2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981399 بازدید | 11748 پست
نگار جون ممنون از لطفت تو شهر ما که از این جور چیزا خبری نیست بعضی دوستان میگفتند 80 جلسه براشون تجویز شده من که امکانش برام نیست 80 بار بیام تهران برام دعا کنید
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یچه ها چه قدر اینجا سوت و کور شده ...
راستش امروز چشمم به یکی از کتابهام خورد که پارسال به توصیه بچه های همین سایت خریدم یه بخش داره برای بیش فعالی اسم کتابو یادم رفت اسمش هوش کودک خود را تا 30 نمره افزایش دهید و نویسندش دیوید پرل مایر هست که از تولد تا 5 سالگی هست نکته جالب توی این کتاب این هست که این دکتر که از متخصصان برجسته مغز و اعصاب هست دارو درمانی رو آخرین راه گفته و مکمل های مغز رو توصیه می کنه دکتر به بچه های من این دفعه روغن ماهی داد نمیدونم اما دارم تفاوت هایی رو میبینم خوندن این کتاب هم به نظرم بد نیست موسیقی هم خیلی توصیه شده منم بچه هام رو کلاس ارف ثبت نام کردم
سلام به همه دوستان و شعله جون منم برای پسرم قرص روغن ماهی یا همون امگا 3 خریدم خارجی هست و بو نداره با دکتر صحبت کن به جای شربت قرص بهشون بده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام بچه ها جون

اگه میخوایید برای عید نینی هاتون لباسهای خوشگل و تک بپوشن و شما هم تو ترافیک تهران دنبال لباس نگردید به این کلوپ یه سر بزنید...من آمریکا هستم و براتون مستقیم از اینجا لباس میفرستم. شما از توی سایتها انتخاب میکنید و سفارش میدید و ظرف 6-10 روز به دستتون میرسه. اگه بازم اطلاعت میخوایید به کلوپ سر بزنید یا ایمیل بزنید. از نوزدای هم میتونید انتخاب کنید تا نوجوان. یا اگر دنبال لباس خاص و شیکی برای عید هستید یا میخوایید دخترتون شیکترین پیرهن رو برای تولدش بپوشه مطمئن باشید میتونید تو این سایتها پیدا کنید.

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=11936

niki_baby61@yahoo.com
سلام خانوماااااااااا خوب هستین منم یه پسر 14 ماهه دارم راستش خیلی شیطونه میشه بگین چطوری بدونم پسرم بیش فعاله یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جرم این است که ندانیم زندگی خیلی ساده تر از اینهاست که ما فکر می کنیم . فریدریش نیچه