2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980778 بازدید | 11748 پست
سلام بچه ها جون منم پسرمو بردم مرکز کاردرمانی رشد دکتر پیشیاره که تشخیص بیش فعالی داد و یه سری کلاس ماساژ و بازی درمانی و ..... که یک ماه هست داره میره و متاسفانه فکر میکنم همش بازیه پوله که با پدر مادرهای درمونده میکنن از خوشابی هم با بدبختی برای 30 مرداد بین مریض وقت گرفتم خیلی خستم خیلیییییییی. هر چی من آرامش به خرج میدم بدتره جدیدا هم همش راه میره منو میزنه گریههههههه . فقط یه دکتر روانشناس بهم گفت رتالین رو به هیچ وجه اگه دکتر نوشت قبول نکن بهش بگو جایگزین مثلا آسارین بده نظر شما چیه؟
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست.دوست داشتن امری لحظه ایست اما داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیوا اگه فکرت اینه که نتیجه ای نداره و بساط پوله نتیجه نمیگیری فسقلی هم بدتر شده تا تورو برگردونه به الگوی سابقت مقاومت کن
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
2805
هیواجون متاسفانه همه جا همین شده.همه فقط به فکر جیب خودشون هستند.کمتر مرکزی هست که با وجدان کار کنند...فرزندت چند سالشه؟؟به نظرت خودت میتونتی باهاش توی منزل تمرین کنی؟؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام.مامان رادین وقتی پستاتو خوندم حس کردم دقیقا داری زندگی منو توصیف میکنی تا حالا کسی رو ندیدم که شرایطش انقدر نزدیک به من باشه من پسرم 4سالشه دقیقا همین کارا رو می کرد چند بار تلویزیونو پرت کرده بود زمین و همهچیو به سمتش پرت می کرد کابینتارو همیشه می ریخت و من روزی چند بار ظرفاشو باید می شستم می رفت تو دستشویی و اب بازی می کرد دایما و همیشه در حال پرت کردن اسباب بازیهاش و کوبیدن اشیا بود و خیلی کارای دیگه با این تفاوت که پسر من یه مقدار تاخیر در حرکت و گفتار هم داشت ولی الان می تونم بگم خیلی خیلی بهتر شده ولی هنوز هم سختی های خودشو داره و یکیش اینه که حرف شنویش کمه الان دارم کاردرمانی و گفتار درمانی می برمش البته تازه شروع کردم.نگران نباش عزیزم و صبور باش.اصلا تنبیه بدنی یا گفتاری شدید نداشته باشید چون بچه رو پرخاشگر میکنه.
مامان رادین پسر من هم 26 ماهشه این سن بچه است که با اسباب بازی بازی نمی کنه الان ماهیار فقط با ماشینهاش بازی می کنه البته در حد 5 کلمه صحبت نمی کنه زیاد سرش داد نزن گناه داره من کارم را بخاطر پسرم رها کرد فوق لیسانس نخوندم حالا نوبت برای خوشابی 18 شهریور گرفتم ویتامین بهش میدی آهن حتما بده کمبود آهن موجب پرخاشگری میشه
بهاره جون فکرم نیست مشخصه باید من یه تغییر ببینم نزدیک 1 تومن خرج کردم بعدم اونجا رو دوست داره نتیجه ایی ندیدم .
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست.دوست داشتن امری لحظه ایست اما داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است.
سومیسو جون 4 سالشه دوست دارم باهاش کار کنم اما نمیدونم چه جوری شروع کنم و از کجا تو رو خدا راهنمایی کنین با چشم گریون اومدم الان دوستم رفت آبرومو پیشش برد کار نمونده که نکنه
هیواجون کارتهای بازآموز خیلی خوبه.در مورد شناخت رنگها و مشاغل و خیلی موارد دیگر هست.مثلا 4عدد ازکارت میوه هارو بذار جلوش و نام تک تک کارتها رو شمرده و بلند بهش بگو.در مرحله اول بهش بگو مثلا سیب رو بده به من.همینطور ادامه بده.در مرحله دوم کارتها رو برعکس کن و بگو سیب کجا بود؟؟البته جای کارتها رو عوض نکن.همینطور میتونی با کارت رنگها این کارو انجام بدی.پازل هم خیلی براش خوبه.الان اکثر کتاب فروشیها کتابهای آموزش برای کودکان رو دارند.خوشبختانه کتابهای آموزش ذهنی برای بچه ها زیاده.میتونی بگیری و باهاش کار کنی.مطمئن باش خودت میتونی باهاش خیلی کار کنی.موفق باشی
سومیسو جون خیییییییلی ممنون از راهنماییت حتما کارتهارو تهیه میکنم و باهاش کار میکنم نتیجه رو خبر میدم حالا هم شروع کردم دارم از اول تاپیک رو میخونم و از تجربه مامانا استفاده میکنم بازم ممنون
سلام. یک کلینیک کاردرمانی و گفتار درمانی نزدیک میدون رسالت تو شرق تهران هست. کاردرمانی بازی درمانی گروه درمانی گفتاردرمانی مشاوره توانبخشی هم داره. محیط خوبی داره. همشون کارشناس کاردرمانی و گفتار درمانی هستن. اینم آدرس سایتشه: http://omidbakhtar.ir بزرگراه رسالت نرسیده به اتوبان امام علی جنب پمپ بنزین ساختمان 808 طبقه اول واحد 2. تلفنش: 22338997 اسمش کلینیک کاردرمانی و گفتادرمانی امید باختر هست.
سلام. یک کلینیک کاردرمانی و گفتار درمانی نزدیک میدون رسالت تو شرق تهران هست. کاردرمانی بازی درمانی گروه درمانی گفتاردرمانی مشاوره توانبخشی هم داره. محیط خوبی داره. همشون کارشناس کاردرمانی و گفتار درمانی هستن. اینم آدرس سایتشه: http://omidbakhtar.ir بزرگراه رسالت نرسیده به اتوبان امام علی جنب پمپ بنزین ساختمان 808 طبقه اول واحد 2. تلفنش: 22338997 اسمش کلینیک کاردرمانی و گفتادرمانی امید باختر هست.
بچه ای که جنب جوش بالا.....شیطنت بالا....از دیوار راست بره بالا،،،،،عاشق ارتفاع ،،،،،عاشق خطر اما تمرکز و یادگیری بسیار بسیار بالا .....تست هوش. داده بالاتر از مبدا اورده اما قابل کنترل نیست روی هوا راه میره زیاد حرف میزنه کسی اجازه حرف زدن نداره.عاشق تخریب کرده.......حالا مامانای با تجربه من چه کنم،هنوز دکتر بهم وقت ندادن.اصفهان اما حاظرم پیش هر دکتری چه در تهران و چه خارج ایران ببرم......منتظرم نظرات محترم شما مامانای دلسوز هستم ت
هیواجون خواهش میکنم.مطمئن باش با تمرین کردن باهاش خیلی بهتر میشه.میتونی این بازی هم براش انجام بدی:رساندن به مقصد_مثلا شکل یک خرگوش یا هر حیوانی را بکش و با کشیدن یک راه که بتواند از آن با مداد مسیر را بکشد خرگوش را به هویج برسوند.در کتابهای آموزش ذهنی بازیهای مشابه این و خیلی بازیهای هوشی دیگر هست.حتما براش بگیر و باهاش کار کن
2810