2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کسی هست؟پسرم ۱سال و ۹ ماهشه تقریبا ۳ ماه پیش دکتر تشخیص داد که بیش فعاله و گفتن که باید ببرمش کاردرمانی.خیلی بازیگوشه توجه و تمرکز نداره تو شیر و غذا خوردن خیلی اذیت میکنه خیلی اذیت میشم دیگه نمیدونم چکار باید بکنم هرکاری میکنم هیچ توجهی نداره هیچ جا نمیتونم ببرمش همه جارو بهم میریزه دست به همه چیز میزنه خسته شدم شما با بچه هاتون چکار کردین لطفا منو هم راهنمایی کنید

اگر بچتون بیش فعاله باید ببریدش پیش یه روانپزشک خوب با دارو زود کنترل میشه . دکتر باقری رو نمیدونم میشناسی یا نه اما یه تیم خیلی خوب داره برای درمان همه این اختلالا برو پیشش میتونه کمکت کنه doctorbagheri.ir

ممنون شعله جون وای بچه ها اگه ماها هم دیگه رو نداشتیم باید چی کار میکردیم من از اینکه با شما دوستا ...

سلام میشه از نتیجه قرص دادن به بچه هاتون بگید راضی هستین چه قرصای رو چند سال دادین؟

سلام! 

من ی دختر 20 سالم ک بیش‌فعالی داره. 

لطفا اینجوری ناراحت نباشین. اره سخته،خیلی سخته، و باور کنین هرچقدر برای شما سخته، برای علی خیلیی خییلی سخت تره. 

ناراحت دارو خوردنش نباشین، شاید من اگه از بچگی داروهایی که الان میخورمو میخوردم زندگیم خیلی راحت تر می‌گذشت، ی سری مسائل واسم خیلی ساده تر حل میشدن. 

بیش‌فعالی یا همون ADHD یک اختلاله، ن ی بیماری، ن ی ناتوانی! سخته اما با زمان و کمک و صبر و حمایت اطرافیان مخصوصا خانواده میشه خوب کنترلش کرد. 

بیش‌فعالی یکی از شایع ترین اختلالات بحساب میاد، و این باعث شده تبدیل به موضوعی بشه ک خیلی تحقیق روش انجام شده. و اختلالیه ک نسبت ب اختلال های دیگه خیلی بهتر و راحت تر میشه کنترلش کرد. 

همینطور بگم که حدود 6درصد از بچه ها و 3درصد از بزرگسالان بیش‌فعالی دارن. پس احتمال اینکه علی در آینده بیش‌فعالی نداشته باشه هست! امید داشته باشین، و حتی اگر بزرگ شو و همچنان بیش‌فعالی داشت، لطفا گوگل سرچ کنین

Famous people who have adhd

و ببینین ک بیش‌فعال بودن به معنای تموم شدن زندگی نیست!!اگه بشناسیش خیلی خوب میتونی باهاش کنار بیای. 

در آخر اگه سوالی راجب بیش‌فعالی چه در کودکان و چه در بزرگسالان داشتین، من واقعا خوشحال میشم که پاسخ بدم بهتون، از طریق جیمیلم باهام تماس بگیرین. 

soorin.sayadi@gmail.com

سلام کسی هست؟پسرم ۱سال و ۹ ماهشه تقریبا ۳ ماه پیش دکتر تشخیص داد که بیش فعاله و گفتن که باید ببرمش ک ...

آم... تا جایی ک من و سرچ همین الان گوگل من اطلاع داره، اینه ک حداقل سن تشخیص بیش‌فعالی 4سالگیه! ک اون هم اونقدر عادی نیست! به من 5سالگی گفته شد بیش‌فعالی دازم و ب صورت نورمال وقتی کودک به سن مدرسه میرسه تشخیص بیش‌فعالی صورت میگیره. 

پیشنهاد میکنم نظر دکتر های دیگه هم بپرسین. 

خانوما تورا به خدا اگه میتونین منو راهنمایی کنین پسر پنج سالم خیلی دور خودش میچرخه راه میره و انگار ...

سلام

این تشخیص رو فقط یک متخصص میتونه انجام بده، من پیشنهاد میکنم یه سر ب کلینیک اتیه دزخشان بزنین. به نظر من تو ایران یکی از بهترین هان. 

باسلام پسر بزرگ منم ۹سالشه وبیش فعاله وحیلی هم بی ادب وفحاشی وپرخاشگری میکنه از۳الی ۴سالگی دکترشیرین معلمی بردیم داروی ریسپریدون میخورد وچندتاقرص دیگه خواب آوربود وماهم دوست نداشتیم بچه اینطور باشه همهمخصوصا خانواده شوهرم خیلی توتربیت پسرم نقش بدی داشتن دیگه چندماهه بهش قرص نمیدم خیلی خسته ام.پسر دومم ۳سال نیمه هست اونم ازش تقلید میکنه دیگه بدتر .ازشانس بدم الانم باردارم اینم جنسیتش دختره ولی دیگه اعصابی برام نمونده....

تو روخدا یه روانشناس خوب یایه دکتراعصاب وروان خیلی خوب میشناسید معرفی کنید.

منم خودم دچارافسردگی هستم.میتونم اینجا راحت مشکلمو بگم؟

همسرم بهم خیانت کرده بود ومن وقتی که پسر دومم روحامله بودم فهمیدم واون روزا روزای خیلی بدی بود چون نه راه پس داشتم ونه پیش توبلاتکلیفی مونده بودم.حالا بعدازچند سال زندگی مون عی بدک نیست همسرمم گفته بود من ۱ساله دیگه باکسی نیستم ولی خب من دیگه اون فرد سابق نیستم ورفتار بدوعصبی حتی با بچه هام داشتم ودارم.فقط میتونم بگم که درآخر من بازنده شدم چون خودمو داغون کردم وبچه بزرگمو

باسلام پسر بزرگ منم ۹سالشه وبیش فعاله وحیلی هم بی ادب وفحاشی وپرخاشگری میکنه از۳الی ۴سالگی دکترشیرین معلمی بردیم داروی ریسپریدون میخورد وچندتاقرص دیگه خواب آوربود وماهم دوست نداشتیم بچه اینطور باشه همهمخصوصا خانواده شوهرم خیلی توتربیت پسرم نقش بدی داشتن دیگه چندماهه بهش قرص نمیدم خیلی خسته ام.پسر دومم ۳سال نیمه هست اونم ازش تقلید میکنه دیگه بدتر .ازشانس بدم الانم باردارم اینم جنسیتش دختره ولی دیگه اعصابی برام نمونده....

تو روخدا یه روانشناس خوب یایه دکتراعصاب وروان خیلی خوب میشناسید معرفی کنید.

2810