سلام!
من ی دختر 20 سالم ک بیشفعالی داره.
لطفا اینجوری ناراحت نباشین. اره سخته،خیلی سخته، و باور کنین هرچقدر برای شما سخته، برای علی خیلیی خییلی سخت تره.
ناراحت دارو خوردنش نباشین، شاید من اگه از بچگی داروهایی که الان میخورمو میخوردم زندگیم خیلی راحت تر میگذشت، ی سری مسائل واسم خیلی ساده تر حل میشدن.
بیشفعالی یا همون ADHD یک اختلاله، ن ی بیماری، ن ی ناتوانی! سخته اما با زمان و کمک و صبر و حمایت اطرافیان مخصوصا خانواده میشه خوب کنترلش کرد.
بیشفعالی یکی از شایع ترین اختلالات بحساب میاد، و این باعث شده تبدیل به موضوعی بشه ک خیلی تحقیق روش انجام شده. و اختلالیه ک نسبت ب اختلال های دیگه خیلی بهتر و راحت تر میشه کنترلش کرد.
همینطور بگم که حدود 6درصد از بچه ها و 3درصد از بزرگسالان بیشفعالی دارن. پس احتمال اینکه علی در آینده بیشفعالی نداشته باشه هست! امید داشته باشین، و حتی اگر بزرگ شو و همچنان بیشفعالی داشت، لطفا گوگل سرچ کنین
Famous people who have adhd
و ببینین ک بیشفعال بودن به معنای تموم شدن زندگی نیست!!اگه بشناسیش خیلی خوب میتونی باهاش کنار بیای.
در آخر اگه سوالی راجب بیشفعالی چه در کودکان و چه در بزرگسالان داشتین، من واقعا خوشحال میشم که پاسخ بدم بهتون، از طریق جیمیلم باهام تماس بگیرین.
soorin.sayadi@gmail.com