2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980943 بازدید | 11748 پست
افشیده جون
آموزش مستقیم اونم برای این ووروجکا چندان کارا نیست
براش قصه بگو تو قصه میشه خیلی چیزار و به بچه ها یاد داد

من فعلا توانائی تایپم محدود چون هنوز دستم درد داره و تا یکمی بیش از حد تایپ کنم دردش بیشتر میشه
برات تعریف میکنم
گرچه که تو تاپیک از شاهکارای دخی گفتم:))
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
سومیسو جون
میگذره دوستم
کلا میگذره
با ماس که بد بگذره یا خوب:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افشیده جان
به نظر من بیش فعال نیست
ووورجکه
بهتره روی شیوه های ارتباطیت تجدید نظر کنی و بکن و نکن رو بزاری کنار
کاش فقط موقع جشن تولد اینجوری بود تو اکثر مهمونیها بلند میشه و شروع میکنهور رفتن به همه چی و اول زیر و بم وسایل رو از نظر میگذرونه و بعد هر چی بگم نکن بدتر میکنه و اصلا هم توجهی به اشاره های من نداره و به چیزیایی که نباید دست میزنه کلا تعبیر درستی از کاراری بدش نداره و به نظرم به گفته یکی از دوستان باید براش توضیح بدم البته هر موقع هم میگم با این کارارت دیگه دوست ندارن و میگن چه دختر بدی بازم براش مهم نیست جز چیزی که مد نظرشه بقیه مسایل براش بی اهمیته
مثلا تو یه مهمونی شروع کر دور میز چرخیدن و بدوبدو بازی کرد هر چی گفتم نکن اهمیت نداد و پاشدم بگیرمش با جیغ و قهقهه فرار کرد و روی سرامیک لیز خورد و همه متوجه شدن خیلی نارارحت میشم بقیه اینجوری بهش زل بزنن
یا میخواستن عکس بگیرن هر دفعه یه خانواده میومدن کنار هم مینشستن و دختر من سرش تو همه عکس ها بود هرچی میگفتن نیا میرفت بینشون یه جا واسه خودش باز میکرد خستهههههههههههههه شدم نمیدونم کی میخواد بفهمه چه کاری خوبه چی غلط
از میان کسانی که برای دعا یه باران به تپه میروند تنها آنان که با خود چتر می آورند به کار خود ایمان دارند
پیشنهادم اینه که
اول کمی خونسردتر و بی تفاوت باشی
دوم برای دخترت یه چیز سرگرم کننده ببر مهمونی
من تو بعضی مهمونهای خاص با خودم کاغذ و مداد رنگی میبرم و جالبه که ووروجکها همه میشینن دور هم به نقاشی
البته موقتیه ولی موثر برای مدتی
سوم بکن نکن هاتو کم تا اثر داشته باشه
چهارم برای رفتارهای واقعا شایسته تنبیه یه تنبیه مناسب در نظر بگیر مثل محروم کردن از چیز مورد علاقه
پنجم جدی و قاطع باش الکی داد وبیداد نکن و حرفی نزن که پاش واینستی جدی و قاطع
و هر جا لازم بود تنبیه رو اجرا کن ولی زیاده روی نکن
ششم به دخترت نگو دختر بد به کاری که میکنه بگو کار بد
در آخر اینو بدون که بچه ها بااااااااااااااااااااااااااااااااااید بچگی کنن علیرغم میل ما بزرگترا
هر جا کم اوردی بخصوص جلوی بقیه بگو :بچه اس دیگه بزرگ میشه خوب میشه!
من الان یه ذکری یاد گرفذم میگن عالیه خیلی جواب میده
باید یا 30یا300یا3000 تا بگین
یا وجیهه الحسین حضرت علی اصغر ادرکنی
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
افشیده جون شمالطف داری.ما هممون مامانهایی مهربون و دلسوز هستیم که اینقدر به فکر بچه هامون هستیم.مطمئن باش با بزرگتر شدنش حتما با کمک خدا بهتر میشه.منم پسرم کوچکتر بود خیلی از کاراش قابل تحمل نبود.به نظر من مدتی سعی کنید بهش زیاد امر و نهی نکنید.کلا بچه ها با جمله های دستوری انگار لجبازی میکنند.اگر توی حرف زدن باهاشون یه کم ملایمت و ملاطفت به خرج بدیم،میبینیم از این رو به اون رو میشن.خواهرم دیشب عروسی دعوت بوده.میگفت چند تا پسر بچه بودند که همه رو اذیت میکردند و مادراشون هم بگی یه بار به بچه هاشون چیزی بگن.میگفت خیلی خونسرد بودند نسبت به کارهای بچه هاشون.حالا اونقدر هم خونسردی اصلا خوب نیست.ولی ما باید تمرین کنیم که وقتی بچمون کار اشتباهی توی جمع میکنه همونجا به فکر تربیتش نباشیم،چون مطمئنا نتیجه خوبی نداره.بچه ها به خصوص توی جمع لجباز تر هم میشن.منم وقتی به گذشته پسرم برمیگردم میبینم خیلی جاها خودم مقصر بودم که توقع زیادی ازش داشتم.میتونستم خیلی جاها خودم کاری کنم که آرومتر باشه و لجبازی نکنه....حالا که گذشته ها گذشته.......باید از الان به خودمون قول بدیم که برای بچه هامون خیلی ارزش بذاریم.افشیده جون بازم میگم مطمئن باش که با بزرگتر شدنش خیلی از مشکلاتش از بین میره.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2810