2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981143 بازدید | 11748 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهاره جون دخترت حسابی همسرتون رو شرمنده کرده!!!!! بچه ها یه زمانی خوب به حرف گوش میکنند که به ضرر ما تموم میشه.اونجا که باید حرف گوش کنند خیلی بی توجه هستن!!! دنیای بچه ها خیلی پیچیده شده.......
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نازی جان سلام

میشه برنامه ای که برای بچه ات نوشتی اینجا هم بذاری تا ماهم ایده بگیریم .من که هرچه برنامه ریزی میکنم برای این گل پسر با شکست مواجه میشم فعلا فقط داره استراحت میکنه کلاس زبان واسکیت میره ومن وداداشش روحرص میده
بچ ها از همتون ممنون عمل لوزه اصلا عمل سختی نیست فقط دو روز اول نمیتوننن چیزی بخورن و کمی درد میکنه اما امروز هیچی درد نداره راستش من قبل عمل گفتم بعدش چی کار کنم چقدر باید بچم درد بکشه اما خدارو شکر با خیر و خوبی تموم شد
ناز ی جان از لطفت ممنون عزیزم دیگه تابستون شد و میخوام بچه ها رو با امادگی کامل بفرستم مدرسه چهار شنبه تو همون کلینیک قرار شد از بچه ها تست بگیره که نقاط ضعفشون بیشتر مشخص بشه چیکار کنم بی خودی نگرانم کاردرمانشون میگفت این اضطراب از طرف شما بیشتر بهشون منتقل میشه و بچه های شما خوبن اما شما ازشون زیادی انتظار دارین نمیدونم بچه ها یه جورایی دچار وسواس فکری شدم نسبت بهشون
امروز یه مامانی رو دیدم که داشت از بچش تعریف میکرد که به خاطر بیش فعالیش بهش دارو میده و میگفت پارسال با مشت زده تو شکمم و باعث شد بچه تو شکمم رو سقط کنم دوسال پیش خواهر شوهرم مربی پیش دبستانیشون بود میگفت اصلا عادی نبوده دائما بچه ها رو میزده و یک دقیه هم نمیتونسته روی زمین بنشینه و اصلا حرف کسی براش مهم نبوده چه معلم چه مدیر مامانش خیلی گناه داره میگه از هر چی بچش سیر شدم اونوقت ما تا بچه هامون شیطنت های طبیعی بچگیشون رو میکنن میخوایم دارو بچپونیم تو حلقشون تا ما راحت باشیم
من امروز هم بچه ها مو بردم سنجش اصلا مساله خاصی نبود و خدارو شکر مشکلی نداشتن اما نمره هوش بهم ندادن
امروز بهشون مروارید دادم با نخ ماهیگیری با پولک های درشت بهشون گفتم برای من گردنبند درست کنن باور کنین ربع ساعت نشستن پاش و جنب نخوردن خیلی دوست داشتن دیگه یک ساعتی هم تو گردنم کردمو اونام کلی ذوق کردن میدونین که این نخ کردن باعث تقویت هماهنگی چشم و دست میشه امتحان کنین حالا فردا نوبت دستبنده
آبرنگ عزیز
همون کتاب رو میگم و جلد اولش بی نظیره

دخترم کلا از چیزی که به دستش بچسبه خوشش نمیاد
رنگ انگشتی رو هم همشو منبازی میکردم تا کم کم علاقمند شد
حالا باز هم امتحان میکنم
ممنون از راهنمائیت
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
میبینی سومیسو جون
اگه من بودم حسااااااااااااااااااااااااابی از خجالتش در میومدم
شانس آورد باباش مهربونتر از منه:/
شعله جان
خدارو شکر که عمل به سلامتی گذشته
ایشالا همیشه سالم و در حال جنب و جوش باشن:)
سلام
سعله خدارو سکر برای عمل پسرت .پسر منم سال آینده سنجش داره منم خیلی اضراب سنجششو دارم آخه مسرم تو گفتار و تلفظ بعضی حروف هنوز مشکل داره امیدوارم تا سال آینده رفع بشه.
بهاره جون پسر منم تا پارسال خاک بازی دویت نداشت ولی امسال رسما تو ما س ه ها میخوابه و شیرجه میبره تو گلو خاک هر سری که برم باغ خواهرم براش فقط چند دست لباس میبرم.
پسرم امروز رفته برای آمادگی عکس گرفته.امیدوارم پیش دبستانی رو به خوبی سپری کنه برامون دعا کنین .
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
یه چیزی بگم
زن داداشم کارمند دانشگاهه و مراقب بچه های کنکوری بود امسال میگفت سر جلسه یکی از دخترا صدام زده آدرس کیفشو داده گفته توش ریتالین هست تورو خدا یکی برام بیار.زن داداشم گفت منم رفتم تو کیفس پیداش کردم براش بردم.طفلک یعنی تا اون دوران باید ریتالین مصرف کنن
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
برادر همسایمونم یکی از چشمام متاسفانه کور و عینک میذاره .میگن پسر بیش فعالش تو کودکی زده تو چشم پدرش کورش کرده.این هیجان بچه های بیش فعال واقعا بعضی وقتها خطر ناکه
سلام به همهی مامانای پر تلاش و خستگی ناپذیر

شعله جان خوشحالم که عمل پسرت با موفقیت انجام شد ...چند روز پیش که پستهاتو میخوندم با خودم گفتم ای کاش منم مثل شعله از 3- 4 سالگی پسرم متوجه شده بودم و به دادش رسیده بودم.امروز میخوام با آموزش پرورش شهرمون تماس بگیرم ببینم این کلاسهای بازی درمانی که زیر نظر آموزش پرورش هست کجا تشکیل میشه؟

پسرم رو کلاس اسکیت نوشتم خیلی دوست داره البته جلسه اول کلی زمین خورد چون هم تپلیه هم بار اولش بود دیروز جلسه دومش بود خیلی بهتر شده بود.

مامانای عزیز اسکیت،دوچرخه سواری و شنا از جمله ورزشهایی هستند که برای هماهنگی دست و پا خیلی مفیدند ...اگه خدا بخواد دلم میخواد زمستون هم یک روز پسرم رو بفرستم اسکیت یک یا دو روز هم شنا.

نازی جان خسته نباشی دوست عزیز خدا قوت ...پسر من هنوز خیلی واضح صحبت نمیکنه به نظرت الان ببرم گفتار درمانی فایده داره ؟

سومیسوی عزیز ممنون از احوالپرسیت بچه های گلت خوب هستند ؟به نظرم بد نباشه پسرت رو یک کلاس ورزشی بفرستی می دونی برای بچه های ما و کلا بچه های بیش فعال ورزش واجبه انرژیشون رو تخلیه میکنه پسر من که میره اسکیت شر شر عرق میریزه وزنش نکردم ولی مشخصه چند کیلویی لاغر شده.

خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامان حسن

دستت درد نکنه به خاطر ختم قرآن 20 روزه ...دارم میخونم به نیت بهتر شدن گفتار و تمرکز پسرم ...امیدوارم پسر خودت هم مثل بلبل برات چه چه بزنه...باز هم میگم نگران سنجش و کلاس اول نباش فقط مثل شعله مثل سومیسو مثل نازی حسابی پی بچه تو بگیر حتما نتیجه شو میبینی.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
2810