2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون دوستای خوبم فرناز جون کاملا با موضوع برچسب زدن موافقم من یه بار با یکی از کمک مربیهای مهد سر این موضوع دعوام شد با اینکه می دونستم پسرم بیش فعاله ولی جلوی چند تا مادر گفت منم حسابی عصبانی شدم و حالشو گرفتم واقعا تحملش سخته ولی الان خدا روشکر خیلی بهتر شده مربی مهدش هم می گه خیلی بهتر شده
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
مامان سوگلی عزیزم کلاسای بازی در مانی قبل عید هر جلسه سی تومن بود 45 دقیقه از این ور سال شده 38 تومن ولی من جلسه ای 35 می دم چون تقریبا 6 جلسه در هفته داره می ره شنبه ها گفتار درمانی و کاردرمانی سه شنبه ها بازی درمانی گروهی و دستگاه ژنج شنبه ها بازی در مانی انفرادی و کاردرمانی که البته بعضی هفته ها تغییر می کنه
مامان سوگلی دکتر هیچ ربطی به شلوغ بودن مطب و آوازه و ... نداره من یه دکتری بردم پسرم رو که رئیس یه مرکز خیلی معتبر روانپزشکی بود و نامبر وان تو این زمینه و به هیچ عنوان نمی شد ازش وقت گرفت با یه مصیبتی وقت گرفتم ازش و بردم پسرم رو . نمی دونی چه داروهائی تجویز کرد بعد پیش یه دکتر دیگه وقت گرفتم که خیلی شهرت داشت و خیلی راحت وقت میداد و مطبش هم خلوت بود اسمش رو پیش هر دکتری می بردم می گفتن عالیه و هر داروئی داد استفاده کن خلاصه زیر بار داروهای هیچ کدوم نرفتم چقدر هم راضیم تا اینکه دوستان همیجا دکتر خوشابی رو معرفی کردن و واقعا راضی بودم می خوام بگم راحت تسلیم هر دکتری نشو یا برو دکتر خوشابی یا دکتری که سومیسو جون می گه چون جوابشون رو پس دادن
سلام من امروز اینجا رو دیدم پسرم خیلی شیطنت داره اسباب بازیاش رو خراب میکنه هنوز جمله های بلند نمیگه از هر بازی زود خسته میشه تنهایی زیاد بازی نمیکنه ولی کتاب خوندن رو دوست داره موقع کارتون دیدن اروم میشینه اگه باهاش بازی کنیم اروم میشینه ولی انرزیش زیاده بی هوا مبپره رو ادم خیلی بی باک میخواستم ببینم اینا میتونه جزو علایم پیش فعالی باشه خوابش هم اگه ظهر نخوابه شب زود میخوابه وگرنه با خودمون میخوابه تازگیها هممد شده تا بچه یکی یکم شیطنت میکنه میگن بچه تون پیش فعال نیست ...میشه کمکم کنید....مرسی ازتون پسرم نمیزاره پای نت بشینم الان میگه بیا بازی ...
نسترن جون تست نداره بیش فعالی روانژزشک تشخیص می ده ولی با علائمی که گفتین بیش فعال نیست مشکل از ماست که می خوایم بچمون مثل مجسمه یه گوشه بشینه ببخشیدا خودمو می گم ناراحت نشین کاش سن هم قید می کردین با توجه به سنش یه تایم مشخصی داره که اگر تو اون تایم بشینه سر یه بازی یعنی بیش فعال نیست مثلا اگر 4 سالشه باید بتونه حدود یک ربع بی وقفه سر یه بازی بشینه و تمرکز داشته باشه روش تو سن دو سالگی مثلا حدود 5 دقیقه اگر نقاشی هم خوب می کشه می شه گفت بیش فعال نیست یکی از ابزار تشخیص بیش فعالی نقاشی بچه هاست پس من تا همین پارسال هم بیشتر خط خطی می کرد
من زیاد کلافه و اذیت نمیشم وتو خونه خودمون راحتم ولی مهمونی که میریم به عنوان بازی و خنده از سرو کول همه بالا میره و دیگران توقع دارن بچه یک گوشه بشینه برای خودش نقاشی کنه و بازی کنه و به دیگران کاری نداشته باشه
2810