2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981389 بازدید | 11748 پست
سلام دوستان عزیز
من توی این وبلاگ مطلبی راجع به نحوه برخورد با کودکان بیش فعال خوندم که به نظرم جالب بود، اگه دوست داشتید شما هم سربزنید و مطلبشو بخونید.

http://ganjinefarda.blogfa.com
جشن تولدی زیبا و باشکوه با گروه رنگارنگ www.rangarangthem.blogfa.com
0919-9944880
همراه با امکان سفارش حضوری (برای اطمینان از کیفیت کالاها)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

oخوب خدارو شکر برای پیش دبستانی خیلی هم زیاد یاد گرفته تا آخر سال خیلی بیشتر یاد میگیره پسر من رنگها رو پایان 6 سالگی یاد گرفت البته باهاش کار نکرده بودیم مثلا برای قرمز میگفت رنگ خون برای آبی میگفت رنگ دریا ولی پایان 6 سالگی اسمها ی رنگهارو کامل یاد گرفت
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستای گلم..........دیروز علی رو بردم دکتر......اول فرستادمون برای یک مشاوره پیش ییه دکتر دیگه که بهمون فرم داده بود تا درجه بیش فعالی علی رو تخمین بزنه.گفت هر دوماه ک میریم دکتر این تستها رو باید جواب بدیم..هر جلسه باید در ارقام این تستها پیشرفت کنیم......تا به صفر برسیم.............بعد رفتیم پیش دکتر.......در باره داروها و وضعیت علی ازم پرسید منم راضی بودم..دوباره 2ماهه دارو نوشت واومدیم..........دیگه عادت کردیم..........
درضما علی الان بعضی رنگها رو بلده....تا 10 هم میشمرده..اشکال هندسی رو هم بلده کامل
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام دوستان
سوال دارم؟

پسرم 15 ماهشه از وقتی بیداره سرپاس وجنب وجوش داره تا وقتی میخوابه از دستش هیجا نمیتئنیم برم با همه چیز کار داره با در ودیوار میکشه بالا حالا میخوام بدونم به این میگن پیشفعالی؟
بچه های شما توی این سن چه علایمی داش ؟
ساری گلین جان پسر من الان تازه وارد 7 سالگی شده و کلاس اوله والل برای بهتر مداد گرفتن من اطلاعی ندارم ولی فکر کنم هنوز خیلی زوده دختر شما هنوز دو سال دیگه میره مدرسه
مونا جون تو سن پسر شما خیلی خوبه که این چیزل رو یاد گرفته بازم میگم به نظر من پسرت خیلی باهوشه اصلا نگران تحصیلش نباش
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستای گلم.........امیدوارم حالتون عالی باشه...........
مرسی پروین جون امیدوارم واقعا اینطوری باشههههههههههه
حنانه جون نشانه بارز بیش فعال حرکت بیش از حد مثل موتور هستش...........واینکه واقعا زندگی رو براتون مختل میکنه و کنترلش تو فروشگاه غیر ممکن هست...........والدین خودشون خیلی راحت میتونن تشخیص بدن
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
ساری گلین جان پسر منم شهریوریه کاش لااقل نیمه دوم بود یک سال دیرتر میرفت مدرسه معلوم میشه دخترت مدرسه خوبیه که خیلی چیزا رو یادش دادن پسر من که پیش دبستانیش هیچ بازدهی براش نداشت اصلا حررو نمیشناسه بچه های کلاسش که تو مدارس دیگه بودن کلی چیز بلد هستن ولی پسر من نه
این جارو هم ببینین
http://www.atiehclinic.com/views/Neurofeedback/neurofeedback.aspx
می‌خواهم بگویم هر زنی، در هر وضعیتی، استحقاقش را دارد که کسی را داشته باشد که وقتی نگاهش می‌کند، چشم‌هایش برق بزند.
نوروفیدبک چیست؟

نوروفیدبک در واقع ترکیبی از QEEG و بیوفیدبک است. نوروفیدبک در واقع یک فرایند آموزشی است که در آن مغز خودتنظیمی را فرا می‌گیرد. در طول آموزش، فعالیت مغز توسط اداره هشیار و ناهشیار توجه کنترل می‌شود. یادگیری هشیارانه زمانی اتفاق می‌افتد که فرد در می‌یابد که چطور سیگنال فیدبک به توجه و وضعیت ذهنی او ارتباط پیدا می‌کند. در واقع هدف نوروفیدبک آموزش خودتنظیمی به مغز است و سعی دارد به مغز یاد دهد که چگونه خود را تنظیم کند

در نوروفیدبک سنسورهایی که الکترود نامیده می‌شوند بر روی پوست سر بیمار قرار می‌گیرند. این سنسورها فعالیت الکتریکی مغز فرد را ثبت و در قالب امواج مغزی (در اغلب موارد به شکل شبیه‌سازی شده در قالب یک بازی کامپیوتری یا فیلم ویدئویی) به او نشان می‌دهند. در این حالت پخش فیلم یا هدایت بازی کامپیوتری بدون استفاده از دست و تنها با امواج مغزی شخص انجام می‌شود. به این شکل فرد با دیدن پیشرفت یا توقف بازی و گرفتن پاداش یا از دست دادن امتیاز و یا تغییراتی که در صدا یا پخش فیلم به وجود می‌آید، پی به شرایط مطلوب یا نامطلوب امواج مغزی خود برده و سعی می‌کند تا با هدایت بازی یا فیلم، وضعیت تولید امواج مغزی خود را اصلاح کند (مثلاً اگر قرار است فرد موج آلفای خود را کاهش دهد بازی در صورتی پیش می‌رود که موج آلفا از یک حد مشخص شده‌ای کمتر باشد)
می‌خواهم بگویم هر زنی، در هر وضعیتی، استحقاقش را دارد که کسی را داشته باشد که وقتی نگاهش می‌کند، چشم‌هایش برق بزند.