2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
شیرین جون همش که من سوال میپرسم شما سوالی نداری>؟؟؟؟ههههههههه
سوال بعدی......کی متوجه این مشکلش شدی>؟؟؟چه کارهای خطرناکی انجام میده؟؟؟اگه هم حوصله نداشتی جواب نده هااااااااااااا
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مرسی خانمی....علی فعلا خوابه......میدونی شیرین علی برخی مواقع ارومه ولی بعضی روزها خیلی شلوغههههههه......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروی علی ظهر وشب هستش......شب دادم...شما چطور>>؟؟؟شیرین وقتی به پسرت دارو میدی مثل بچه عادی اروم میشه؟؟راستی اسم پسرت چیه؟؟؟
شیرین جون میدونی...چون قراره به مدت طولانی به پسرت دارو بدی اگه بخوای هر دفعه با زور بهش دارو بدی که بچه زده میبشه از دارو خوردن و دفعه بعد بیشتر مقاومت میکنه......اگه دارو هاش به صورت قطره و شربته چرا با اب نمیدی؟؟براش جایزه بده هر دفعه که دارو میدی بعدش شکلاتی...پاستیلی...چه میدونم......
شیرین دکتر چه غذاهایی رو برا بارسام ممنوع کرده؟؟؟؟دکتر از اول برا بارسام این دارو رو داده؟؟؟
2810