2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980906 بازدید | 11748 پست
رنگ ها رو که آره دیگه عدد ها رو هم تا 10 تا میرسن 11 قاطی میکنن با و جودی که باهاشون خیلی کار میکنم اما اصلا علاقه ای نشون نمیدن
شعر هم که ماشالله آخه مهد میرن مربیشون میگه خیلی گوش ب بازین میترسم از روزی که بخوان برن مدرسه اصلا نمیتونم بهش فکر کنم اما خداییش با خوردن داروها اون اوائل احساس میکردم رو ابرها هستم اما خیلی زود پرت شدم پایین شنبه یکشنبه میبرمشون دکتر دیگه نمیتونم تحمل کنم
سلام.می گم شعله جان در مورد بی اثر شدن داروهت خوبه تلفنی از دکترت سوال کنی.شاید لازم با شه زودتر ببریش.راستی هر دو تا شون بیش فعالن؟خدا حفظشون کنه و سایت همیشه بالا سرشون باشه.

در مورد نوروفیدبک من خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که تو ایران کسی که بتونه این کارو درست و اثر بخش انجام بده،نداریم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نارسیس جان من پسرهام 4 ساشون تموم شده
بیتا جون یعنی باید بی خیالش بشم شما تهرانی اگه شما ناامید شدی که من که اصفهانم پس هیچی بیتا جون راستی ممنونم بله عزیز دوتاییشون یکیش از نوع تکانشی یکیشون تمرکزش مشکل داره
سلاااااااااااااااااااااااام دوستای گلم خیلی خوشحالم که اینجایید و درد دل میکنید و قلب مهربونتون کمی اروم میگیره...
ماشالله به پسمل های شیطونتون.......نه بابا پسر من اصلااااااااااااااااااااااااااااا دست بزن نداره ..خیلی هم مهربونه و نسبت به کوچکترها احساس مسئولیت میکنه...................مامان امیر عزیز من تقریبا 5ماهه به علی دارو میدم و عوارض خاصی ندیدم......ولی احساس میکنم الان که شعله جون اشاره کردن کمی کم اثر شدن.............پسر من تنا مشکلش اینه که هیجانی هستش .وگرنه کاراهای خطرناک خاصی نمیکنه...وکم صبره..مثلا جایی میریم زود خسته میشه و میخواد زودتر بریم بیرون..............وگرنه من مشکل خاصی باهاش ندارم...شنبه م وقت دکتر داریم.حتما نتیجه رو براتون مینویسم..........دوستتون دارم یک عالمههههههههههههههههههههههه
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
گفتم که هم صبرش کمه و هم اینکه هیجانی هست.........دوست داره همه چیز دست بزنه و جابه جا کنه اروم وقرار نداره.......ولی یادگیریش خوبه.....رنگها و اشکال هندسی و اعدادو چندتا شعر وبازیهای دسته جمعی و...........
الهی ..خدا کمکت کنه من با یکی کم اوردم به خدااااااااااااااا
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
2810