2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980974 بازدید | 11748 پست
مهدشون دوتا کلاس پیش دبستانی داره مدیر مهد گفت آزادش میذارم تو هر کلاسی که خودش دوست داشت بره .خدا بخوادمدیرشون و مربیا فعلا خیلی بام همکاری دارن
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
سومیسو جون ممنونم انشااله درکنار خانواده گلت همیشه سالم و سر حال و شاداب باشین
مام خانوادگی قشر کارمندیم اتفاقا خواهرم و شوهر خواهرم فرهنگین
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همون 1/4 بیپریدون+1/4 اوراپ فورت رو عصرها بهش میدم وای خدا دم به ساعت میگه گشنمه فکر کنم اشتها آور هستند.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

سلام به همه مامانای عزیز

من مطمئنم همگی سال تحصیلی خوبی در پیش داریم .

ما همین الان کلاس اولی مون رو از مدرسه آوردیم .

ظاهرا معلم مهربونی داره .

مثل همیشه بحث کدوم معلم بهتره ؟؟؟ بین مامانا داغ بود

عده ای خدا رو شکر می کردند که بهترین معلم نصیب دخترشون شده و عده ای هم حسرت می خوردند که چرا توی کلاس فلان معلم نیافتادند.

به خودم گفتم جوجه رو آخر پاییز می شمارن

منتظر شش ماه دیگه هستم و اظهارنظرات جدید

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

کلاس ششمی هم نرسیده خونه که ببینم نظرش راجع به معلم جدید چی هست

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام
آقا پسرماکه امروز بزورازخواب بیدارشدومیگفت بزارامروزروغایب کنم بعدهم باکمال بی میلی وباکلی حرص دادن من لباس پوشید ورفت وکلی هم غرزد که چراتوی کیفم خوراکی گذاشتی من نمیخورم.

ولی یک نکته مثبت داشت گفت امسال تونمیخوادروزاول بیای(امروز کلاس بندیشون بود}خودم حواسم روجمع میکنم ببینم توکدوم کلاس افتادم
خداصبرهمهمون روزیاد کنه
پروین جون و سومیسو جون ممنونم ازتون

سومیسو جان مدرسه ی دختر منم غیرانتفاعیه ، اون روانشناسی که پارسال دخترم رو پیشش بردم(همون که گفت دخترم بیش فعال نیست) بهم گفت برا دختر شما که روحیات حساسی داره و دائم نیاز به توجه داره بهتره تو یه مدرسه ی غیر انتفاعی که کلاسای خلوتی داره درس بخونه ، من خودم از این میترسیدم که تو این جور مدارس همه چیو سرسری میگیرن و به بچه ها آسون میگیرن یعنی ذهنیتم این بود ، اما سال گذشته کاملا نظرم عوض شد معلمش آنچنان کار میکرد و ازشون کار میکشید که با بهترین مدرسه های دولتی شهرمون برابر بود فقط تفاوتش با اونا این بودکه کلاسشون خیلی خلوت بود 11 تا بودن و معلم میتونست حسابی بهشون برسه
درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!
پسر ما امروز صبحانه را کامل خورد و عازم مدرسه شد خودمم باهاش رفتم ولی خیلی زود دوستاشو پیدا کرد و رفت پیششون بعد هم رفت سر کلاس ولی ظهر که رفتم خیلی خسته و بی حوصله بود میدونم گرسنه بود و خودش میگفت الان پونی تموم میشه(کارتن مورد علاقه اش)خلاصه اومدیم خونه نهار که خورد حالش خوب شد ...تو دفتر مشق یه شعر نوشتن که حفظ کنه یه برگه هم پاره کرده بود گفتم چرا پاره کردی ؟گفت بد خط بود ...گفتم خودت پاره کردی یا خانم گفت پاره کنی؟گفت نه خودم دیدم بد شده پاره کردم ...چند تا جمع و تفریق سه رقمی ریاضی هم خانم داده بود همه رو درست حل کرده بود خانم معلم نوشته بود آفرین پسرم درست نوشتی ولی خوش خط تر بنویس.

خدایا میشه امسال پسر من بدون نیاز به دارو بره مدرسه؟به خدا نه اینکه بخوام تعریفشو کنم گیج بازی گاهی اوقات در میاره ولی یادگیریش فرقی با همکلاسیهاش نداره تازه از بعضیهاشون بهتر هم هست.

سومیسو بیا گزارش بده ببینیم پسرت امروز چکار کرده؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام به همه دوستای گل
انشاالله همه بچه ها سال تحصیلی خوبی رو داشته باشند
پسر من دیشب انقدر ذوق داشت که خوابش نمیبرد میگفت مامان من وصبح زود بیدار کن امروز رو که با شادابی با اینکه خیلی هم دیر خوابید رفت خدا کنه تا اخر سال همینطور باشه چون پسر من اکثر روزا از خواب بلند میشه عصبانیه مدرسشون دو تا کلاس اول داره یه کلاس که معلم با سابقه داره و کلاس پسر منم هست 25 نفر هستند و اون یکی کلاس که معلمش تا پارسال معلم یار کلاس دوم بود 15 دانش اموز داره امروز که این اقا کلا راضی بود و کلی از معلمش هم تعریف کرد ولی من شنیدم معلمش خیلی هم جذبه داره و تو هیچ کاری افراط و تفریط نداره
البته پسر خود من هم غیر انتفاعی میره من خیلی مدارس دولتی رو دوس دارم ولی دو تا مشکل داره یکی اینکه شیف در گردش داره یکی دیگه اینکه خیلی شلوغن تو شهر ما خیلی سخت گیری میشه که حتما هر کی تو محله خودش ثبت نام کنه خداییش از مدرسه محل ما که اصلا تعریف نمیکنند مدارس خوب هم که بخوای با پارتی بذاری بالای 500 تا دانش اموز داره
دخمل منم امروز صبحانه رو کامل خورد و با ذوق شاخه گلی رو که دیشب خریده بودیم رو برداشت و راهی شد البته جوجوش رو هم برد (یه جوجه داشت که خیییییییلی دوسش داشت تقریبا دو هفته ای میشه که مرده روزه مرگه جوجهه بعد از دوساعت اشک ریختن بالاخره برد تو باغچه جلو خونمون دفنش کرد بعدشم یه جوجه اسباب بازی تو یه مغازه دید و خرید که اینو هم خیلی دوست داره) ، یه دیکته بهشون گفته بودن که خیلی خوش خط نوشته بود و کمی باهاشون ریاضی کارکرده بودن ...ظهری که اومدیم خونه ناهارشو خورد و خوابید نمیدونین چه ذوقی کردم که خوابیده آخه اصلا و ابدا ظهرها نمیخوابید ،یعنی میشه عادت کنه هر روز استراحت کنه؟

الان مشقشو تموم کرد از روی یکی از درسای کتاب پارسالش که فکر کنم 6-7 خطه گفته بودن بنویسه یه ساعتی طول کشید و خودم مجبور شدم بهش بگم تا بنویسه
درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!
ذوق کردم پستاتونو خوندم:))))))))))))))))))))))))))))))))
الهی تا آخر سال تحصیلی خوش وخرم برن و بیان
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمین:)
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
پسر ما هم شعر رو نصفه نیمه حفظ کرده شام رو کامل خورده داروهاشو خورده و داره باب اسفنجی تماشا میکنه الانه که بیهوش بشه.

نیلو جان منم آرزومه پسرم بعد از ظهرها یک ساعت بخوابه تا پیش دبستانی بعد از ظهرها میخوابید اما از کلاس اول دیگه نخوابید...تمام طول تابستون فقط سه روز خوابید.

بهاران جون امیدوارم پسرت هر روز موفق تر از قبل باشه.

بهاره از اینکه برامون دعا کردی و یه همچین آمین بزرگی نوشتی ازت خیلی خیلی ممنونم.
2810