2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
دکتر نسرین امیری22890100-2
دکتر جلیلی 22896112
دکتر ساحل همتی 88027675 خ فتحی شقاقی-نبش میدان سلماس پ 114
دکتر ابوالفضل کریم خانی 22521123 اول مجیدیه جنوبی
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
دوستان سلام.یه سوال دارم.بچه یکی از اقوام 4 سالشه برده مشاور گفته بیش فعاله ولی فعلا دارو نمیدیم مدارا کنین تا سن مدرسه.مامانش افتاده به قرص اعصاب خوردن بس که دیوونه میکنه این بچه.این درسته؟یعنی تا سن مدرسه نباید ریتالین بخوره؟یه دونه شعر و کاردستی و ...بلد نیست با اینکه مهد میره ولی حوصله کار با تمرکز رو نداره..
منتظر جوابتونم
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شعله جون شاید بری بشینی با کلی معطل شدن نوبت بده نمیدونم به خدا آخه منم تا حالا نرفتم
مامان پریناز آره ریتالین رو زودتر از 6 سال نمیدن چون بچه رو بی اشتها و کم خواب میکنه و ممکنه روی رشد بچه اثر بزاره البته روی اشتها و خواب پسر من تاثیری نداشته
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=148817

سکوت جون راجع به نورو فیدبک سوال پرسیده بودی تو این تاپیک چیزایی رو که می دونستم نوشتم
می‌خواهم بگویم هر زنی، در هر وضعیتی، استحقاقش را دارد که کسی را داشته باشد که وقتی نگاهش می‌کند، چشم‌هایش برق بزند.
سلام دوستای گلم ...خوبین؟؟؟؟؟عزاداریهاتون قبو ل درگاه حق
مامان پریناز جون من پسرمو بردم دکتر و ایشون بهش قرص ریسپریدون داده...............روزی 3 نوبت یک چهارم قرص.................اصلا هم پشیمون نیستم............
پروین جون یه خواهشی دارم ازت...............اگه رفتی دی ماه پیش دکتر خوشابی برا منم نوبت میگیری؟؟؟هزینه هر قدر باشه به حسابتون واریز میکنم............من با وجود داشتن اقوامی در تهران نمیخوام کسی از موضوع با خبر بشه........لطفا خبرم کن............مرسی دوست خوبم
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مرسی مامانا از جوابتون.یه چیز جالب.امروز که عاشورا بود این بچه مراسم تعزیه دیده بود که شمر طفلان مسلم روکتک میزده.اومد خونه به ما گفت منم میخوام پادشاه بشم همه رو بزنم.کلا روحیه جنگجو داره.یا میخواد پلیس بشه یا دزد!!اینا هم مربوط به بیش فعالی میشه؟
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...
سلام دوستان
عزاداریهاتون مقبول درگاه احدیت
مونا جون من حتما اگه رفتم میپرسم ببینم نوبت میده دیگه هزینه نداره عزیزم زبونم درد نمیگیره که یه سوال بپرسم ولی اگه نوبت داد به چه اسمی بگیرم؟
مامان آبتین جان برای شما هم میپرسم به چه اسمی نوبت بگیرم؟
مامان پریناز جون به نظر من تا پیش دبستانی مدارا کنن باهاش آخه هر روز که بگذره این بچه ها بهتر میشن پسر من الان به نسبت پارسال صد درجه بهتر شده اگه تو پیش دبستانی تمرکز نکرد و چیزی یاد نگرفت اونوقت یه فکری بکنن
پسر منم از بچگی عاشق چاقو و تفنگ و پلیس هست فکر کنم برای پسرا طبیعیه
دوستان منم چند تا از اقوامم تهران هستن حتی یکیشون یکی از روانپزشکهای مشهور تهرانه که شاید دکتر خوشابی رو بشناسه و بتونه زودتر نوبت برام بگیره ولی منم مثل مونا جون نمیخوام کسی از مشکل پسرم با خبر بشه خصوصا اقوام
سلاااااااااام....دوستای گلم عزاداریهاتون قبول............
پروین جون ا ازت ممنونم دوست گلم......منظورم از هزینه این بود که شاید حق ویزیت رو موقع وقت دادن میگیره......خانومی اسم پسرم رو برات میل میکنم......واقعا ازت ممنونم...نمیدونم چطور جبران کنم....مهم هم نیست که برا کی وقت بده...........
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام مامان آبتین جان
دیدم که از شیده بابت نوروفیدبک پرسیده بودی شیده الان مسافرت هست و شنبه فکر کنم بیاد تو کلوپ دبستانی های 90 همیشه میاد و تو اون تاپیکی که من زدم و راجع به بچه های کلاس اولی هست
سلام دوستان
سلام موناجون کجایی پس؟من هرروز به این تاپیک سر میزنم
دوستان پسر من پیشرفت درسیش خدارو شکر خوبه تا حالا 5 تا املا همه رو درست داشته + یه امتحان ریاضی که اونم عالی شده (آخه نمره ندارن عالی و خوب و متوسط و ضعیف دارن) دیشب باباش میگه چرا میخوای بچه رو ببری دکتر خوشابی این که چیزیش نیست درسشم خوبه؟ولی خودم دلم میخواد یه سر بیام تهران نظرتون چیه دودل شدم بیام یا نه؟
سلام مونا جون شنبه امیر رو بردم دکتر تشخیص بیش فعالی داد بهش داروی ریسپریدون روزی نصف و بی پریدن روزی نصف قرص داد

خیلی ناراحتم دلم داره میترکه چی کار کنم اصلا دوست ندارم بهش قرص بدم

البته دیشب که قرص خورده بود خیلی مودب شده بود که من و باباش تعجب کرده بودیم اما زود خوابش برد فکر کنم اثر قرص بوده باشه اصلا دوست ندارم قرصی بهش بدم که خوابش کنه چون خواب امیر خوبه فقط شیطونه
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

2810