبریز یکی از اولین دکترایی هست که دستگاه نوروفیدبک داره ولی اصلا به ما توصیه نکرد..چون سن پسرم کمه و اینکه خودش عقیده داشت دارو درمانی بهتر از نوروفیدبک هست در زمان فعلی و 10جلسه نوروفیدبک حدود 1میلیون هزینه داره..و بهم گفت اصلا باور نکنید که با این روش بچه درمان میشه..........باید بازم دارو بخوره
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
شعله جون کاملا درکت میکنم گلم...........منم قبل دارو دادن به علی وقتی دعوتمون میکردن مهمونی عزا میگرفتم................باور کن کوه کندن از مهمون رفتن بهم اسونتر بود ........اینقدر بچه اذیتم میکرد به خدا..ابرومون هم که میرفت.......ولی الان 60 درصد بهتر شدهههههههههههه
مهشید جان درباره پسرت سوال کرده بودی . ببین عزیزم در مورد رفتارهاش اول باید ببریش پیش یه فوق تخصص روانپزشکی و بعد هم حتما یک روانشناس کودک . اگه مساله خاص تشخیصی نداشته باشه با آموزشهایی که روانشناس برای اصلاح رفتارش بهت میده میتونی موفق بشی . حتما زود اقدام کنه که رفتارها پایدار و مقاوم نشن . ببخشید دیر جوابتو دادم . الان خوندم .
مامانا من دیدم چند جا درباره نورو فیدبک حرف زدین . خیلی حواستون باشه این روش الان به یک وسیله جیب بری تبدیل شده . من چون توی این کار هستم اطلاعات دقیق دارم . توی برخی مراکز معروف به والدین این کودکان این درمان رو به عنوان درمان قطعی معرفی میکنن درحالیکه اصلا این طور نیست .
حتما حتما فقط و فقط در صورتیکه روانپزشک کودک فرزندتون که فوق تخصص داره نورو فیدبکو تجویز کرد انجامش بدین . چون این درمان در خیلی موارد هیچ تاثیری نداره .
ضمنا حتما مادرانی که کودک بیش فعال دارن لازمه که یاد بگیرن روشهای اصلاح رفتار و روشهای تربیتی موثر برای فرزندانشون رو . حتما از دکتر کوچولوتون بخواین که شما رو معرفی کنه به کلاسهایی که برای این والدین برگزار میشه .
سلام وصبح بخیر..................شعله جون برا علی از شنبه دکتر یک چهارم صبح و یک دوم ظهر و یک دوم شب دارو داده...این دفعه یک چهارم اضافی کرده.............
مامان نقرهای عزیزم بله دکتر شاهرخی هم مطب داره و هم روزهای فرد تو بیمارستان کودکان تبریز هست........ولی من علی رو به مطب میبرم........شمارشون هم04115573277
2810